bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ah inşallah kalırsın gülüm yaaaaaaaa okula aşlayanakadar evde durma tabi :))))))))

umut gitti sen geldin heeeeeeeeeee :))))))))
umutun eline kimse su dökemez tabi o ayrı..
bu sene kesin leyleği gördü ayşenin suçu yok yani

ya valla 3 yıldır eğitime göndermiyorlardı 1 ay arayla 2 kere gönderdiler.. yarın da istanbul çıkardım başıma ama gitmem şart daha fazla erteleyemem.. bu arada yarın giremem herhalde artık cuma akşamı dönünce görüşürüz..

gezecek kimse olsa çıkacam dışarı ama yalnız sevmem bende...eşim izin kullanacakda beni gezmeye götürecek

benim oturduğum yerde 1 tane arkadaşım var oda biyere çıkmaz bende tekim doğal olarak 5 yıldır forum istanbuldan başka biyer görmedim burda ama karşıya gittimmi her yeri karıştırırım gitmediğim yer yok orda kardeşlerim var onlarla gezerim benim eşimde kırk yılda bi götürür onu beklerse ölür insan şimdi hamileyim ondan tek çıkamıyorum biyere gideceksem kardeşlerim alıyo götürüyo ama hamile kalmadan önce ne yalan sölim geziyodum her hafta benim adam ev mübtelası evden çıkmasında isterse dünya yansın :)))))))

gezecek kimse olsa çıkacam dışarı ama yalnız sevmem bende...eşim izin kullanacakda beni gezmeye götürecek

benim oturduğum yerde 1 tane arkadaşım var oda biyere çıkmaz bende tekim doğal olarak 5 yıldır forum istanbuldan başka biyer görmedim burda ama karşıya gittimmi her yeri karıştırırım gitmediğim yer yok orda kardeşlerim var onlarla gezerim benim eşimde kırk yılda bi götürür onu beklerse ölür insan şimdi hamileyim ondan tek çıkamıyorum biyere gideceksem kardeşlerim alıyo götürüyo ama hamile kalmadan önce ne yalan sölim geziyodum her hafta benim adam ev mübtelası evden çıkmasında isterse dünya yansın :)))))))

kız kalacanmı istanbulda nerede kalcan gittiğin yerdemi karşıdamıı

daha önce oturduğum yerde vardı arkadaş gezerdik onunla şimdi ayrı kaldık ...burada arkadaşım yok ..keşke burada da olsaydı anlaştığım bir arkadaş ... ara sıra ablam var burada kaplıcalarda oraya giderim ya memlekete ama eşimin imkanı olduğu sürece gezdirir

yok kız bizimki aylık market alışverişine bile sölene sölene gider mecburen her hafta çıkıyo ama hastaneye gittiğimiz için o günümüz dışarda geöçiyo yemeğe felan götürüyo ama hastane işleri biterse çıkarmaz sanmam özel günlerde götürür ama hediye almakla uğraşcana hemen bi sinema bi yemek kandırır öle :)))))

yok kız bizimki aylık market alışverişine bile sölene sölene gider mecburen her hafta çıkıyo ama hastaneye gittiğimiz için o günümüz dışarda geöçiyo yemeğe felan götürüyo ama hastane işleri biterse çıkarmaz sanmam özel günlerde götürür ama hediye almakla uğraşcana hemen bi sinema bi yemek kandırır öle :)))))

amaaan zaten hap kadar adam dövsem yarısı boşa gidecek ama ctesi gerçekten boğabilirim onu artık sen kendine yeni bir doktor bul bence :))) acıbademdeki iyiymiş diyorlar..

ben zaten bir süre ara vermeyi düşünüyordum adam da iyileşir bu arada...ya aslında buradan giden var acıbademe ilk denemelerinde ikizleri olmuş çok güzel ilgileniyorlarmış..üstelik öyle ayrıyeten muane ücreti de almamışlar..ama tabiki bizbu dr gittikten sonra öğrendik acıbademde muayene ücreti alınmadığını

ay bunadın mı sen? konuştuk ya.. ataköye gidicem dedim sen de ben orası nerde bilmiyorum dedin.. allah allaaaahh sen değil miydin konuştuğum..

kız ben kalcanı bilmiyodum arkkadaşndamı kalcan diye soruyom belki kalmaya karşıya geçersin dedim ne bilim ne kızıyon ((((((( alıyomm işte (((((
ya bu arada benim nete bişi oldu :))))))))

acıbademde 2 denemede olmazsa 3. bedavaymış.. değiştirebilirsin doktorunu mecbur değiliz ki buna gitmeye..

kız ben kalcanı bilmiyodum arkkadaşndamı kalcan diye soruyom belki kalmaya karşıya geçersin dedim ne bilim ne kızıyon ((((((( alıyomm işte (((((
ya bu arada benim nete bişi oldu :))))))))

tamam yaaa küsme kııızz kalcam arkadaşımda yarın 11 gibi bincem cuma da akşam üzeri döncem..

benimkide para harcada rahatla der para harcamak derken market alışverişi ev ihtiyacı öyle gereksiz zaten harcamam...benimki biraz hiperaktif sever gezmeyi...özel günlerde götürmeyen de var onada şükür... kardeşim der hiç dışarda yemek yemedik diye.. sadece piknik oda dışarda yemekten sayılırsa diye dalga geçer...bizde geçen sene doğum gününde yemeğe götürdük tabiki kocasıyla gitmek gibi olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…