bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

e yapma annem yaaa sen sağlam duracaksın ki adamcağız senden destek bulsun.. önce kendini inandır herşeyin güzel olacağına sonra da kocana destek ol..

bebişim doğru diyorsun da
allahım büküyüksün

kolay deyil ama kalbini ferah tut... bol bol dua et ...sen güçlü olacanki eşinde üzülmesin senin moral vermen lazım

Adam akşam iş seyahatine gitmek için eve gelmiş.....
Karısına 3 günlüğüne şehir dışına çıkacağını valizini hazırlamasını söylemiş.
Akşam olup adam evden çıkınca kadın hemen dostunu aramış ve:
- Kocam yok gel 3 gün birlikte olalım.
Kadın dostu ile beraberken adamda şehir dışına gitme işi daha sonraya kalır ve tekrar eve geri döner.Evin kapısını çalar; tabi içerde telaş sevgilisi kadına:
- Hani kimse gelmiyecekti bu kim?
- Kocamdır kapıyı aç bi yumruk vur zaten kaçar!
Adam kapıyı açar açmaz kadının kocasına bir çakar daha ne olduğunu anlamadan kapıyı kapar içeri döner kadının kocasıda içinden allah allah yanlış eve geldim, herhalde der; sonra tekrar evine gelir.
Yine kapıyı çalar. Kadın dostuna:
- Bu sefer 2 yumruk vur bir daha gelmez
Dostu yine kapıyı açar 2 yumruk vurur kapıyı kapar .
Adam:
- Yahu yine yanlış oldu herhalde der ve evini en iyi muhtarın bileceğini düşünerek muhtarın evine gider ve:
- Muhtar bey, ben kendi evimi bulamıyorum, bana bi yardım edermisin .
- ışte evin şu karşı bina
- Yok ben demin gittim. Adamın biri çıkıp bana vurdu!
- Olur mu öyle şey gel benimle deyip muhtar önde adam arkada eve doğru giderler Adam devamlı muhtar o ev değil demesine karşı muhtar kapıyı çalar.
Kadının dostu hışımla yataktan kalkar:
- Yine geldi kocan ne yapalım diye sorar
- Temiz bir sopa çek bir daha gelmesin der.
Dostu kapıyı açar açmaz muhtara girişir.
Adam arkadan:
- Vur arkadaş vur ben bir saattir bu ev benim değil diyorum; Anlamıyo der.

iyi oldu.. herkesin canı sıkkın bu akşam

1) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama!

2) Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Müsait bi yerde iner misiniz?
Şoför: Niye sen mi kullancan

3) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi?

4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı acar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı.

5) Şişli-Taxim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile: Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor ? şöför şöle bi koltuga kolunu atıp arkasını dondu ve aynen aksanı taklit ederek Yok uçarak gideyooor !!! (Dip not: Sisli'den Taxim'de Harbiye'den geçmeyen bi hat yok )

6) ıstanbul’dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mı?". Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" >>

7) Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. ıleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; -Aaa bu dolmuşun şoförü yok.. deyip binmeden kapıyı kapattı.

kızlar ben kaçtım uyumaya çalışacağım biraz
iyi geceler

ay amaaaaaaaaaaaaaaaaan ne sıkıcıymışınız iyki erken gememişim kızlar jurup durmayın baakim Allahın izni ile herşey güzel olacak yeterim saçma saçma düşünme döveerim bak abimiz hayırlısıyla girecek hayırlısı ile çıkacak amliyettan
ayşe hatun :b sende adamı ve kendini öldürme pilanları kurma bak yarın negüzel gezecen onu düşün
pembecim sende diğerinde kanaman oldu diye bundada olcağıı düşünme kanama herkzde olabiliyo doğal gebeliklerde bile oluyo

Son düzenleme:
Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 TL maaşa, bir bekçi işe almaya karar verir. Bir süre sonra düşünülür"Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak" Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750'şer TL maaşla,iki kişi işe alır. bir süre sonra ..."işleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz" diye düşünerek, 1.000'er TL maaşla, iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar. Bir süre sonra "Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek" diye tartışılır ve 1.500'er TL maaşla, bir malimüsavir, bir kitap, bir de istatikçi işe alır. Bir süre sonra; "peki bunlardan kim sorumlu olacak." Diye düşünülür ve 5.000 TL maaşlı bir müdür ve 3.000'er TL maaşla bir müdür yardımcısı işe alınır. Bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çikartılır....! bir tanede ben yazayım dedim..gerçi gülüyoruz ağlanacaK halimize desek daha iyi olur bu hikaye için

ohoooo süper yeni senaryolarım var.. şimdi bu herif benden başka herkesten para alıyo benden almıyo yaaa bence bu bana yanlış bişey yaptı içerde benim makinelerimi bozdu galiba şimdi de utancından para alamıyor galiba :))) evet evet kesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…