aaaaaaaaaa okadar yıldır hala küssünüz heeeeeeee inanmıyom ben haytta dayanamazdım hergün ağlardım öleküs olsam ailemden biriyle ya ben çok sulu gözüm ama milletin ynında almam allahtan :))))anaa kaçtın mı kııız benim de annem istemedi hiç zaten hala küsüz kaç yıl oldu bilmiyorum hiç görmedim bile..
ben ortaokulu bile dışardan sınavlara girerek bitirdim 19 yaşındayken... liseyede kaydolmuştum ama evlenecem diye sınavlara girmedim... yok keşke öğretmen olsaydım çoluk çocuk için öyle bir yere izin var... biraz kıskançtırda kendisi
aman iki çorap bi don veriyosun mest oluyorlar kral sanıyorlar kendilerini.. daha iyi işte yüzleri gülünce kıymet biliyorlar..
anaa kaçtın mı kııız benim de annem istemedi hiç zaten hala küsüz kaç yıl oldu bilmiyorum hiç görmedim bile..
aaaaaaaaaa okadar yıldır hala küssünüz heeeeeeee inanmıyom ben haytta dayanamazdım hergün ağlardım öleküs olsam ailemden biriyle ya ben çok sulu gözüm ama milletin ynında almam allahtan :))))
hıııııııııııııı olsun kız adam bakabiliyosa napıcan ben okudum lisebitenekadar kaç yılda çalışım ama bak adam kıskanç izin vermiyo bak seninkide kaçyıl geçmiş hhala kıskanıyo gerçi benimki haklı benim işim büro işi en çok taciz olunan alan birolar benimmkide seni elin herifleriyle i büroya koycama boşarım diyo :)))))
evet benimde annemler istemediler ama evlendik 5 ay sonra gittik annem güya eve sokmayacak bizi .. ablamın oğlu 1 yaşında yoktu daha... onuda götürdük isterlerse almasınlar eve ...annem yemin ettim diye sarılırken 1 tane yumruk vurdu sırtımıza okadar şimdi damatlarının içinde en çok benimkini sever annem
ooo benim hayatım gerçekten türk filmi bi ara anlatmamış mıydım ben sana? umuta anlattım galiba..
sadece benim evliliğimle ilgili değil de babamla annem ayrı benim babam evlendi yeniden bu mevzulardan falan da karıştı ortalık 11 sene falan oldu küsüz.. babamla da konuşuyorum ama öyle uzaktan uzağa eller girdi aramıza.. öfff bacım küçük emrah filmi gibi benim hayatım..
yatılımı bakıyyodun ailen felan okmuydu
ay bende bikere bakim dedim çocıuk 1 haftanın sonunda anasını dövüyodum nerdeyse ömrümü yedi ukala karı :))))))))
kaçarakmı evlendin kıııııııııııı :))))))) var çok merak ediyom kaçmak nasıl bi duygu :b
yok canım bana anlatmadın Ay valla sana bişi diyimmi benim hayatımda film gibiydi rabbim bizi nekadar deniyo böle demekki harbiden kaldırıyozki bu yükü rabbim bukadar yğk verşyo ğstğmğze(((
ailem vardı işte çocuk yaşta çocuk bakmaya gittim çocukla oyun oynuyordum o da beni çok severdi arkadaş gibi..annesi babası karışmazlardı bana çocuk şikayet edemezdi bile ailesine beni..ablan haksız yere kızmaz diye o yüzden rahattım ...annem bana hep elişi yapmıyorum diye kızardı bende kaçacam çok çeyizim vardı annem vermedi diyecem diyordum ..birşeyi 40 kere söylersen olurmuş oldu...ama tabikide telli duvaklı çıksaydım annemin evinden daha güzel olurdu insan hep bir eksiklik hissediyor ALLAH tan eşim beni hiç yanıltmadı evlenmeden nasılsa evlendikten sonrada aynıydı
şükür bak biraz da olsa adam oldum üniversite de okudum iş de buldum evlendim iyi kötü düzenimi kurdum işte.. bak ablam benden 10 yaş büyük iş yok güç yok koca yok ana yok baba yok geldi yanımda napayım idare ediyorum işte.. ayakta durmak zorundayım.. bir de dışarı karşı hep kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. ama burası bir garip işte insan nesi varsa döküyor ortaya.. ferahlıyorum vallaa iyiki varsınız..
ha ha :))))))))))hep öle oluyo heralde ben internetten buldum diye bizimkilerde ılımlı bakmadı ama bizde kız kime isterse verilir ki yarın mutsuz olursa siz yaptınız diemesin diye banada ayır demediler ama billiyodum istemediklerini zaten babam yoktu annemde kadın napsınn karışmadı zaten çeyiz felanda yok babam kaç yıl yatalak yatmış bütün varlık doktorlara gitmiş sesini çıkaramadı ama en iyi benimm eşimdir hele küçük kızzkardeşim bayılır eşime :)))))) demekki istenmeyenler hep iyi çıkıyo :)))))))
yaaa ne güzel kaynatıyorduk ama yatmak zorundayım sabah 7 olmadan kalkıyorum(( üff valla annesi zorla yatırmış çocuk gibi oluyorum :))
biraz yetere okuyayım sonra yatarım öptüm sizi..
merhaba arkadaslar bende bebiş istiyorum neler yapıyosunuz bana da sölermisiniz benim en son yaptığım üsküdar da ermiş attar die biri var ona gittim bilgilerinixze ihtiyacım var
benimkide köyden ilk istanbula gidenmiş..oyüzden herkes birşey söylemiş yok mafya yok 3 çocuğu var daha neler neler ailemde haklı tabiki okadar hakkında kötü konuşulan birisine sen kız verirmisin..bendekide ne cesaret ...
hayatım yat sen bize bakma ben ölen 1 den önce kalkmıyom bitek vc için kalkıyom ozaman bi bakıyom siteye bidaha yatıom sonra :))))))
Allah rahatlık versin sana
bende çıkmak zorundayım eşim uyuyordu kalktı şimdi üstelik 1 saat önce çağıracaktım yazışırken zaman nasıl geçmiş anlamadım.. ALLAHA emanet olun herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?