bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

senin trasferin ne zaman ????

:)) Ay Allah ağzından duysuuun.. ben bir sürü aksilik nedeniyle tedavime başlayamıyorum.. yarın histereskopim var galiba 4. kez.. eğer sonuç olumluysa haftaya iğnelerime başlanacak. ohooo yolumuz uzuuuun...

hıııııııııııııııııııııııııı lucrini duymuştum ama gonal f daha iyi diye duymuştum aslında aynı ilaç firma farklı ama kimisi gonal f daha iyi etki veriyo diyo

yok canım bir iki kez telefonda konuştuk.. dert ortağı dua kardeşiyiz işte.. bir de osssmanın hassstasıyız...

nese sen ilk beni gör zaten :)))))))) karşıya bi gel Allahın izni ile bişi olmazsa ölüm kalım mutlaka yanına gelecem kendim ağırlaşsamda kardeşime dicem götür beni bu karıyı görcem diye :)))))))))))

dr. tabikide söylemiyor böyle şeyler zaten benim dr sorarsam cevap veriyor sormasam onda da tık yok ..hele bu konu hakkında hiç bir şey demezzz...
yemem transferden sonra ....
transferim gercekleşirse yarın merak ederseniz size de bilgi veririm yada pzt kaldı derimmm...yada bişeycik demem

aman alengirli benim tedavim öyle normal de değil lucrin belli oranda sulandırıyor aslında yumurtaları büyüten merional, lucrin çatlamasınlar diye..

e girdin aklımıza bikere biz unutmayız haber ver sen bize yoksa kurtlanırız burda :)))))))) unutma maydanoz asla yemiyosuz bebiş 3 aylık olanakadar onu söler ama doktor

Canım ben hiçde tombalak filan değilim ama bende 3 toz 2 su kullandım. Allah ne verdiyse gazlayacaz deyip veriyor hoca. Amacı çok sayıda yumurta toplayıp şansı arttırmak.

aman alengirli benim tedavim öyle normal de değil lucrin belli oranda sulandırıyor aslında yumurtaları büyüten merional, lucrin çatlamasınlar diye..

ya bana gonalef verdi bide son 5 gün cinefrolmü ne bilmiyom ine verdi 5 tane son günde çatlatma iğnesi verdi okadar ekstra başka bii vermedi ama gonale f verirse haberim olsun bende bitane var yollarım sana

tamam şekerim gelicem ben sana.. gör de rahatla pek matah bişey değilim ama neysee..

aaa artık mecbursuuun haber vereceksiiin.. yoksa peşini bırakmayııııııız...

ya bana gonalef verdi bide son 5 gün cinefrolmü ne bilmiyom ine verdi 5 tane son günde çatlatma iğnesi verdi okadar ekstra başka bii vermedi ama gonale f verirse haberim olsun bende bitane var yollarım sana

ah kıyamam sağol canım bizimki ilaç dahil paket program yapıyor, herşey dahil açık büfeeee...

yok canım bir iki kez telefonda konuştuk.. dert ortağı dua kardeşiyiz işte.. bir de osssmanın hassstasıyız...

Evet aynen biz büyük bir derdin ortağı ve dua kardeşiyiz :) Kendimiz için dilediğimiz herşeyi birbirimiz içinde diliyor ve istiyoruz. Gerçi ne demişler ; Allah'a dönüp benim büyük bir derdim var diyeceğine, derdine dönüp benim büyük Allah'ım var demeliymiş insan.

ah kıyamam sağol canım bizimki ilaç dahil paket program yapıyor, herşey dahil açık büfeeee...

aaaaaaaaaa enteresan yok biz ayrı aldık ama benim yumurtalara 5 tane yetti hatta artanları hemşire attırdı meğer onları versem başkası kullanabilirmiş ama birtane hiç açılmamış duruyo öle saklıyom hemşire 5 ay sakla dedi bebek ölürse felan diye şükür 6 ay olduk :))))) :))))))))

yazsana belki ihtiyacı olan vardır..

İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

negüzel vallahi bende burda gördüm bu olayları benim çevremdekilerde bu yok bugün bana bi paket geldi hediye tesadüf 2 arkaşım vardı misafir öldüler hasetlerinden ben ilk defa burda gördüm birbirinin bişey sahibi olmasını iyi olmasını isteyen insanları benim etrafımdakiler hep kendilerinin olsun herşey isterler ve sanada çomak sokmak için herşeyi yaparlar bu yüzden sadece burda 1 karşıdada 1 yakın arkadaşımvar başkada yok

Bizler Rabbimin sevgili kullarıyız bizim dualarımızı istiyor. Hergün diyorum Allahım ben derdimden razıyım sen dermanımı nasip et.. O bizi duyuyor ve esirgiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…