bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kizlar ben ciktim..gece 10 dan bugun aksam 5e kadar birsey yemedim..malum ameliayata girecem diye..evedegeldim bir parca bisey yedim...basim fena agriyo..optum hepinizi cok cok cok..benim icinde lutfen dua edein arkadaslar..ellerinizi her acmanizda lutfen benim adimida anin..duaya cok ama cok ihtiyacim var...sizi cok seviyorum canlarim benim..sagolun..

canlar ben kocişimin yanına gidiyorum
çay içicezde

bu arada nurcanım eşinin işi için rabbim yolunuzu açsın
problem neyse hayırlısıyla halolsun inşallah

evet nurcan haklisin..yarin atacam kendimi sokaga zaten...gezecem kardesimle...Rabbim alnima yazmis ise illaki oyle yada boyle gelecek bebisim..gercekten cok yiprandim..valla sole uuzun bir sure bebk konusunu atacam kafamdan...

at tabi hayatım kafanı dağıt biraz gez kardeşinle ben daraldımı hmen karşıya ailemin yanına giderim yada onlar gelir kardeşlerimleyken herşeyi unutuyorum gerçi birlikteyken eski zamanlar aklımıza geliyo bugünkü dertlerimize şüükür ediyoruz :)))))))))) rabbim beterinden sakınsın

canlar ben kocişimin yanına gidiyorum
çay içicezde

bu arada nurcanım eşinin işi için rabbim yolunuzu açsın
problem neyse hayırlısıyla halolsun inşallah

afiyey olsun canım keyif yapın eşinle :))))))))
sağol amin inşşallah bizimki askeri personelye bitakım sıkıntılarımız oluyor sürekli rabbim hayırlısını versin yada daha hayılı iş kapısı açsın güzel dileğin için sağol

bu arada ikinizde fatihaları bırakmayın rabbim inşallah kabul eder bende bu hafta pek okyamadım size ama en kısa zamanda tekrar başlarım canlarım

kızlar selam ben duamı bitirdim Allah kabul etsin...Nasılsınız valla ben daha evden dışarı çıkmadım çok şükür bir problem olmadı bugün 6. günüm evde naz yapıyom birazda yemekte yapmıyom eşim annem sağ olsunlar yardımcı oluyolar

Allah kabul etsin
bırak yapma zaten bir iki hafta sonra inşalla mide bulantılarında yapamıcan :))))))) şimdiden alıştır onları :)))))) gerçi enim eşim hiç alışmadı apcama dışardan geitririm dedi hep :))))))biraz tembelde :))))) bu arada arada yürü canım bak sürekli yatmak iyi değil unutma

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-

derin için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250

kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen

Son düzenleme:
ben geldiiiiiimmmm... naberrrr fıstıklar.. ben derinin duasını bitidim yolda Allah kabul etsin.. şimdi geçmişi okuyup geliyoruuumm...

cook teşekkür ederim cevabın için tek ebbrio kalmadı yani şimdilik 4 tane iyi kaliteli dedi dr..bende dondurabilecekmiyiz dedim dr da bana inşallah dedi yaşım gereği 2 tane trasver edilecek ...işin aslı toplandığı gün yumurtalar mükkemmel demişti dr ama sonra sı neler oluyor bilmiyoruz tabi...aslında kacıncı gün olduğu önemli değil önemli olan tutunması ....
tekrar sağol

aslında dr cook güveniyorum ama yine de için içini yiyiyor kimse senin kadar özen göstermiyormuş gibi geliyor ..... içimi cook rahatlatın bence de 4 ü de ölmez ya dayanır benim bebişlerim demi ama teyzesiii:)))
harika morel oldun eşim bana ben ona sorup duruyoruz dayanır demi diye diye

hoşgeldin canım güzel dileklerin içinse yürekten amin diyorum
soruna gelince benim bildiğim transferin kaçıncı gün olduğuna sen karar veremezsin embriyoların durumuna göre embriyolog ve drun karar verir ayrıca transfein pazar gününe denk gelmesi birşey değiştirmemesi lazım eğerki merkezin özelse,
mesela kendimden anlatayım 2. tedavimde 10 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 6 tanesi gelişimini 5. güne kadar sürdürdü ama sadece 1 tanesi kaliteliydi ve diğerlerini donduramadılar bile onlarda çöpe gitti bu embriyo gelişimi yumurtanın kalitesi spermin değerleri merkezin labarotuarı vede embriyoloğun tecrübesi etkiliyor bence,
canım bunları çok kafana takma ve druna güven içini ferah tut
rabbim istesin yeterki 1 embriyo bile yavruna kavuşturur seni
son durumlardan haberdar et bizi merak ederizde biz
[/QUOTE]

inan bu gün haber gelinceye kadar cok rahattım harika 8 tane yumurtam kalır onlarda 5 gün dayanır diye enerji yolluyordum bebeklerime az kaldı anne gelecek sizi almaya diyordum ama 4 tane kaldığını öğrenince panik başladı 14 de 4 eyvah dedim ...
birde cts ye gelmesi beni ayrı bir gerdi benim tüm aşılamalarım hafta sonuna gelmiş ti yani hafta sonu bana pek uğurlu gelmiyormuş gibi geliyor ..tabiki bir takıntı güzel allahım bilir en iyisini ama işte
bu arada bence de pazar günüde acık olması lazım bu özel merkezlerin yarın konuşacağım dr la

hepinize cevap yazdığınız için teşekkürler ...üzülmeye başlamıştım bana neden kimse ceap vermiyor diye .....

Ayşe haberler sende görüştünmü doktorla ne zaman yapacak histeroskopiyi?

ayyy ne rezillikler yaşadııım elalemin evinde ortalığı kan götürdü.. yerlere bile akacak kadar çok kanadı allahtan çok yakın arkadşım da sorun etmedim. bugün otobüsten iner inmez hocaya gittim ağladım sızladım yine tabi seninki yine aynı güldü dalga geçti.. neyse ki ertelemedi yarın ben rahmi önce aspire ederiö sonra yaparım histereskopini ertelersem yine ağlarsın dedi.. yani yapacak ya mutluyum işte salak mıyım acaba :)))

derincim ne desem boş şimdi ama sen de biliyorsun şimdi canın çok acıyor daha acıyacak da ama biraz geçince canının acısı yine deneyeceksin yine kalkacaksın ayağa hepimiz bu yolda yalın ayak koşuyoruz düşsek de ayaklarımız kanasa da.. şimdi dinlen sonra yola devam edersin..

kızlar benimde 1 -2 güne transferim olacak benim içinde okurmusunuz lüfennnnn yani o listeye beni de eklerseniz ve ne yapmam gerekiyor söylerseniz bende seve seve okurum ..

sevgili stdt 4tane brinci kalite embriyo ne büyük bir nimet bir bilsen.. hiç canını sıkacak birşey olmadığı gibi imrenilecek bir durumdasın şimdi gevşe ve rahmini onları kucaklamak için hazırla hem gevşet hem de ısıt rahmini ciddiyim hafif hafif okaş karnını termofor koy rahatla ve bekle :)))

Hayırlısı inşallah yarında hayırlı sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle. Belli olmuyorki hocaya hava durumu gibi mübarek adam. Önümüzdeki hafta başlayacak tedavin sürecimiz birlikte devam edecek inşallah...

inan bu gün haber gelinceye kadar cok rahattım harika 8 tane yumurtam kalır onlarda 5 gün dayanır diye enerji yolluyordum bebeklerime az kaldı anne gelecek sizi almaya diyordum ama 4 tane kaldığını öğrenince panik başladı 14 de 4 eyvah dedim ...
birde cts ye gelmesi beni ayrı bir gerdi benim tüm aşılamalarım hafta sonuna gelmiş ti yani hafta sonu bana pek uğurlu gelmiyormuş gibi geliyor ..tabiki bir takıntı güzel allahım bilir en iyisini ama işte
bu arada bence de pazar günüde acık olması lazım bu özel merkezlerin yarın konuşacağım dr la

hepinize cevap yazdığınız için teşekkürler ...üzülmeye başlamıştım bana neden kimse ceap vermiyor diye .....[/QUOTE]

dayanır canım sen hiiiiiiiiç merak etme eşinidesenindeiçin rahat olsun kaç kişi seningibi 6. emiosu olsun ister biliyonmu sen hemde 1. kalite süper bişi amasen transfer sonrası böle herşeyi takma kafana strestentutmaz bu sefer bi sıkıntın oldumu gel sor geçte olsa cevap yazarız merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…