ya nedense ben salak gibi doktor tarafından önemsenmeyi istiyordum önceleri sonradan anladım ki ben onun hayatının bir parçası değilim sadece işiyim, şimdi beklentim çok yüksek değil o yüzden ben de pek umursamıyorum. yine de özelde olduğu için nispeten ilgililer.. benim doktor sanırım deliliği ile meşhur :)) ilk zamanlar ben de çok yadırgıyordum tarzını çok ağladım söylediği şeylere sonra eşim kendisine dik dik konuştu karımın morali çok bozuk hem de sizin yüzünüzden bozuk dedi direk.. şimdi epey değişti bana karşı şimdilik çok memnunum ama tabi önemli olan sonuç, arkadaşlık etmeye gitmiyoruz neticede..
kizlarr..dr.dan geldim simdi..tabi dr. beni camura soktu cikardi..ay adam soru sormamam zit yaaa.....adetliyken histereskopi yapilmaz eski dr.um bana oyle dedi. bende sordum buna olurmu diye..yok bisey olmaz yok ben kac sene okudum...ya bide histereskopinin cesidini sordum ve riski varmi..yok herseyin rsiki vardir istersen ypma sonra birsey olursa sorumluluk kabul etmem ben..yok tup bebekte sans yuzde kirktir fazlasini bekleme..ya bir suru test yaptirdim hastanede sonuclarini merak ediyorum dedim..bakiyo pcden yok fazla anormallik yok dedi..bende deim yani anormalmi..bole sinirli sinirlii yok normal normal diyim sana ben..Allahim yarabbim yaaa eski merkezden negatif aldim ama dr.um cok iyiydi ya..gece kacta ararsan ara bakiyodu tatli dilel konusuyodu..tamam burasi devlet hastanesi ama sonucta ozel yaptiriyorum ben..yine en azindan 3-4 milyar para alacak benden...ahh ahhh Rabbim iste imaknim olsaaa burda yaptirrimiydim ankaraya giderdim ozelde yaptirridim..ama yok iste yokkkk nasil gideyim oralara..parayai gectim bulur bulustururm ama hem esimin isi musait degil hemde yolculuk felan kalacak yer....
sonra Allah razi olsun hemsire geldi konustu benimle...dedi icinizi ferah tutun..maskeyle bayiltacaklar sizi..kizcagiz ozel olarak geldi konustu benimle..Rabbim razi olsun ondann...5 dakkalik bir islemmis..cuma gunu sabah ac karnina gidecekmisim..dr.bey ne zaman almak isterse o zaman alacakmis beni histereskopiye...
ohh ohh kızlar ne güzel kaynatmışsınız bende osmancıktan sonra tv ye takılmaya devam ettim örgüm elimde,bilseydim bende kaynatmaya gelirdim
benimde aklımdan geçiyordukine ayşe can söyledi nurcanımın göbişini bende merak ediyorum çok çıktımı diye soracaktim :)) kızlar isterseniz bende face mi vereyim görelim birbirimizi
ayşecanım kistin olmadığına sevindim
maşallah ne iyi drun varmış inşallah bu yaptıracağın son histereskopi olur
ayy kız bağımlısı olacan bu gidişle
hayırlısıyla bir an önce başlarsın iğnelere sonra hooppp bebiş göbişe
yeterim allah yardımcınız olsun,rabbim şafi adıyla şifa versin
bu zor günlerinizi hayırlısıyla çabucak atlatırsınız canım...
nurcan.......öncelikle sana bu tefricye olayını başlattığın için çok teşekkürler...
umudumsun..... okuduğun dualar için sana da çok teşekkürler(bende önümzdeki ay histersokopi oluyorum)
pembe-86.....sana da binlerce kez teşekkürler
derin.... sana da binlerce kez teşekkürler
ceylin.... sana da binlerce kez teşekkürler
yeter.... sana da binlerce kez teşekkürler. Allah sana ve eşine bol şifalar versin...
tweet-25..... sana da binlerce kez teşekkürler
ayşe.......... sana da binlerce kez teşekkürler
nazemir...... sana da binlerce kez teşekkürler.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. Allah okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine beni bebeğimle kavuşturur inşallah....Allah hepinizden razı olsun burada birbirimize mutlu haberler vermeyi de nasip etsin inşallah..........
kizlarrr ne guzel kaynatmissiniz aksam...bende su cuma gunu hastane olayini atlatayimda icim rahat etsin..hastanenin adi bile geriyo beni ya..gecim sikintisi kimde yokki kizlar..biz mesela esimde ayda sadece 4-5 gun bir aradayiz...ama nurcan dedigin gibi bebisimiz olsa bu kadar sorun olmaz zaten...
yeterim Rabbim sifa versin guzel haberlerini bekliyoruz...
nurcanim bende aksamki 200 taneyi..zaten okundu yazmissin sagol:))))
optum herkesi cok kizlar ve herkesee gunaydin:))) saat 12 ama anca kalktim ben:)))
nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250----------okundu
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694
bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum
yaaa ne güzel kaynatıyorduk ama yatmak zorundayım sabah 7 olmadan kalkıyorum(( üff valla annesi zorla yatırmış çocuk gibi oluyorum :))
biraz yetere okuyayım sonra yatarım öptüm sizi..
tweety yeterin duası bitince derine okucaz sen devam edicenmi okumaya ben yarın veya öbürgün listeyi yaparım
sağol canım amin
canım rabbim şifa versin inşallah perşembe günü herşey çok güzel geçer
amin canım evet dimi zor geliler başından eeziyete başlıolar
canım dualarımız zaten seninle bugünler geçecek
izliyorum birtaraftan tv birtaraftan sizler neler yazmışsınız onları okuyordum... benim hergün en az 3 tane dizim vardır.... can sıkıntısından ne yapayım.... birde senin bugünkü dr kontrolünü merak ettim neden olmuş kanama diye...hayırlısıyla başlarsın inşallah tedavine
kuzucuklarım benden konuşmuşlar dualar etmişler
tefriciyeye başlamışlar
allah sizlerde razı olsun
rabbim hiç umadığınız bir anda en çok beklediğinizi göndersin inşşşşş
iyiki sizlerle yolum kesişmiş
seffiyommmmmmm sizi benn yyaafffffffffffff
canııım biz de seni seviyoruz tabi kiii... tüm güzel dileklerin senin için de gerçek olsun inşallah..
kizlarr..dr.dan geldim simdi..tabi dr. beni camura soktu cikardi..ay adam soru sormamam zit yaaa.....adetliyken histereskopi yapilmaz eski dr.um bana oyle dedi. bende sordum buna olurmu diye..yok bisey olmaz yok ben kac sene okudum...ya bide histereskopinin cesidini sordum ve riski varmi..yok herseyin rsiki vardir istersen ypma sonra birsey olursa sorumluluk kabul etmem ben..yok tup bebekte sans yuzde kirktir fazlasini bekleme..ya bir suru test yaptirdim hastanede sonuclarini merak ediyorum dedim..bakiyo pcden yok fazla anormallik yok dedi..bende deim yani anormalmi..bole sinirli sinirlii yok normal normal diyim sana ben..Allahim yarabbim yaaa eski merkezden negatif aldim ama dr.um cok iyiydi ya..gece kacta ararsan ara bakiyodu tatli dilel konusuyodu..tamam burasi devlet hastanesi ama sonucta ozel yaptiriyorum ben..yine en azindan 3-4 milyar para alacak benden...ahh ahhh Rabbim iste imaknim olsaaa burda yaptirrimiydim ankaraya giderdim ozelde yaptirridim..ama yok iste yokkkk nasil gideyim oralara..parayai gectim bulur bulustururm ama hem esimin isi musait degil hemde yolculuk felan kalacak yer....
sonra Allah razi olsun hemsire geldi konustu benimle...dedi icinizi ferah tutun..maskeyle bayiltacaklar sizi..kizcagiz ozel olarak geldi konustu benimle..Rabbim razi olsun ondann...5 dakkalik bir islemmis..cuma gunu sabah ac karnina gidecekmisim..dr.bey ne zaman almak isterse o zaman alacakmis beni histereskopiye...
canlar nasılsınız
eşimin ameliyatını çarşabaya erteledi dr bizde eve geldik
tefriciyeye başlamışlar
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın güzel sonuçlansın inşallah
tüm dileklerin ayynen sanada ulaşsın canım inşallah duan kabul olsun
canım sigorta hastanelerindeki doktorlar alışmış azarlamaya o yüzden sen ben farketmiyo sen bişi sormıcan o testine bakar iyi yada kötü der şunu yapcaz der sen kuzu kuzu gidersin :)))))))) takma kafaya artık sonuna kadar böle olcak umursamıcak seni :)))))))))
evet sana katılıyorum
asla azarlamadan göndermezler
beni hiç sevmiyor dr lar sebebide soru soruyor olamam hiç katlamıyorlar bir şey bilen merak eden has
istiyolarki has koyun gübü olsun gel deyince gelsin git deyince gitisin
nurcan306 arkadasım şimdi kime okuyoruz tefriciye.
hilbaycım ne demek cnm Allah gönlüne göre versin inşşş
Canım merhaba,
daha önce defalarca histeroskopi oldum üstelik iki tanesinide üniversite hastanesinde narkozsuz yapmışlardı. Korkutmak istemem ama benim canım çok yanmıştı. Kişiye göre yapılan uygulamaya göre değişir tabii. En son yine narkozlu yapıldı arkasında uzunca bir süre kanama oluyor o kadar. Ama eğer bu doktorunla tedavin devam etmeyecekse daha sonra gittiğin uzman histeroskopini tekrarlamak isteyebilir.
tefriciyeye başlamışlar
ben izin aldıııım yarın istanbula bebek görmeye gidiyoruuuuummm.. elmamı da yiyceeeem..
canım sigorta hastanelerindeki doktorlar alışmış azarlamaya o yüzden sen ben farketmiyo sen bişi sormıcan o testine bakar iyi yada kötü der şunu yapcaz der sen kuzu kuzu gidersin :)))))))) takma kafaya artık sonuna kadar böle olcak umursamıcak seni :)))))))))
evet sana katılıyorum
asla azarlamadan göndermezler
beni hiç sevmiyor dr lar sebebide soru soruyor olamam hiç katlamıyorlar bir şey bilen merak eden has
istiyolarki has koyun gübü olsun gel deyince gelsin git deyince gitisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?