ayşecanım dönmüştür evine herhalde
acaba son durumları ne kanaması vardı halen daha
inşallah yarın onun için hayırlı olur herşey yolunda gider
ahh canım çok geçmiş olsun
sen anlatırken ben burada daraldım vallahi,işte devlet hastanelerin çoğunda böyle şeyler yaşanıyor
sağlam giren hasta çıkıyor aslında oradakiler o tıkır tıkır maaşını alanlar biraz daha işlerine itina gösterse böyle şeyler yaşanmaz onların çoğu şu mantıkta salla başını al maaşını allah hidayet versin böylelerine inşallah
canım çok sıkıntı yaşamışsın bir anda belki bu aldığın karar doğru belkide acele verilmiş
ama en iyisini sen bilirsin ancak devletle zor bu işler gerçekten ben sadece raporu bile 5-6 ayda ancak çıkarabilmiştim belkide kendine verdiğin o 1 senede neler neler olacak belki kendiliğinden gelecek bebişin yada biraz birikim yapıp daha iyi bir yerde deneyeceksiniz aslında ankara sana yakın sayılır orada çok iyi merkezler var eşinin iş problemi var sanırım ama eşin bir kaç kere gelmesi yeterli olur sende varsa bi tanıdıkta yada annenlerle bir misafirhanede kalırsın ne bileyim buda bir çözüm yolu olabilir
canım benim inşallah rabbim hayırlı kapılar açar sana ve hayırlı insanlarla karşılaştırır...
aminnn..canim cok sagol....hayirlisi boyleymis..ama gercekten usun bir sure ara vermek en iyisi sanirim..buyuk konusmayayim ama bir daha devlette denemekmi aslaaa yani....dedigin gibi bakalim gun dogmadan neler dogar..Rabbim buyukur..insallah su 1 senede oyle guzel seyler yasarimki...canim evliligimin 2. ayindan beri dr.lardayim...ama hic boyle bir dr la karsilasmadim..bu arada fatihalarimi bitirim ..dualar ederim bol bol...Rabbim buyuktur gun dogmadan neler dogarmis..insallah kurban oldugum Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin....
canım en doğru kararı sen bilirsin tabiki
inşallah aldığın bu karar senin için hayırlı olanıdır
allah kabul etsin canım maşallah ne çabuk bitirdin
bak fatihaların hürmetine belkide bu kararın senin için en iyi olanı belkide
birde böyle düşünmek lazım
vede ben daha fatihalarımın çoooookkkkk başındayım araya neredeyse 2 hafta düzensiz regl girince çok aksadı neyse hayırlı ne zamnasa o zaman bitirirrim inşallah
canım en doğru kararı sen bilirsin tabiki
inşallah aldığın bu karar senin için hayırlı olanıdır
allah kabul etsin canım maşallah ne çabuk bitirdin
bak fatihaların hürmetine belkide bu kararın senin için en iyi olanı belkide
birde böyle düşünmek lazım
vede ben daha fatihalarımın çoooookkkkk başındayım araya neredeyse 2 hafta düzensiz regl girince çok aksadı neyse hayırlı ne zamnasa o zaman bitirirrim inşallah
ay benne yazmisim sasirdim..kafam nasil doluysa..bu arada fatihalarimi bitiririm diye yazacaktim..bitirdim anlasilmis..yok canim ne bitirmesi..9000 lerdeyim.suan adetim zaten...ay keske bitirsem..kafam boyle deli gibi olunca...ne yazdigimi bende bilmiyorum..10000 bile olmadi canim daha..
ayşecanım dönmüştür evine herhalde
acaba son durumları ne kanaması vardı halen daha
inşallah yarın onun için hayırlı olur herşey yolunda gider
evet nurcan haklisin..yarin atacam kendimi sokaga zaten...gezecem kardesimle...Rabbim alnima yazmis ise illaki oyle yada boyle gelecek bebisim..gercekten cok yiprandim..valla sole uuzun bir sure bebk konusunu atacam kafamdan...
canlar ben kocişimin yanına gidiyorum
çay içicezde
bu arada nurcanım eşinin işi için rabbim yolunuzu açsın
problem neyse hayırlısıyla halolsun inşallah
kızlar selam ben duamı bitirdim Allah kabul etsin...Nasılsınız valla ben daha evden dışarı çıkmadım çok şükür bir problem olmadı bugün 6. günüm evde naz yapıyom birazda yemekte yapmıyom eşim annem sağ olsunlar yardımcı oluyolar
ben geldiiiiiimmmm... naberrrr fıstıklar.. ben derinin duasını bitidim yolda Allah kabul etsin.. şimdi geçmişi okuyup geliyoruuumm...
canim oncelikle tedavin hayirli olsun..doktorunla konus derim ben...nedense benimde dondurlmaya hicc elverisli yumurtam olmadi...hayret ediyorum bende..
ama en dogru sonuca dr.unla konusarak ulasirsin...ama tek embriyo kalmissa bence yarin yapilmasi daha iyi...
canımbenimde 17 den 4 sağlam kalmıştı zaten 1 tane transffer ediyolaar yada 2 doktorlar bunu takip eciyor sana bu yüzden kesin pazartesi demiyor baktılarki dayanmıcak emen transfer yapıyolar 6.beklemek istemelerindeki sebet emrio dışarda nekadar gün dayanırsa içerde tutunması daha yüksek oranda oluyor ani seçim senin %10 mu %20 mi şansın olsun istersin ki 1.kALİTE YUMURTALARINDA HEPSİİN öleceğini sanmıyorum
Ayşe haberler sende görüştünmü doktorla ne zaman yapacak histeroskopiyi?
ayyy ne rezillikler yaşadııım elalemin evinde ortalığı kan götürdü.. yerlere bile akacak kadar çok kanadı allahtan çok yakın arkadşım da sorun etmedim. bugün otobüsten iner inmez hocaya gittim ağladım sızladım yine tabi seninki yine aynı güldü dalga geçti.. neyse ki ertelemedi yarın ben rahmi önce aspire ederiö sonra yaparım histereskopini ertelersem yine ağlarsın dedi.. yani yapacak ya mutluyum işte salak mıyım acaba :)))
cook teşekkür ederim cevabın için tek ebbrio kalmadı yani şimdilik 4 tane iyi kaliteli dedi dr..bende dondurabilecekmiyiz dedim dr da bana inşallah dedi yaşım gereği 2 tane trasver edilecek ...işin aslı toplandığı gün yumurtalar mükkemmel demişti dr ama sonra sı neler oluyor bilmiyoruz tabi...aslında kacıncı gün olduğu önemli değil önemli olan tutunması ....
tekrar sağol
aslında dr cook güveniyorum ama yine de için içini yiyiyor kimse senin kadar özen göstermiyormuş gibi geliyor ..... içimi cook rahatlatın bence de 4 ü de ölmez ya dayanır benim bebişlerim demi ama teyzesiii:)))
harika morel oldun eşim bana ben ona sorup duruyoruz dayanır demi diye diye
hoşgeldin canım güzel dileklerin içinse yürekten amin diyorum
soruna gelince benim bildiğim transferin kaçıncı gün olduğuna sen karar veremezsin embriyoların durumuna göre embriyolog ve drun karar verir ayrıca transfein pazar gününe denk gelmesi birşey değiştirmemesi lazım eğerki merkezin özelse,
mesela kendimden anlatayım 2. tedavimde 10 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 6 tanesi gelişimini 5. güne kadar sürdürdü ama sadece 1 tanesi kaliteliydi ve diğerlerini donduramadılar bile onlarda çöpe gitti bu embriyo gelişimi yumurtanın kalitesi spermin değerleri merkezin labarotuarı vede embriyoloğun tecrübesi etkiliyor bence,
canım bunları çok kafana takma ve druna güven içini ferah tut
rabbim istesin yeterki 1 embriyo bile yavruna kavuşturur seni
son durumlardan haberdar et bizi merak ederizde biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?