bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

gülüm hiç belli olmaz ya benimki 3. gündü ama tuttu rabbim nasip etsin yeterki hiç takma kafana kaçıncı denemen peki

amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin canım ama dediğimgibi çok takma kafaya bide transferden sonra mümkün olduğunca banyo yapma az yap ve yaparsanda ılık suyla yap

hımmm öylemi yok yapmam cık yapmam .... söylemesen yapardım ben kesin ........sağol bilgi için....

aferin aferin sen millete akılları ver sonra da kendini ger.. hani gergin uterusa mı neydi tutunmuyordu.. neden geriyorsun kendini..
ya acaba yogaya mı gitsek? çekirgede var yoga academy diye bir yer.. gevşerdik..

hımmm öylemi yok yapmam cık yapmam .... söylemesen yapardım ben kesin ........sağol bilgi için....

valla ben bi 6. gün yaptım bide kan testine gitceğim gün yaptım sıcaksu banyo felan adeti söktürüyo kasları gevşetiyo eğer çalışan bi kadın değilsen yapma gitsin bu arada maydanoz ananas ve bitki çaylarıda yasak ıhlamur adaçayı vs. tüketme onlarda adet söktürür ve sürekli yatma 3.günden sonra yavaş yavaş dolaş

gülüm hiç belli olmaz ya benimki 3. gündü ama tuttu rabbim nasip etsin yeterki hiç takma kafana kaçıncı denemen peki

Bu benim 4.denemem ama bu sefer embriyo kaliteleri duyduğuma göre pek iyi değildi. Fakat ilk defa 5.gün transferi olacak. Daha önceleri 3. günü transferleri hatta 1. kalite bile olmuştu ama sonuç hep negatif oldu.

aferin aferin sen millete akılları ver sonra da kendini ger.. hani gergin uterusa mı neydi tutunmuyordu.. neden geriyorsun kendini..
ya acaba yogaya mı gitsek? çekirgede var yoga academy diye bir yer.. gevşerdik..

kızlar size bişi diyimmi birkaçgün yattıktan sonra diğer hergün dışarıya çıkın gidin bi cafeye yada alışveriş merkezine yemeğe felan kendinizi yormayın ama gidin dışarda biyerde oturun evde değil en kötü gidin bi komşunuza yakın arkadaşınıza yada kafa dengi birine laklak yapın bebek aklınıza bi gece yatarken bide sabah kalktığınızda oda yalnızlıktan dolayı gelsin

Haklısın kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Bir yoga kaldı yapmadığım zaten. Öncekilerde sonuca kadar hep yattım bunda öyle yapmaya hiç niyetim yok...

Bu benim 4.denemem ama bu sefer embriyo kaliteleri duyduğuma göre pek iyi değildi. Fakat ilk defa 5.gün transferi olacak. Daha önceleri 3. günü transferleri hatta 1. kalite bile olmuştu ama sonuç hep negatif oldu.

hiiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz diyomya 5. günler için çok iyi diyolar hem valla canım hiç takma sen kendini rahat tut gerçi 5. denmende 2. embrio koyulurdu ama dondurulmuş 1 tanen var diye mecbur birtane onulacak ama şuda var dondurulmuş embriolarda şansdaha artıyomuş canım ben öle duydum bide bişi anlatayım bizim hamileler topiğinde bi arkadaş tüp bebek yaptıırıp gebe kaldı ikizleri var sanıyosu doktor demişki bugün seninkiler üçüz meğer tüp bebek yapan doktor embrio kötü diye biri diğerini destekler belki diye 2 tane oymuş şansa biri tek yumurta ikizi diğeride tek olarak tutmuş yani bugün üçüzleri olduğunu öğrendi kiiiiiiiii 2 emrio konduğunu bile bilmiyoken :))))))

bu sefer 5-6 gün izin alıcam ben ilk üç gün yatarım üç gün de kocamı alıp şöyle abant mı olur, ağva mı polonezköy mü.. artık neresi olursa bi yerelere gidicem.. zaten battı balık yan gider borç yiğidim kamçısı :))) sonra da işe dönerim..

Aynen katılıyorum sana olacağı varsa her durumda oluyor zaten.

Haklısın kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Bir yoga kaldı yapmadığım zaten. Öncekilerde sonuca kadar hep yattım bunda öyle yapmaya hiç niyetim yok...

gevşeme teknikleri falan gösteriyorlarmış gerçi geç kaldık artık.. neyse yaaa nisanda hamile yogasına yazılırız beraber.. ama satmak yok bak :))

aynen tatlım gez ya kendini yorma yavaş yavaş yürü yorulunca asvalt bulsan otur ama sürekli yatma veeeeeeee sakın kabız olmak yoooooooooook
ay nolur hamilekalkız çok istiyom ya bi oğu ersin rabbim sana sağ sağlim kucağına almayı nasip ets,in

bu arada ne ilaç kullanıyosunuz tedavide ben gonale f kullandım ama siz 2 su felan diyonuz bişi anlamıyom

calışan biriyim ama 10 günlük rapor alabilirsem cok iyi olur devlet memuruyum ..olmazsa bile sadece kuaföre saçlarımı yıkatırım ..
bu arada ananas yok mu ben 3 gündür ananas yiyorum :44:transferden sonra bırakayım mi bazı yerlerde tutunmayı artırıyormuş diyor ....?????
ok 3 gün dolaşabilirim bu iyi

senin trasferin ne zaman ????

sürpriz yumurta olmuş desene. Bize de nasip etsin Rabbim inşallah.Ben tek olsun bizim olsun diyorum ona bile razıyım. Bunu bir kaç kişiden duydum tek yumurtalar bölünüp çoğalabiliyorlarmış.

canım tutunmayı ilk etapta belki artırır ama kanı sulandırıyo yani düşüğe sebep olur sonra sen genede yeme kivi ye onda bütün meyvelerin vitamini var hepsinden iyi zaten bu ineler kanımızı sulandırıyo bide üstüne anans sulandırırsa olmaz bak bunların hepsini doktor demez sana o yüzden geirsi boş zaten ne bulırsan ye onun dışında ve dediğim gibi yatma 3 günden sonra takıl kafana göre

ben iki iğne birden kulladım yine aynısını yaparız dedi osmancık. biri lucrin göbekten biri de merional içinden bir toz bir de su çıkıyor karışıtırılıp kalçadan yapılıyor ama ben tombalak olduğum için bana 3 toz birden yapılıyor 2 suyla karıştırılıp..

sürpriz yumurta olmuş desene. Bize de nasip etsin Rabbim inşallah.Ben tek olsun bizim olsun diyorum ona bile razıyım. Bunu bir kaç kişiden duydum tek yumurtalar bölünüp çoğalabiliyorlarmış.

evet ay sağlıklı olsun tabi bende çok istiyodum ikiz üçüz felan olsun ama ne farkeder şimdi kızım karnımda e şükür 6 ayımız bitiyor hiiiiiiiiiiiiiiç önemli değil kızım sağ sağlim gelsinde paramız olursa bidaha deneriz tutarsa belki ozaman olur çoğul :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…