umutun eline kimse su dökemez tabi o ayrı..ah inşallah kalırsın gülüm yaaaaaaaa okula aşlayanakadar evde durma tabi :))))))))
umut gitti sen geldin heeeeeeeeeee :))))))))
bu sene kesin leyleği gördü ayşenin suçu yok yani
gezecek kimse olsa çıkacam dışarı ama yalnız sevmem bende...eşim izin kullanacakda beni gezmeye götürecek
gezecek kimse olsa çıkacam dışarı ama yalnız sevmem bende...eşim izin kullanacakda beni gezmeye götürecek
umutun eline kimse su dökemez tabi o ayrı..
ya valla 3 yıldır eğitime göndermiyorlardı 1 ay arayla 2 kere gönderdiler.. yarın da istanbul çıkardım başıma ama gitmem şart daha fazla erteleyemem.. bu arada yarın giremem herhalde artık cuma akşamı dönünce görüşürüz..
değişiklik iyi gelir moralin düzelirde..dr u rahat bırakırsın
benim oturduğum yerde 1 tane arkadaşım var oda biyere çıkmaz bende tekim doğal olarak 5 yıldır forum istanbuldan başka biyer görmedim burda ama karşıya gittimmi her yeri karıştırırım gitmediğim yer yok orda kardeşlerim var onlarla gezerim benim eşimde kırk yılda bi götürür onu beklerse ölür insan şimdi hamileyim ondan tek çıkamıyorum biyere gideceksem kardeşlerim alıyo götürüyo ama hamile kalmadan önce ne yalan sölim geziyodum her hafta benim adam ev mübtelası evden çıkmasında isterse dünya yansın :)))))))
kız kalacanmı istanbulda nerede kalcan gittiğin yerdemi karşıdamıı
kızlar sizin doktor aynıya hiç karşılaştınızmı
daha önce oturduğum yerde vardı arkadaş gezerdik onunla şimdi ayrı kaldık ...burada arkadaşım yok ..keşke burada da olsaydı anlaştığım bir arkadaş ... ara sıra ablam var burada kaplıcalarda oraya giderim ya memlekete ama eşimin imkanı olduğu sürece gezdirir
daha önce oturduğum yerde vardı arkadaş gezerdik onunla şimdi ayrı kaldık ...burada arkadaşım yok ..keşke burada da olsaydı anlaştığım bir arkadaş ... ara sıra ablam var burada kaplıcalarda oraya giderim ya memlekete ama eşimin imkanı olduğu sürece gezdirir
amaaan zaten hap kadar adam dövsem yarısı boşa gidecek ama ctesi gerçekten boğabilirim onu artık sen kendine yeni bir doktor bul bence :))) acıbademdeki iyiymiş diyorlar..
ay bunadın mı sen? konuştuk ya.. ataköye gidicem dedim sen de ben orası nerde bilmiyorum dedin.. allah allaaaahh sen değil miydin konuştuğum..
ben zaten bir süre ara vermeyi düşünüyordum adam da iyileşir bu arada...ya aslında buradan giden var acıbademe ilk denemelerinde ikizleri olmuş çok güzel ilgileniyorlarmış..üstelik öyle ayrıyeten muane ücreti de almamışlar..ama tabiki bizbu dr gittikten sonra öğrendik acıbademde muayene ücreti alınmadığını
görsek de tanımayız ki birbirimizi ama artık isimleri dinliyorum şu hanım bu hanım diyorlar ya belki denk gelir hatta bu sefer hocanın masasındaki dosyalara bile baktım :)))
kız ben kalcanı bilmiyodum arkkadaşndamı kalcan diye soruyom belki kalmaya karşıya geçersin dedim ne bilim ne kızıyon((((((( alıyomm işte (((((
ya bu arada benim nete bişi oldu :))))))))
tamam bacım anladım biraz geç oldu ama olsun :))))))))))) ama karşıya ilk geldiğinde görüşelimtamam yaaa küsme kııızz kalcam arkadaşımda yarın 11 gibi bincem cuma da akşam üzeri döncem..
yok kız bizimki aylık market alışverişine bile sölene sölene gider mecburen her hafta çıkıyo ama hastaneye gittiğimiz için o günümüz dışarda geöçiyo yemeğe felan götürüyo ama hastane işleri biterse çıkarmaz sanmam özel günlerde götürür ama hediye almakla uğraşcana hemen bi sinema bi yemek kandırır öle :)))))
tamam bacım anladım biraz geç oldu ama olsun :))))))))))) ama karşıya ilk geldiğinde görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?