Belki o da kendini uzak tutarak korumaya çalışıyordur. Anlamıyor gözüküyordur onuda acıtmasın diye.
Amin Allah güç versin hepimize sağlam basalım yere. İpler bizim elimizde kendi savaşımızı kendimiz vereceğiz dermanımızı dileyeceğiz. Evliliğimin ilk yıllarında üst üste 2 kez gebe kaldım ikisinide kaybettim ama hiç istemiyordum genç yaşta anne olmayı bazen bu yaşadıklarımın cezam olduğunu düşünmeden de edemiyorum doğrusu.
neden kaybettin canım kendinmi aldırdın
ben de o iki bebeğimi aldırdığım için cezalandırıldığımı düşündüm uzun bir zaman, sonra can bey ikna etti beni Allahın sıfatlarından biri de afüvv yani affedendir, pişman olduğumuz tövbe ettiğmiz ne var ki Rabbim affetmesin..
sen hafta sonu gelmiş olsan gene derdim eşime beni şuraya götür diye mır mır eder di ama götürürdü hafta içi gelmen kötü oldu :))))))))
ben de o iki bebeğimi aldırdığım için cezalandırıldığımı düşündüm uzun bir zaman, sonra can bey ikna etti beni Allahın sıfatlarından biri de afüvv yani affedendir, pişman olduğumuz tövbe ettiğmiz ne var ki Rabbim affetmesin..
Aslında biz aldırmak istedik ama düşük oldu 8ve 9 haftalıkken bizde kürtaj yaptırdık. Ondan sonra yine kendiliğinden gebe kaldım ona çok sevinmiştim ama o da diğerleri gibi düştü bir daha da asla gebe kalmadım. İlk gebeliklerime hiç sevinmemiştim uykularım kaçmıştı henüz hazır değilim ben anne olmaya diye ağlamıştım. Kadere bak hala ağlıyorum artık hazırım ama ......
sen neden aldırdın ayşe yanlış anlamazsan
ben anladım orası çok uzak değil bir de haftasonu gelirim o zaman orda görüşürüz.. ben zaten o bebeğe hiç doyamadım daha da gelirim hem arkadaşımı da çok özlemişim eylülde tayini çıktı gitti kaç aydır görmemiştim iyi oldu ama yetmedi gelirim yine..
Dilerim öyledir affediliriz. Ben bebeklerimi aldırdığımda kalpleri atmıyordu. Hiç duyamadım o pıt pıt seslerini ben . Ne var ki senin şu can bey'e osman'dan daha çok ihtiyacım var galiba benim :)
ilkinde istemedim Allah biliyor. ikincide de 5. haftamda tansiyonum 19-10 cıvarındaydı olmaz böyle doğuramazsın 5. ayda ölürsün dedi doktorlar 3-4 doktor aynı şeyi diyince aldırdım ama diyorım keşke ölseymişim de aldırmasaymışım..
ilkinde istemedim Allah biliyor. ikincide de 5. haftamda tansiyonum 19-10 cıvarındaydı olmaz böyle doğuramazsın 5. ayda ölürsün dedi doktorlar 3-4 doktor aynı şeyi diyince aldırdım ama diyorım keşke ölseymişim de aldırmasaymışım..
yok uzak değil zaten uzak olsa benimki üşenir oayada götürmez bitek oraya götürüyo :)))))))))))) ya zaten bizim askeriyenin bi yüzü benim oturduğum yerde bir üzü esenlerde yani çok fark oyok memlekete giderkende otogardan biniyoruz zaten gerçi ozamanda taksiyle gidiyoruz ama yakıngenede yani peki gittiğin yer yakınmı oraya yani otogaa
valla servise bin bilmemne yap dediler basmadı kafam taksiye bindin 20 dakika sürdü 20 tl yazdı çok da uzak değil demek ki..
olurmu hiç öle şey hayatım ölürdümmüş böle düşünme valla dediğigibi doktorunun rabbim tövbe etmesini bilen kullarını severmiş yeterki kalbinden et affolunur bende diorum mesela keşke daha bilinçli bir anne olsaydım şimdi kızımı herşeye dikkat ediyorum olumda sanki sıradan bişi gibiydi sanki ben hamile değildim cam silerdim iş yapardım fellik fellik gezerdim yollarda şeylerde tansiyonum düeşerdi genede gezerdim şimdi yanımda biri olmadan kapı dışarı çıkmıyorum bende çok suçladım kendimi keşke başka doktorlara gitseydim sdedim ama keşkeler veya yapsaydımlarala olmuyor rabbim bi hatamız olduysada affetsin
Öyle deme yavrunu büyüdüğünü görmek nasip etsin Allah. Zamanı değilmiş diyeceğiz sende bende. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :) Olumsuz düşünmek yok unutma :)
olurmu hiç öle şey hayatım ölürdümmüş böle düşünme valla dediğigibi doktorunun rabbim tövbe etmesini bilen kullarını severmiş yeterki kalbinden et affolunur bende diorum mesela keşke daha bilinçli bir anne olsaydım şimdi kızımı herşeye dikkat ediyorum olumda sanki sıradan bişi gibiydi sanki ben hamile değildim cam silerdim iş yapardım fellik fellik gezerdim yollarda şeylerde tansiyonum düeşerdi genede gezerdim şimdi yanımda biri olmadan kapı dışarı çıkmıyorum bende çok suçladım kendimi keşke başka doktorlara gitseydim sdedim ama keşkeler veya yapsaydımlarala olmuyor rabbim bi hatamız olduysada affetsin
Öyle deme yavrunu büyüdüğünü görmek nasip etsin Allah. Zamanı değilmiş diyeceğiz sende bende. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :) Olumsuz düşünmek yok unutma :)
Amin canım, ama anlıyorum ki herşeyin başı nasip. Hepimizin içi keşkelerle doluymuş anlaşıldı. Ama onlara keşke demeseydik belki de şu an başka şeylere keşke diyor olurduk dimi. Çokmu felsefe oldu bu acaba :))
:))))))))))))))))) yok olsun felsefik olsun :))))))))))
valla önümüze bakıyoruz kızlar öümüze inşallah topiğimize yeni minişler gelecek :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?