bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay aysem o bendede var biliyomusun..ya aslinda onemsenmek degildi..doktorlar tarafindan insanca muamele gormek..sordugum sorularacevap almak..zaten devlet hastanesinde ilk defa bukadar icli disli oluyorum...ya bide saglik konusu bu.,tabiki merek etmek gerek herseyi sormak lazim..ama yok agzini acmayacan bunlara..seninki ozel daha ilgilidr muhakkak kesinlikle..ama artik varya amannnnnnnn diyorummm takmayacam dr.larin ilgisizligini felan..sonuc olsun yeterki..bebisim gelsin yeter..zaten bebisim olsund aha devlet hastanesinede gitmeyecm..ozel hastanelerde devletle anlasmali zaten...en azindan oralarda muamele daha iyi...kaan aydos var duymussundur urolog kendisi..kendisiyle birebir hic gorusmedim ama masil yoluyla gorusuyorum..ya ben boyle bir dr gormedim..aman Allahim yaniii nasil ilgili nasil moral veriyor...nasil mukemmel bi dr..baska topiklerde okuyorum mail yoluyla yuzlerce kisiyi tedavi ediyo..ve adamin asla para talebide yok..
benki dr. a zaten fazla gitmezdim gidecek bir durumda olsa saglik ocagi felan..simdi hastanelerden cikmiyorummm yaaaa...

Canım merhaba,
daha önce defalarca histeroskopi oldum üstelik iki tanesinide üniversite hastanesinde narkozsuz yapmışlardı. Korkutmak istemem ama benim canım çok yanmıştı. Kişiye göre yapılan uygulamaya göre değişir tabii. En son yine narkozlu yapıldı arkasında uzunca bir süre kanama oluyor o kadar. Ama eğer bu doktorunla tedavin devam etmeyecekse daha sonra gittiğin uzman histeroskopini tekrarlamak isteyebilir.

canlar nasılsınız
eşimin ameliyatını çarşabaya erteledi dr bizde eve geldik

yaaa ne güzel kaynatıyorduk ama yatmak zorundayım sabah 7 olmadan kalkıyorum (( üff valla annesi zorla yatırmış çocuk gibi oluyorum :))
biraz yetere okuyayım sonra yatarım öptüm sizi..

tweety yeterin duası bitince derine okucaz sen devam edicenmi okumaya ben yarın veya öbürgün listeyi yaparım

sağol canım amin

canım rabbim şifa versin inşallah perşembe günü herşey çok güzel geçer

amin canım evet dimi zor geliler başından eeziyete başlıolar

kuzucuklarım benden konuşmuşlar dualar etmişler
tefriciyeye başlamışlar
allah sizlerde razı olsun
rabbim hiç umadığınız bir anda en çok beklediğinizi göndersin inşşşşş
iyiki sizlerle yolum kesişmiş
seffiyommmmmmm sizi benn yyaafffffffffffff

Son düzenleme:

canııım biz de seni seviyoruz tabi kiii... tüm güzel dileklerin senin için de gerçek olsun inşallah..

canım sigorta hastanelerindeki doktorlar alışmış azarlamaya o yüzden sen ben farketmiyo sen bişi sormıcan o testine bakar iyi yada kötü der şunu yapcaz der sen kuzu kuzu gidersin :)))))))) takma kafaya artık sonuna kadar böle olcak umursamıcak seni :)))))))))

canlar nasılsınız
eşimin ameliyatını çarşabaya erteledi dr bizde eve geldik

hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın güzel sonuçlansın inşallah

tüm dileklerin ayynen sanada ulaşsın canım inşallah duan kabul olsun

hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın güzel sonuçlansın inşallah

tüm dileklerin ayynen sanada ulaşsın canım inşallah duan kabul olsun

sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet sana katılıyorum
asla azarlamadan göndermezler
beni hiç sevmiyor dr lar sebebide soru soruyor olamam hiç katlamıyorlar bir şey bilen merak eden has
istiyolarki has koyun gübü olsun gel deyince gelsin git deyince gitisin

~Hz.Mevlana~
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,söze "a...ma" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur! Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!... Aşk bilek gücü değil “Yürektir”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara

işte ben o hastayım :)))))))))))) ha ha koyun gibiyi alıştım artık biliyomki cevap vermicek azar işiticeme bende hiiiiiiiiç sormuyom ordan çokıyom özele gidiyom özeldeki doktora soruyom :))))))))

canim maske anestezi yapacaklarmis..bunuda hemsire acikladi bana sagolsun..malum dr.a soru sorulmadigi icin..canim buyuk ihtimal bu merkez..malum eve yakin cunku..

canimmm bizde seni seviyoruz tabiki..yeterki kocan iyi olsun canim yaaa..keske elimizden yapabileek baska seylerde gelse...

evet haklisin canim....alistiriyorum kendimi bende:)))) yeterki bebisim gelsinnn doktordan ilgide beklemiyorum artik:))))

bende cok soru sorarim yaaa:)) doktorlarin istemedigi hasta benimmm...e saglik bu ama yani....dr.lar alismis hasta sussun baska birsey demesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…