yok canım bi sıkıntım yatmaktan belim ağrıdı şimdi oturuyom biraz kanamam olur diye pek ayakta durmuyom korkuyom anlıcan ilki gibi olur diye
geçmiş olsun bugünlerde geçecekhoş geldin canım
benim yorgunluktan başım ağrıyor
bu gün koşturmaktan bir hal oldun valla
iyilik valla nolsun.. deli deli şeyler düşünüp kurup oturuyorum.. çok korkuyorum ctesi duyacaklarımdan..
sen nasılsın
geçmiş olsun bugünlerde geçecek
hayırlısı inşallah elimizden hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor...benim canım sıkkın bugün ailesel bir durumdan
kızlar yaaa bende kötüyüm
ne olur güzel şeyler olsunn rabbim güzelikler yaşatsın bizlere
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmiş olsun bugünlerde geçecek
hayırlısı inşallah elimizden hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor...benim canım sıkkın bugün ailesel bir durumdan
ihtiyacın varsa gelelim yardıma.. boşuna kendini atma çok yüksek de deyil sakat kalırsın mazallah....bir kez daha ertelenirse o doktorum bir sıkımlık canını oracıkta alırım kendimi de camdan atarım ctesi
bir kez daha ertelenirse o doktorum bir sıkımlık canını oracıkta alırım kendimi de camdan atarım ctesi
iğneyi bu sefer bana da verecekmiş diğerlerini kullanmıştım ben de bir de pruluton diye iğne olmuştumben birsürü ilaç kullanıyom bu sefer progestan,estrofem, fragmin iğnesinide göbekten yapıyom yakıyo bayabi bunlardan kullanan oldumu kızlar yardımcı olursanız sevinirim
korkma hiç bişey olmaz ama tabi için nasıl rahat ederse öyle yap.. yine de kalk evde yürü biraz kabız olursun yatmaktan.. ne zaman dolacak 12 gün
ihtiyacın varsa gelelim yardıma.. boşuna kendini atma çok yüksek de deyil sakat kalırsın mazallah....
yaaaaaaaaaa söyleme öyleeeeee
evet 25 şubatta olcak hayırlısıyla öncekinde 6 günü kanama başladı yine kanama olursa tutunurmuki pazar günü transfer oldu bugün 4.günmü yoksa yumurtaların toplandığı gündenmi sayılıyo
ya resmen yüreğim ağzımda sanki öyle geliyor ki başlayamıyoruz derse o dakika ölücem.. narkoza falan gerek yok ben kendim bayılırım zaten..
Allah ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah canım herşey yolunda giderya resmen yüreğim ağzımda sanki öyle geliyor ki başlayamıyoruz derse o dakika ölücem.. narkoza falan gerek yok ben kendim bayılırım zaten..
hayırlısı olsun inşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsunn
yok canım o gün sayılmıyor ertesi günden sayılıyor.. cuma mübarek günde hayır haber alırsın inşallah..evet 25 şubatta olcak hayırlısıyla öncekinde 6 günü kanama başladı yine kanama olursa tutunurmuki pazar günü transfer oldu bugün 4.günmü yoksa yumurtaların toplandığı gündenmi sayılıyo
inşallah güzel sonuç alırsın insan
Amin canım Allah razıolsun hepimiz inşallah kavuşuruz.Biliyomusunuz hastahanede 1 saat yattım elimi hiç karnımdan çekmedim resimlernide gördüm
sen nasılsın yeter Allah yardımcınız olsun canım
sağol canım
valla bilmiyorum nasılım
aslında iyi değilim aklım duygularım karma karışık
uykuzuluktan ölüyorum ama yatmıyorum
aklım eşimde ameliyatta ya kötü bir şey olursa diye
az önce erkek infertilitsinede yazdım
eşimi kaybetme korkusu sardı beni adını andığımda düşündüğümde içime bir korku ateş düşüyor
göz yaşlarıma hakim olmaıyorum
anlayacağın hiç iyi değilim
allahım ardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?