merhaba canım sorun neydiki sizde
sorun benim yumurtalığım su topluyo eşimde spermler yetersiz
ayşecanım kistin olmadığına sevindimcanlar gittim doktorcuğuma adam beni nüfusuna alacak aykında yine para almadı.. şükür anormal bir durum yokmuş kanamam haptan kaynaklanıyormuş bazen olabilirmiş "ne bahtsız kadınsın herşey seni buluyor dedi" :))) kist falan yokmuş. şimdi ctesiyi bekliyorum ctesi yine histereskopi var eğer artık yapışıklık falan yoksa 3 gün sonra iğnelere başlıycaz.. biraz şansımı zorladım histereskopiyi hemen yapsak haftaya ptesi doğum günüm o gün iğnelere başlasak dedim yok olmaz daha kanaman var hafif histereskopi yapılmaz dedi..
çok oluyorum ama bana yine dua edin artık bi başlayayım hayırlısıylaaaa...
canlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur
ohh ohh kızlar ne güzel kaynatmışsınız bende osmancıktan sonra tv ye takılmaya devam ettim örgüm elimde,bilseydim bende kaynatmaya gelirdim
benimde aklımdan geçiyordukine ayşe can söyledi nurcanımın göbişini bende merak ediyorum çok çıktımı diye soracaktim :)) kızlar isterseniz bende face mi vereyim görelim birbirimizi
ayşecanım kistin olmadığına sevindim
maşallah ne iyi drun varmış inşallah bu yaptıracağın son histereskopi olur
ayy kız bağımlısı olacan bu gidişle
hayırlısıyla bir an önce başlarsın iğnelere sonra hooppp bebiş göbişe
yeterim allah yardımcınız olsun,rabbim şafi adıyla şifa versin
bu zor günlerinizi hayırlısıyla çabucak atlatırsınız canım...
[/QUOTE]nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694
bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum
nurcan.......öncelikle sana bu tefricye olayını başlattığın için çok teşekkürler...
umudumsun..... okuduğun dualar için sana da çok teşekkürler(bende önümzdeki ay histersokopi oluyorum)
pembe-86.....sana da binlerce kez teşekkürler
derin.... sana da binlerce kez teşekkürler
ceylin.... sana da binlerce kez teşekkürler
yeter.... sana da binlerce kez teşekkürler. Allah sana ve eşine bol şifalar versin...
tweet-25..... sana da binlerce kez teşekkürler
ayşe.......... sana da binlerce kez teşekkürler
nazemir...... sana da binlerce kez teşekkürler.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. Allah okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine beni bebeğimle kavuşturur inşallah....Allah hepinizden razı olsun burada birbirimize mutlu haberler vermeyi de nasip etsin inşallah..........
KIZ GOBİŞ ÇOK YOK ÖLEE :)))))) GERÇİ OĞLUMDA 8. AYDA ÇIKMIŞTI BUNDA ONA NAZARAN AAZDA OLSA VAR GEÇEN ANNEMLERDEN GELİRKEN 2.5 SAATLİK YOLU AYAKTA GELDİM DURAKTAN BİNDİM AMA MİLLET İTE KAKA HEMEN OTURDU BEN YAVAŞ YAVAŞ HAREKET EDERKEN KİMSE ANLAMIYO HAMİŞ OLDUĞUMU :)))))))ohh ohh kızlar ne güzel kaynatmışsınız bende osmancıktan sonra tv ye takılmaya devam ettim örgüm elimde,bilseydim bende kaynatmaya gelirdim
benimde aklımdan geçiyordukine ayşe can söyledi nurcanımın göbişini bende merak ediyorum çok çıktımı diye soracaktim :)) kızlar isterseniz bende face mi vereyim görelim birbirimizi
ayşecanım kistin olmadığına sevindim
maşallah ne iyi drun varmış inşallah bu yaptıracağın son histereskopi olur
ayy kız bağımlısı olacan bu gidişle
hayırlısıyla bir an önce başlarsın iğnelere sonra hooppp bebiş göbişe
yeterim allah yardımcınız olsun,rabbim şafi adıyla şifa versin
bu zor günlerinizi hayırlısıyla çabucak atlatırsınız canım...
lafımı olur güzelim yeterki rabbim kabul etsin yavrunu sana bağışlasınnurcan.......öncelikle sana bu tefricye olayını başlattığın için çok teşekkürler...
umudumsun..... okuduğun dualar için sana da çok teşekkürler(bende önümzdeki ay histersokopi oluyorum)
yeter.... sana da binlerce kez teşekkürler. Allah sana ve eşine bol şifalar versin...
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. Allah okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine beni bebeğimle kavuşturur inşallah....Allah hepinizden razı olsun burada birbirimize mutlu haberler vermeyi de nasip etsin inşallah..........
kizlarrr ne guzel kaynatmissiniz aksam...bende su cuma gunu hastane olayini atlatayimda icim rahat etsin..hastanenin adi bile geriyo beni ya..gecim sikintisi kimde yokki kizlar..biz mesela esimde ayda sadece 4-5 gun bir aradayiz...ama nurcan dedigin gibi bebisimiz olsa bu kadar sorun olmaz zaten...
yeterim Rabbim sifa versin guzel haberlerini bekliyoruz...
nurcanim bende aksamki 200 taneyi..zaten okundu yazmissin sagol:))))
optum herkesi cok kizlar ve herkesee gunaydin:))) saat 12 ama anca kalktim ben:)))
Allah senden de razı olsun canım.. Birbirimizin sayesinde salavat getiriyoruz ne mutlu bize.. İnşallah Rabbim Peygamber Efendimizin yüzü hürmetine hepimizi hayırlı, sağlıklı evlatlara kavuştursunnurcan.......öncelikle sana bu tefricye olayını başlattığın için çok teşekkürler...
Allah senden de razı olsun canım.. Birbirimizin sayesinde salavat getiriyoruz ne mutlu bize.. İnşallah Rabbim Peygamber Efendimizin yüzü hürmetine hepimizi hayırlı, sağlıklı evlatlara kavuştursun
kizlarr..dr.dan geldim simdi..tabi dr. beni camura soktu cikardi..ay adam soru sormamam zit yaaa.....adetliyken histereskopi yapilmaz eski dr.um bana oyle dedi. bende sordum buna olurmu diye..yok bisey olmaz yok ben kac sene okudum...ya bide histereskopinin cesidini sordum ve riski varmi..yok herseyin rsiki vardir istersen ypma sonra birsey olursa sorumluluk kabul etmem ben..yok tup bebekte sans yuzde kirktir fazlasini bekleme..ya bir suru test yaptirdim hastanede sonuclarini merak ediyorum dedim..bakiyo pcden yok fazla anormallik yok dedi..bende deim yani anormalmi..bole sinirli sinirlii yok normal normal diyim sana ben..Allahim yarabbim yaaa eski merkezden negatif aldim ama dr.um cok iyiydi ya..gece kacta ararsan ara bakiyodu tatli dilel konusuyodu..tamam burasi devlet hastanesi ama sonucta ozel yaptiriyorum ben..yine en azindan 3-4 milyar para alacak benden...ahh ahhh Rabbim iste imaknim olsaaa burda yaptirrimiydim ankaraya giderdim ozelde yaptirridim..ama yok iste yokkkk nasil gideyim oralara..parayai gectim bulur bulustururm ama hem esimin isi musait degil hemde yolculuk felan kalacak yer....
sonra Allah razi olsun hemsire geldi konustu benimle...dedi oznur hanim icinizi ferah tutun..maskeyle bayiltacaklar sizi..kizcagiz ozel olarak geldi konustu benimle..Rabbim razi olsun ondann...5 dakkalik bir islemmis..cuma gunu sabah ac karnina gidecekmisim..dr.bey ne zaman almak isterse o zaman alacakmis beni histereskopiye...
ya hayret birşey hakikaten bu adamlar bizim sorduğumuz soruları cevaplamak zorunda hasta hakkı diye birşey bilmiyor mu bunlar yaa.. valla çok sinirleniyorum.. neyse canım napacaksın elimiz mecbur bunlara idare edicez artık..
yalnız mı gideceksin cuma günü?
annemle gidecem canim..o kadar sinirim bozulduki aysecim ya..Allahim ya gercekten son olsun bu..tup bebek doktorlari en cok moral vermesi gereken dr. olmasi gerekirken; su hala bak ya...ya inan cani gonulden diliyorum bu son denemem olsun..cani gonulden yurekten diliyorum bunu...insallah hepimizin son demeleri olur..insanin sinirleri harap oluyo gercekten..
E vardır mutlaka bunların da güler yüzlü olanları da bize denk gelmedi işte.. benimki de biliyorsun dengesiz bi öyle bi böyle.. amaaan işe yarasın da nasılsa bir daha görüşmeyiz sinir şeylerle. yalnız gitmediğin iyi olmuş ne de olsa uyuyup uyanacaksın hafif bir sersemlik olabilir.. benimki de ctesi 11 de. yarın öbür gün izin aldım bankadan istanbula doğum yapan arkadaşıma gidicem..
evet canim haklisin..benimkinins aati yok malesef..sabah gidecem dr.un ne zaman keyfi gelirse..evet canim annemle gidecem ne olur ne olmaz..benim dr..oyle bir konustuki riski bile var ; olebilirim yani..adam olmemin derdinde degil zaten; sonradan diyo sorumluluk kabul etmem...ay olsada bitse bende rahatlasam..maske anestezi yapilacakmis? sen genel anestezimi aliyorsun?
evet canım hep genel anestezi aldım iğneyle, duymadım hiç maske olanını.. benim doktor da dün dalga geçiyor benimle bu sefer narkozlu mu narkozsuz mu istersin dedi, dedim narkozsuz oluyor mu? evet tabi cıyak cıyak yapabiliriz diyip gülüyor :)) onlar için senin canın çok da önemli değil ki iş gözüyle bakıyorlar insana..
evet haklisin canim...dr.lar icin hicde onemi yok bunlarin...ay canim ya bitse artik su dr isleri..gelse artik bebisler..inan cok ama cok cani gonulden diliyorum bunu...senin dr.un baya unluymus ya adina tipik bile acilmis..gecen topikleri arastirirken gordum bende..cok memnun olanda var ama menun olmayanda var..ya zaten islerini dogru yapsinlarda inan artik guleryuzde baska birseyde istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?