bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

umudumsun benim canım kardeşim ahhh o kadar istiyorum seni buraya getirip kendi doktoruma götürmeyi.. keşke mümkün olabilse.. napalım güzelim kendini rahat hissetmediğin bir yerde içinden gelmeden deneme madem.. çünkü psikolojik boyutu çok önemli bu işin. bakarsın eşinin yıllık izninde gider gürganda denersiniz hem senin de içine siner.. hayırlısı canım arkadaşım..

:))))))))))))))))) hıh rahatlamışındırkarıştıracak yarın sreninkiya :)))))))))))))

tabi canım odaları ayarladım zaten ben yanyana bugün içime bir ferahlık geldi hocadan çıkınca içimden bir ses yarın güzel haberler alacaksın diyor mutluyum işte dedim ya iyice salaklaştım.. sırıtıp geziyorum..

canım benim ya nasıl umut veriçi bir yazı bu coook sağol Ayse_URL evet bebeklerimi almak için hazırım ama hiç okşamak ve hazır hale getirmek aklıma gelmemişti hemen sıcak su pedi yapacağım ve dediklerini harfiyen uygulayacağımm COOOK teşekkür ederim sımsıcak morelin için ....

:) Ahhhh birde o günleri görsek. Bence de yarın iyi haberler alacaksın merional kokusu alıyorum galiba :))

ha şöyleee bak ben başlayamıyorum bile tedavime bir başlasam nasıl rahatlıycam sen son dönemeçtesin Allah aynı bana verdiği gibi ferahlık versin kalbine..

[
dayanır canım sen hiiiiiiiiç merak etme eşinidesenindeiçin rahat olsun kaç kişi seningibi 6. emiosu olsun ister biliyonmu sen hemde 1. kalite süper bişi amasen transfer sonrası böle herşeyi takma kafana strestentutmaz bu sefer bi sıkıntın oldumu gel sor geçte olsa cevap yazarız merak etme[/QUOTE]

vallahi içime hepiniz serin serin sular serptiniz siz yazıyorsunuz önce ben heycanlanarak okuyorum sonra heycanla eşime okuyorum bir görseniz halmizi
ilk deneyimim inşallah son olur ve güzel allahım isteyen bizlere ve bu formda bebek için mücadele eden tüm melek annelere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder....

Biz hepimiz aynı adamın hastayız artık ona hastayız sanırım :) Gel gel de sana ne yapsın artık sen maşallah bebeğini bulmuşsun Allah ayırmasın

bende bi açim kız :)))))))))))))))) töbe töbe ay bu karı bizide bozdu :))))))) şaka bii yana ben ayşeye davranışlarından iyi bi doktor olduğunu hissediyorum inşallah hepiniz gebe kalırsınız vesile olur size bu arada sen ne aşamadasın canım

amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin canım ama dediğimgibi çok takma kafaya bide transferden sonra mümkün olduğunca banyo yapma az yap ve yaparsanda ılık suyla yap

Son düzenleme:

Biraz eserikli bir adam aman canım bize yarasında bir daha görmeye niyetim yok. Benim dondurulmuş bir tek embriyom var 5.gün blast önümüzdeki ay transferim olacak Allah'ın izni ve yardımıyla inşallah. Sadece bir embriyo olması beni biraz düşündürüp gersede bekliyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…