bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

super...ayenn bizi anlatiyor...zuleyha degilsen dusmeyeceksin yusuflarin pesine...

işte ben o hastayım :)))))))))))) ha ha koyun gibiyi alıştım artık biliyomki cevap vermicek azar işiticeme bende hiiiiiiiiç sormuyom ordan çokıyom özele gidiyom özeldeki doktora soruyom :))))))))

canimmm bizde seni seviyoruz tabiki..yeterki kocan iyi olsun canim yaaa..keske elimizden yapabileek baska seylerde gelse...

aslında özelde iyi davranıyorlar
ama çok pahalı be kızlar özellerde
yani sağlık sektörü iki ucu b......deynek

''Ferhat'ın sevgilisine kavuşmak için deldiği dağ, Benim devirmek borcunda olduğum nefsimin yanında bir kum tanesi.'' (N.F.Kısakürek).

tabiki canim..benim eski merkez ozeldi..dr.umu kacta ararsam arayim ilgilenirdi..bir guleryuz bir tatli dil..sabaha kadar soru sor istersen asla cevaplamamazlik yapmaz...dr.um kisilik olarak yiydi ama merkezin basari orani cok dusuk..o yuzden degistirdim bende..dedigin gibi ozel merkezler asiri pahali ama...gurgan klinik nedense bana en iyi yer gibi geliyo..

canım ben 5 yıldır hastanelerle boğuşuyorum belki sizin yaşadığınız şehirlerde farklıdır ama burda okadar kalabalıkki özeldede iyi bi doktor bulmazsan işin zor çünkü özeldeki adam seni yolmak için hertür şeyi söler yadaaaaaaaaaa seni memnun etmek elinde tutmak için senin dumak istediğini söler yani özelede güvnemiyosun rabbim iyi insanlara hatta işini iyi yapan insanlara düşürsün bana nasıl davrandığı umrumda değl

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay

yeterin eşi okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250----------okundu
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694

bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum

Son düzenleme:

canim gecen gun sabah altida gittim hastaneye aksam 4.30 da geldim eve..nasil kalabalik hemde varya nurcan..boguluyorum resmen hastanede.....evet kesinlikle bende oyle diyorum artik isini iyi yapsin baska birseyde istemiyorum..

selam kızlar
ben dışarıdaydım aman ne soğuk istanbul dondum
herkes buradaymış yeterimde gelmiş ama ben geçmişe fazla gidemiyorum
okuyamadım daha neler yaptınız bugün
mutfakta işim var çorba yapacam daha
ben sonra gelirim canlar hepinize benden bir sürü mucuklar

tamam tatlisim...grs daha sonra..bende cok cok optum seniii..mucuk mucuk:)))

canim gecen gun sabah altida gittim hastaneye aksam 4.30 da geldim eve..nasil kalabalik hemde varya nurcan..boguluyorum resmen hastanede.....evet kesinlikle bende oyle diyorum artik isini iyi yapsin baska birseyde istemiyorum..

hadi inşallah bukez güzel olsun sonuda öneml,i değil çekilenler unutulur

ben boşuna demiyorum iki ucu b.... değnek diyee

umdumsun erkek infertilitesi topiğinde belginnn arkadaşımız var oraya gitmiş sana fikir verebiliri istersen

Son düzenleme:
canlar bende kaçıyom bi adama bakim geldi yemeğini verdim postaladım çocuk odasına yüzünü gördüğüm yok günlerdir bugün dizide var gelebilirsem uğrarım yine

işlerini bitir gel konuşuruz bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…