ayyy ne rezillikler yaşadııım elalemin evinde ortalığı kan götürdü.. yerlere bile akacak kadar çok kanadı allahtan çok yakın arkadşım da sorun etmedim. bugün otobüsten iner inmez hocaya gittim ağladım sızladım yine tabi seninki yine aynı güldü dalga geçti.. neyse ki ertelemedi yarın ben rahmi önce aspire ederiö sonra yaparım histereskopini ertelersem yine ağlarsın dedi.. yani yapacak ya mutluyum işte salak mıyım acaba :)))
Hayırlısı inşallah yarında hayırlı sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle. Belli olmuyorki hocaya hava durumu gibi mübarek adam. Önümüzdeki hafta başlayacak tedavin sürecimiz birlikte devam edecek inşallah...
sevgili stdt 4tane brinci kalite embriyo ne büyük bir nimet bir bilsen.. hiç canını sıkacak birşey olmadığı gibi imrenilecek bir durumdasın şimdi gevşe ve rahmini onları kucaklamak için hazırla hem gevşet hem de ısıt rahmini ciddiyim hafif hafif okaş karnını termofor koy rahatla ve bekle :)))
Hayırlısı inşallah yarında hayırlı sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle. Belli olmuyorki hocaya hava durumu gibi mübarek adam. Önümüzdeki hafta başlayacak tedavin sürecimiz birlikte devam edecek inşallah...
kı sendemi ayşeyle aynı adama gidiyon :)))))))))))
bende gelcem bende :b
tabi canım odaları ayarladım zaten ben yanyanabugün içime bir ferahlık geldi hocadan çıkınca içimden bir ses yarın güzel haberler alacaksın diyor mutluyum işte dedim ya iyice salaklaştım.. sırıtıp geziyorum..
canım benim ya nasıl umut veriçi bir yazı bu coook sağol Ayse_URL evet bebeklerimi almak için hazırım ama hiç okşamak ve hazır hale getirmek aklıma gelmemişti hemen sıcak su pedi yapacağım ve dediklerini harfiyen uygulayacağımm COOOK teşekkür ederim sımsıcak morelin için ....
kı sendemi ayşeyle aynı adama gidiyon :)))))))))))
bende gelcem bende :b
grup indirimi yapsın diycem ama zaten para almıyo :)))) ben anladım gün aşırı açınca Osmancığıma rahatlıyorum
grup indirimi yapsın diycem ama zaten para almıyo :)))) ben anladım gün aşırı açınca Osmancığıma rahatlıyorum
:) Ahhhh birde o günleri görsek. Bence de yarın iyi haberler alacaksın merional kokusu alıyorum galiba :))
:))))))))))))))))9 ay adam bigün kaza bela şu topiğe girse valla kendi haline güler senin yüzünden :)))))))
Biz hepimiz aynı adamın hastayız artık ona hastayız sanırım :) Gel gel de sana ne yapsın artık sen maşallah bebeğini bulmuşsun Allah ayırmasın
[
dayanır canım sen hiiiiiiiiç merak etme eşinidesenindeiçin rahat olsun kaç kişi seningibi 6. emiosu olsun ister biliyonmu sen hemde 1. kalite süper bişi amasen transfer sonrası böle herşeyi takma kafana strestentutmaz bu sefer bi sıkıntın oldumu gel sor geçte olsa cevap yazarız merak etme
vallahi içime hepiniz serin serin sular serptiniz siz yazıyorsunuz önce ben heycanlanarak okuyorum sonra heycanla eşime okuyorum bir görseniz halmizi
ilk deneyimim inşallah son olur ve güzel allahım isteyen bizlere ve bu formda bebek için mücadele eden tüm melek annelere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder....
gel osman geeeel senden bahsediyoruuuumm.. sana göstermeden işim rast gitmiyor beniiiimmm....
varya ayşe ben senin yüzünden doğuracam heeeeeeeeeee
bende bi açim kız :)))))))))))))))) töbe töbe ay bu karı bizide bozdu :))))))) şaka bii yana ben ayşeye davranışlarından iyi bi doktor olduğunu hissediyorum inşallah hepiniz gebe kalırsınız vesile olur size bu arada sen ne aşamadasın canım
valla benimle arkadaşlığını bir gözden geçir... beni bu site bile zırt pırt atıyor dışarı ahlaksızlıktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?