bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn
bu günlerde yine okadar duygusalım ki kınu bebek olunca gözlerimdeki yaşa engel olamıyorum

ay canim benim...haklisin..inan varya tvlerde bebelerin oldugu reklamlari bile gorunce icim kipir kipir oluyo...ama asla umidini kirma canim..enb karanlik gecenin sonu bile sabah...her kistan sonra mutlaka bahar gelmiyomu..inancimizi yitirdigimiz an bittigimiz an demektir..mevlananin ne guzel bir sozu var bi gun cok buyuk derdin olursa Rabbine donup benim buyuk bir derdim v ar deme; derdine donup benim buyuk bir Rabbim var de...hic birsey imkansiz degildir...yeterki Rabbim istesin...Rabbimde nasip edecek bize canim insallah...aminnn

Canııım bugün Eskişehir e gittim günübirlik görümcem var orda. O yüzden giremedim bugün. Cumaya gün aldık histereskopi için. Heyecanlıyım anesteziden korkuyorum yine biraz. Sen nasılsın tatlım?

canim benim canim arkadasim..iyi olmustur seninicin seyahat..insanin kafasi dagiliyo..canim benim insallah guzel gecer histereskopi..hicc korkma canim benim...icini ferah tut...sonunda bebisin gelecek sana..onun icin katlanilir be annesi her seye..bi gulumsemesi unutturacak sana her seyi...dualarim seninle olacak canim...ozelliklede cuma gunu senin icin cok cok dua edecem canimm arkadasim...

çocuksuz 2011 mayıs 07 de evliliğimizin beşinci yılı dolucak ama bebeğim hala gelmedi...''ANNE'' bu kelimeyi duymak için neler vermezdim.....ilk başlarda çok üzülürdüm saatlerce ağlardım artık bu kadar üzülmüyorum sanırım alıştım onsuzluğa zaten hiç yoktuki olmazsada dünyanın sonu değildi daha mantıklı bakmaya çalışıyorum artık..RABBİM VERMİYOSA Bİ BİLDİĞİ VARDIR diyorum...ben elimden gelen herşeyi yaptım bebeğime kavuşmak için ama o inatla bu günden güne kötüleşen dünyaya gelmek istemiyo..halbuki ben ona kavuşmak içine neler yaptım...halada yapıyorum bu velet inatçıysa ben dahada inatçıyım...
aslında o kadar doldumki bugün misafirlerim vardı eşimin 2 arkadaşı ve eşleri ve tabiki ÇOCUKLARI
sofrada çocuğunu yanına alan oturdu bende sap gibi masaya bile oturmadım mutfakta oyalandım hep.boğazım yumruk ymruk karnım sancı doldu o kadar sıktımki kendimi ağlamamak için onlar anne dedikçe ben dönüp bakıyorum bana ne oluyosa..az önce gittiler bende kendimi buraya attım sizler benim kader arkadaşlarımsınız size anlatabilirim zaten sadece sadece siz anlıyosunuz ...bazen çok mantıklı oluyorum rabbim vericek istemesini bil önce hayırlı sonra sağlıklı olsun diyorum ama sonra duygularım devreye giriyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE olmak istiyorummmmmmmmmmm

canım yaa ağlattın beni
benimde 6. senem doldu benimle evlenenler 2.ye hamile
canım tek yapabileceğimiz elimizden gelen gayreti gösterip tevekkül etmek
elbet var bir zamanı rabbimden gelene razıyız ondan gelenin kahrıda hoş lütfuda
ama bazen böyle devrelerin yandığı zamanlarda oluyor
yüce rabbim bizlere vuslat zamanına kadar sabırlar versin

amin canım yapıcak başka bişe yok zaten senide üzmek istemezdim ama idare et artık bu arkadaşını....

canim yasadiklarimiz hep ama hep ayni...ayni seyleri bende yasiyorum...eve misafir gelipte bebek lafi acilinca hemen mutfaga kosuyorum..balkona cikip agliyorum..ama hepsini akitamiyorum gozyaslarimin..canim benimmm yaa....Rabbim ona actigimiz elleri bos cevirmeyecek insallah...elbet her seyde bir hayir vardir...gelecek bebeislerimiz mutlaka...Rabbim boynumuzu bukuk birakmasin...

aminn canimmm...boynumuz bukuk kucagimiz bos kalmasin kizlar...canim sizde sorun neydi...

Günaydın canlarım, bu sabah yine uyandım bir sürü şeye söylendim mutsuz olmak için bi sürü neden buldum kendime, parasızlığa üzüldüm, çocuksuzluğa üzüldüm, işteki ıvır zıvıra kızdım.. Derken telefonum çaldı arayan evime temizliğe gelen hanımdı. Bu kadıncağız sadece 32 yaşında kendiyle yaşıt bir kocası kocaman de iki çocuğu var. Gerçketen 3 kuruş para ile geçinip yıllardır didinerek, kendi elleriyle usta bile tutmadan kendilerine bir ev yaptılar. Borçları bitti yeni yeni rahata kavuşmuşlardı. Ama hayat işte, haftasonu köylerinde kocası yanlışlıkla av tüfeği ile vurulmuş, hem de vuran kendi öz oğlu!!! O da küçücük çocuk.. Şimdi ben ne yaparım diye arıyor. Öyle çaresiz öyle zor durumda ki..
Biran durmak düşünmek ve şükretmek lazım . Allah eşlerimizi bize bağışlasın, onlara sağlık uzun ömür versin, huzurumuzu bozmasın. Gerisi de kendiliğinden gelecektir.. Üzmeyin kendinizi, şükredin ve dua edin, Allah çok büyük taşıyamayacağımız yük yüklemez..

Canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki 8 yıldır bende beklemedeyim ama gelmiyo bende bu sabah karnımdaki sancıdan dedim hey Allahım genemiii diye diye lavaboya gittim sanki adet olmıcakmışım gibii heray beklemek işte bi ümit diyosun demekki tabi 8 yıldır her ay degişmeyen son hastalandım yinee düşünebiliyomusun gülüyorum artıkk ya diyorum ki aa buay erken oldum gelmesen şaşardım iş yerindeki insanlar diyecek kafayı yedi galiba kendi kendine konuşuyo diye :)))) napimm buayda olmadı belkim önümüzdeki ay tutarr her ay aynı ümitle diger gelecek ayı beklemek ne enteresan yaa sonrada diyorum 2 aşılama 1 tüp olmadı sana diyolar normal yolla olmaz neyi bekliyosun diye kızıyorum kendime sonrada diyorum rabbim bilir belki verecek normal yolla diye amann nebilim ya bizim işimizde zorr bizi kimse anlamıyooo burdaki arkadaşlardan başka (((((

günaydın ayşecim aynen öyle Allah eşlerimizi bize bağışlasın mutlulugumuzu evimizin huzurunu bozmasın.Kadıcagızın işin çok zor Allah onada yardım etsin

zinal canim o umut her ay devam ediyo..bende aynii her ay bekliyorum bir umut belki hamile kalirim..ama dun gece gec saatelere kadar topiklero okudum..o kadar cok mucize varki...dusun 11 kez tup bebek deneyip negatif sonuc alan sonra kendiliginden gebe kalan var....Rabbim ol desin yeterki...

aysecim canim benim..canim arkadasim..o kadar dogru yazmissinki..Allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin..amin...neler olur dusunmek bile istemiyorum..dun gece gozumun ustunde bir sivilce vardi? nasil evham yaptim kendine ya gecmez ise diye...sukretmek icin o kadar nedenimiz varki aslinda...evet bebek cok cok onemli..helede anne olamayanlar icin..ama hayatta baska seylerdenede mutlu olmayi ogrenmeliyiz..cunku kendimizide kaybedecegiz yoksa..mesele ben..o kadar endeklsedimki kendimi..kendimi kaybetmeye basladim artik...hic biseyden zevk almaz oldum..ama bunun sonu yok..biz kuvvetli olalimki guclu olalimki..bebisler guclu anne ister sonucta...Rabbimin adina kurban olayim..o acilan elleri geri cevirmez bos cevirmez...eger bize daha gec nazip edecekse bunda bilmedigimiz hayirlar vardir mutlaka....hepimiz mutlaka ama mutlaka bir gun anne olacagiz..inanin buna kizlar...her zaman dualarimdasiniz...Rabbim once saglik sonra hayirli bebisler nasip etsin...

Çok sağol canım çok sağol. Bugün hala kendime gelemedim, sabah aldığım haber beni çok üzdü. Yıllardır evime gelen kadın yazık içim parçalandı.
Güzel dualarını bilmek bile yetiyor, Allah razı olsun. Hepimize sabır, akıl fikir versin Allahım. Hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun.

canimmm bi iyi bi kotu..bi umutlu bi umutsuz...bazen sinirli bazen yumusak..bazen cokkkk karamsar..ama herseye ragmen hep inancli..sabir ile yola devammmm...

Sen nasilsin canimmm...

sanki beni anlatmışın
canım
iyim canım ama yorgunum
yeğenimle dr gittik çok yordu yaramaz bizi
şimidide ev işleri falan işte:95::95::95:

aminn canimmm...boynumuz bukuk kucagimiz bos kalmasin kizlar...canim sizde sorun neydi...
amin canım aminnn

bizim sorunumuz eşimden kaynaklı sayı,hareket ve %0 morfoloji
2 micro denememiz var malesef negatif 2. tedavimi geçen ay olmuştum
yine çok umutluydum ama yine olmadı hiç hamile kalamadım ben
hamilelik bile nasıl bir duygu bilemiyorum
kuru dallara can veren rabbim bizleride bu duygulardan mahrum bırakma (amin)
senin hikayenı az çok biliyorum sende çok emek verenlerdensin
rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için...

rabbim o kadına sabırlar versin arkadaşım
çok zor şeyler yaşadıkları sen emek et didin çabala bir çatı yap ne için
adamcağız evinin rahatuna eremeden göç etmiş
bazen saçma şeyler düşünüyorum zar zor ev kredisi ödüyoruz belkide ardımızda bırakacak bir evladımız bile olmayack hayt işte herkesin bir yaşama gayesi var hayalleri var umutları,
herkesin başka,başka derdi var herkesin derdi kendine büyük yüce mevlam bizlere taşıyamıyacağımız yükler vermesin gerçekten her gün dediğim gibi bugünüme şükürler olsun....

ya bişey sormak istiyorum benim denemeden sonraki 2. adetim bu ve 11 gündür sürüyor hiç bu kadar uzun olmazdı. sizinde tedaviden sonra böyle uzun sürdü mü adetleriniz?

randevumu aldım cuma 10 da genel anesteziyle yapılacak histereskopim. hakkımda hayırlısı, bu 9. narkoz alışım olacak artık inşallah bir dahaki doğumum için olsun..

ya bişey sormak istiyorum benim denemeden sonraki 2. adetim bu ve 11 gündür sürüyor hiç bu kadar uzun olmazdı. sizinde tedaviden sonra böyle uzun sürdü mü adetleriniz?

aysecim bende olmadi ama doktor bundan sonraki adetin gecikebilir uzun surebilir ve cok sancili olacak demisti...cunku vucuduna cok hormon yuklendi demisti...sanirim seninde ondandir..ya bide stresten uzak durmaya calis...tup bebekden once sana demistim cok stresli gunler gecirmistim ve kanama olmustum..kendine cok dikkat et canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…