~Hz.Mevlana~
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,söze "a...ma" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur! Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!... Aşk bilek gücü değil “Yürektir”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara
işte ben o hastayım :)))))))))))) ha ha koyun gibiyi alıştım artık biliyomki cevap vermicek azar işiticeme bende hiiiiiiiiç sormuyom ordan çokıyom özele gidiyom özeldeki doktora soruyom :))))))))
canimmm bizde seni seviyoruz tabiki..yeterki kocan iyi olsun canim yaaa..keske elimizden yapabileek baska seylerde gelse...
super...ayenn bizi anlatiyor...zuleyha degilsen dusmeyeceksin yusuflarin pesine...
aslında özelde iyi davranıyorlar
ama çok pahalı be kızlar özellerde
yani sağlık sektörü iki ucu b......deynek
aslında özelde iyi davranıyorlar
ama çok pahalı be kızlar özellerde
yani sağlık sektörü iki ucu b......deynek
canım ben 5 yıldır hastanelerle boğuşuyorum belki sizin yaşadığınız şehirlerde farklıdır ama burda okadar kalabalıkki özeldede iyi bi doktor bulmazsan işin zor çünkü özeldeki adam seni yolmak için hertür şeyi söler yadaaaaaaaaaa seni memnun etmek elinde tutmak için senin dumak istediğini söler yani özelede güvnemiyosun rabbim iyi insanlara hatta işini iyi yapan insanlara düşürsün bana nasıl davrandığı umrumda değl
ayşe nereye kaçtı gene :))))))))))
selam kızlar
ben dışarıdaydım aman ne soğuk istanbul dondum
herkes buradaymış yeterimde gelmiş ama ben geçmişe fazla gidemiyorum
okuyamadım daha neler yaptınız bugün
mutfakta işim var çorba yapacam daha
ben sonra gelirim canlar hepinize benden bir sürü mucuklar
canim gecen gun sabah altida gittim hastaneye aksam 4.30 da geldim eve..nasil kalabalik hemde varya nurcan..boguluyorum resmen hastanede.....evet kesinlikle bende oyle diyorum artik isini iyi yapsin baska birseyde istemiyorum..
tabiki canim..benim eski merkez ozeldi..dr.umu kacta ararsam arayim ilgilenirdi..bir guleryuz bir tatli dil..sabaha kadar soru sor istersen asla cevaplamamazlik yapmaz...dr.um kisilik olarak yiydi ama merkezin basari orani cok dusuk..o yuzden degistirdim bende..dedigin gibi ozel merkezler asiri pahali ama...gurgan klinik nedense bana en iyi yer gibi geliyo..
canım ben 5 yıldır hastanelerle boğuşuyorum belki sizin yaşadığınız şehirlerde farklıdır ama burda okadar kalabalıkki özeldede iyi bi doktor bulmazsan işin zor çünkü özeldeki adam seni yolmak için hertür şeyi söler yadaaaaaaaaaa seni memnun etmek elinde tutmak için senin dumak istediğini söler yani özelede güvnemiyosun rabbim iyi insanlara hatta işini iyi yapan insanlara düşürsün bana nasıl davrandığı umrumda değl
ben boşuna demiyorum iki ucu b.... değnek diyee
umdumsun erkek infertilitesi topiğinde belginnn arkadaşımız var oraya gitmiş sana fikir verebiliri istersen
selam kızlar
ben dışarıdaydım aman ne soğuk istanbul dondum
herkes buradaymış yeterimde gelmiş ama ben geçmişe fazla gidemiyorum
okuyamadım daha neler yaptınız bugün
mutfakta işim var çorba yapacam daha
ben sonra gelirim canlar hepinize benden bir sürü mucuklar
canlar bende kaçıyom bi adama bakim geldi yemeğini verdim postaladım çocuk odasına yüzünü gördüğüm yok günlerdir bugün dizide var gelebilirsem uğrarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?