Biraz eserikli bir adam aman canım bize yarasında bir daha görmeye niyetim yok. Benim dondurulmuş bir tek embriyom var 5.gün blast önümüzdeki ay transferim olacak Allah'ın izni ve yardımıyla inşallah. Sadece bir embriyo olması beni biraz düşündürüp gersede bekliyorum şu an.
amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin canım ama dediğimgibi çok takma kafaya bide transferden sonra mümkün olduğunca banyo yapma az yap ve yaparsanda ılık suyla yap
Biraz eserikli bir adam aman canım bize yarasında bir daha görmeye niyetim yok. Benim dondurulmuş bir tek embriyom var 5.gün blast önümüzdeki ay transferim olacak Allah'ın izni ve yardımıyla inşallah. Sadece bir embriyo olması beni biraz düşündürüp gersede bekliyorum şu an.
hımmm öylemi yok yapmam cık yapmam .... söylemesen yapardım ben kesin ........sağol bilgi için....
gülüm hiç belli olmaz ya benimki 3. gündü ama tuttu rabbim nasip etsin yeterki hiç takma kafana kaçıncı denemen peki
aferin aferin sen millete akılları ver sonra da kendini ger.. hani gergin uterusa mı neydi tutunmuyordu.. neden geriyorsun kendini..
ya acaba yogaya mı gitsek? çekirgede var yoga academy diye bir yer.. gevşerdik..
aferin aferin sen millete akılları ver sonra da kendini ger.. hani gergin uterusa mı neydi tutunmuyordu.. neden geriyorsun kendini..
ya acaba yogaya mı gitsek? çekirgede var yoga academy diye bir yer.. gevşerdik..
Bu benim 4.denemem ama bu sefer embriyo kaliteleri duyduğuma göre pek iyi değildi. Fakat ilk defa 5.gün transferi olacak. Daha önceleri 3. günü transferleri hatta 1. kalite bile olmuştu ama sonuç hep negatif oldu.
kızlar size bişi diyimmi birkaçgün yattıktan sonra diğer hergün dışarıya çıkın gidin bi cafeye yada alışveriş merkezine yemeğe felan kendinizi yormayın ama gidin dışarda biyerde oturun evde değil en kötü gidin bi komşunuza yakın arkadaşınıza yada kafa dengi birine laklak yapın bebek aklınıza bi gece yatarken bide sabah kalktığınızda oda yalnızlıktan dolayı gelsin
kızlar size bişi diyimmi birkaçgün yattıktan sonra diğer hergün dışarıya çıkın gidin bi cafeye yada alışveriş merkezine yemeğe felan kendinizi yormayın ama gidin dışarda biyerde oturun evde değil en kötü gidin bi komşunuza yakın arkadaşınıza yada kafa dengi birine laklak yapın bebek aklınıza bi gece yatarken bide sabah kalktığınızda oda yalnızlıktan dolayı gelsin
Haklısın kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Bir yoga kaldı yapmadığım zaten. Öncekilerde sonuca kadar hep yattım bunda öyle yapmaya hiç niyetim yok...
bu sefer 5-6 gün izin alıcam ben ilk üç gün yatarım üç gün de kocamı alıp şöyle abant mı olur, ağva mı polonezköy mü.. artık neresi olursa bi yerelere gidicem.. zaten battı balık yan gider borç yiğidim kamçısı :))) sonra da işe dönerim..
valla ben bi 6. gün yaptım bide kan testine gitceğim gün yaptım sıcaksu banyo felan adeti söktürüyo kasları gevşetiyo eğer çalışan bi kadın değilsen yapma gitsin bu arada maydanoz ananas ve bitki çaylarıda yasak ıhlamur adaçayı vs. tüketme onlarda adet söktürür ve sürekli yatma 3.günden sonra yavaş yavaş dolaş
Aynen katılıyorum sana olacağı varsa her durumda oluyor zaten.
gevşeme teknikleri falan gösteriyorlarmış gerçi geç kaldık artık.. neyse yaaa nisanda hamile yogasına yazılırız beraber.. ama satmak yok bak :))
bu sefer 5-6 gün izin alıcam ben ilk üç gün yatarım üç gün de kocamı alıp şöyle abant mı olur, ağva mı polonezköy mü.. artık neresi olursa bi yerelere gidicem.. zaten battı balık yan gider borç yiğidim kamçısı :))) sonra da işe dönerim..
hiiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz diyomya 5. günler için çok iyi diyolar hem valla canım hiç takma sen kendini rahat tut gerçi 5. denmende 2. embrio koyulurdu ama dondurulmuş 1 tanen var diye mecbur birtane onulacak ama şuda var dondurulmuş embriolarda şansdaha artıyomuş canım ben öle duydum bide bişi anlatayım bizim hamileler topiğinde bi arkadaş tüp bebek yaptıırıp gebe kaldı ikizleri var sanıyosu doktor demişki bugün seninkiler üçüz meğer tüp bebek yapan doktor embrio kötü diye biri diğerini destekler belki diye 2 tane oymuş şansa biri tek yumurta ikizi diğeride tek olarak tutmuş yani bugün üçüzleri olduğunu öğrendi kiiiiiiiii 2 emrio konduğunu bile bilmiyoken :))))))
calışan biriyim ama 10 günlük rapor alabilirsem cok iyi olur devlet memuruyum ..olmazsa bile sadece kuaföre saçlarımı yıkatırım ..
bu arada ananas yok mu ben 3 gündür ananas yiyorum :44:transferden sonra bırakayım mi bazı yerlerde tutunmayı artırıyormuş diyor ....?????
ok 3 gün dolaşabilirim bu iyi
aynen tatlım gez ya kendini yorma yavaş yavaş yürü yorulunca asvalt bulsan otur ama sürekli yatma veeeeeeee sakın kabız olmak yoooooooooook
ay nolur hamilekalkız çok istiyom ya bi oğu ersin rabbim sana sağ sağlim kucağına almayı nasip ets,in
bu arada ne ilaç kullanıyosunuz tedavide ben gonale f kullandım ama siz 2 su felan diyonuz bişi anlamıyom
sürpriz yumurta olmuş desene. Bize de nasip etsin Rabbim inşallah.Ben tek olsun bizim olsun diyorum ona bile razıyım. Bunu bir kaç kişiden duydum tek yumurtalar bölünüp çoğalabiliyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?