kızlar ben kaçtım uyumaya çalışacağım biraz
iyi geceler
Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 TL maaşa, bir bekçi işe almaya karar verir. Bir süre sonra düşünülür"Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak" Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750'şer TL maaşla,iki kişi işe alır. bir süre sonra ..."işleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz" diye düşünerek, 1.000'er TL maaşla, iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar. Bir süre sonra "Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek" diye tartışılır ve 1.500'er TL maaşla, bir malimüsavir, bir kitap, bir de istatikçi işe alır. Bir süre sonra; "peki bunlardan kim sorumlu olacak." Diye düşünülür ve 5.000 TL maaşlı bir müdür ve 3.000'er TL maaşla bir müdür yardımcısı işe alınır. Bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çikartılır....! bir tanede ben yazayım dedim..gerçi gülüyoruz ağlanacaK halimize desek daha iyi olur bu hikaye için
ohoooo süper yeni senaryolarım var.. şimdi bu herif benden başka herkesten para alıyo benden almıyo yaaa bence bu bana yanlış bişey yaptı içerde benim makinelerimi bozdu galiba şimdi de utancından para alamıyor galiba :))) evet evet kesinnnn
sende şikayetçi olma diye bedava muane
ayıp amaaa devlet memuruyum ben deeee...
ohoooo süper yeni senaryolarım var.. şimdi bu herif benden başka herkesten para alıyo benden almıyo yaaa bence bu bana yanlış bişey yaptı içerde benim makinelerimi bozdu galiba şimdi de utancından para alamıyor galiba :))) evet evet kesinnnn
yazıııııık sana...benim çocuklarına baktığım kadında bankacıydı...hep şey derdi öğretmen olmak varmış tatilden bol ne var ...derdi
kız sen hürremmi izledin ene bak yeni trajediler uyduruyon napacak adam senin içine töbe estağfurullah en fazla bebek koyacak merak etme :)))))))))) adamında dını çıkarrcan kimse gitmicek artık adam seni seviyo belki iyi insan nerden biliyolnda makinalarını bozmuş muş
dizi yazcam zaten ben... anacım bak burda 4 kişiyiz ona giden bir debenim dışardan bir arkadaşım daha var e bunların içinde birtek ben mi kara kaşlu kara gözlüyüm de... yok yok histereskopi bahane kopardı içerde benim dalga motorları..
kız bu ayşenin hayatı hayat gezip duruyo biz napak tek başıma evden çıkamıyom burda gitcek biyerde yok anca 3 günlüğüne ailemin yanına gittimde iki insan yüzü gördüm orda :))))))) sağolsun kardeşlerim reale felan götürdü bu karı her hafta sonu dışarı çıkıyo bide şikayet şikayet :b
anam benim göbeğimi kesip sokağa atmışlar.. sokak süpürgesiyim ben..kız bu ayşenin hayatı hayat gezip duruyo biz napak tek başıma evden çıkamıyom burda gitcek biyerde yok anca 3 günlüğüne ailemin yanına gittimde iki insan yüzü gördüm orda :))))))) sağolsun kardeşlerim reale felan götürdü bu karı her hafta sonu dışarı çıkıyo bide şikayet şikayet :b
kız belki aşık olmuştur sana :))))))))))))))
:))) benim göbeğimi kesip sokağa atmışlar ben birgün evden çıkmasan 2. gün hasta olup yatarım.. bir de konuşmasam hasta olurum dilim şişer :)))
hayırlısıyla bir transferim olsa asıl o zaman gezcem ikinci balayına gitcem :)))
anam benim göbeğimi kesip sokağa atmışlar.. sokak süpürgesiyim ben..
heee o kadarın içinde benimkinde boncuk bulmuştur belkim de :)))
ah bi hamile kalsam söz çocuk okula başlayana kadar çıkmam sokağahııııııııııııı hamile kalda görim bak gezebiliyonmu önceden bende seningibiydim burda biyere gidemediim için her hafta karşıya geçerdim eşim sen beni sevmiyonmu neden her hafta sonu bırakıp gidiyon derdi :)))))))) şimdi dışarı çıksam ya vc işi çıkıyo ya tansiyonum düşüyo yada çok dalgın oluyom eşim bigün araba altında kalacan babanın yolu gibi gitme iyice aptal oldun hamile kalınca diyo :b
:)))))))))))) ne bilim en azından senin senaryoların gibi kötü değil :)))))))))
ha ha ben bunu okumuştum güzel :))))))Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
ah bi hamile kalsam söz çocuk okula başlayana kadar çıkmam sokağa
entrikacı kadınım ben aşk ihtiras fırtınaaa hepsi ben deee
bu sene kesin leyleği gördü ayşenin suçu yok yanikız bu ayşenin hayatı hayat gezip duruyo biz napak tek başıma evden çıkamıyom burda gitcek biyerde yok anca 3 günlüğüne ailemin yanına gittimde iki insan yüzü gördüm orda :))))))) sağolsun kardeşlerim reale felan götürdü bu karı her hafta sonu dışarı çıkıyo bide şikayet şikayet :b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?