Amin canım, ama anlıyorum ki herşeyin başı nasip. Hepimizin içi keşkelerle doluymuş anlaşıldı. Ama onlara keşke demeseydik belki de şu an başka şeylere keşke diyor olurduk dimi. Çokmu felsefe oldu bu acaba :))
ne diyelim artık bizler o ruhların dünyaya gelmesi için vesileyiz demek ki Rabbim onlara yazmamış gelmeyi yoksa ben kim oluyorum da engel olacak onların gelmesine.. Yine de Allah affetsin.. ama diyorum bu yeni doğum yapan arkadaşım da 3-4 sene önce hamile kaldı hiç istemedi kocasına bile söylemedi beraber gittik aldırdık hala da benden başka kimse bilmiyor.. eğer ceza olsa Rabbim ona da vermezdi..
Senin kıza arkadaş gelse iyi olacak aslında.
ne diyelim artık bizler o ruhların dünyaya gelmesi için vesileyiz demek ki Rabbim onlara yazmamış gelmeyi yoksa ben kim oluyorum da engel olacak onların gelmesine.. Yine de Allah affetsin.. ama diyorum bu yeni doğum yapan arkadaşım da 3-4 sene önce hamile kaldı hiç istemedi kocasına bile söylemedi beraber gittik aldırdık hala da benden başka kimse bilmiyor.. eğer ceza olsa Rabbim ona da vermezdi..
:))))))))))))))))) yok olsun felsefik olsun :))))))))))
valla önümüze bakıyoruz kızlar öümüze inşallah topiğimize yeni minişler gelecek :)))))))))))))))
Senin kıza arkadaş gelse iyi olacak aslında.
aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhnerde sen bi kız kardeş doğur ayşede bi damat doğursun bana dünür olsun :)))))))))))))))))))))) ha ha onla benden iyi kaynana olur :b
aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhnerde sen bi kız kardeş doğur ayşede bi damat doğursun bana dünür olsun :)))))))))))))))))))))) ha ha onla benden iyi kaynana olur :b
evet bu topiğin silkelenip kendine gelmesi lazım artık aaa uğursuz topik diye adımız çıkacak :))
bir sürü kuzen olsun inşallah burdan..
amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah ben veririm kız ama sürekli gözlerim kıyamam yavrumaaminnnnnn.sen söyle Rabbim duysun siz dünüş olun ama ben kızımı bunca yıldan sonra bulursam veremem zaten bak benden söylemesi :)))) siz iyi kaynana olursunuz hemde en süperi
vah vaaaah acırım o gelinle damadaaa...:)))
aynen ama kızlar daha hiç hamiş çıkmadı topiğimizden bi hamile benim kendimi fazlalık hissediyom artık başlayın tedavilerede birazda sizinkiler sizzi telaşlandırsın benimkız yeni düzene giriyo ben rahat edecem siz ağlancanız artık :)
amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah ben veririm kız ama sürekli gözlerim kıyamam yavruma
kız nolcak ben valla şimdikiş aklımla olursam ozaman damadımın da kızımında herişine koşarım yeterki onlar mutlu olsun zaten neyimiz varsa onların o dakkadan sona bi yavrum var hiç üzermiiyim hem benim kız seni seviyo genelde senle konuşurken tekmeliyo :)))))))))
işte ilk güzel haberi pembe verecek inşallah.. sonra da biz..
ya şurdan diyorum 9 ay kusayım gık dersem gelip suratıma tükürün.. zaten 2 sene kelepçeyle gezdim 2 sene kustum ben alışkınım yani.. zaten kusmam lazım osman delisi bana hamile kaldığın klioda doğuracaksın diyor başka birşey demiyor..
işte ilk güzel haberi pembe verecek inşallah.. sonra da biz..
ya şurdan diyorum 9 ay kusayım gık dersem gelip suratıma tükürün.. zaten 2 sene kelepçeyle gezdim 2 sene kustum ben alışkınım yani.. zaten kusmam lazım osman delisi bana hamile kaldığın klioda doğuracaksın diyor başka birşey demiyor..
:)) Ay Allah ağzından duysuuun.. ben bir sürü aksilik nedeniyle tedavime başlayamıyorum.. yarın histereskopim var galiba 4. kez.. eğer sonuç olumluysa haftaya iğnelerime başlanacak. ohooo yolumuz uzuuuun...
ay onun tekme atan ayaklarını yerim ben..
yani şimdi bende çene bol bilmişim biraz da kıza yazık olmasın sonra :))) zaten benimki bu kadar uğraştan sonra tam görmemişin oğlu olmuş hesabına döner sanırım...
e girdin aklımıza bikere biz unutmayız haber ver sen bize yoksa kurtlanırız burda :)))))))) unutma maydanoz asla yemiyosuz bebiş 3 aylık olanakadar onu söler ama doktor
bak arkadaşım 21 kilo almış şimdi 10. günü 9 kilosunu vermiş zaten çoğu su ve ödem merak etme kolay gider.. ben de şeye güzeniyorum kilolu olanlar daha az kilo alıyormuş.. görcez bakalım..valla sık ve az yicen bide günde 2 litre su iççenki çişe gitmekten yemek düşünmeye vaktin kalmasın ben 15 dakkada bi vc deyim ama ben çok yiyom acıktımmı ne bulursam yutuyom doğumdan sonra ftness salonuna yazılıcam yine mecbur kilo vermek için 80 kilo oldum 73 ile gebe kalmıştım daha 3 ayım var ki en kilo aldırıcı aylar son 3 ay :))))))))
işte topik burda bulur alıntı yapar çarparsınız yüzüme :))Yazdık bunu bir kenara bak hayıflanırsan hatırlatırız ona göre :26:
allah yolunu acık etsin ...iğneler tüm bu aşamalar heyecanlı bir sürec ....inşallah histeroskopin olumlu sonuçlanır ...benim histeroskopi ile rahimden poliptik alındı ...yoksa 28 ocakta transfer olacaktı ama kanal filimde anlaşıldı olduğu...birde arkalarda bir yerden parca alınmıştı hoşlanmadım dedi dr.ben ağlamaktan baygınlık gecirmiştim bu ne şimdi diye o sonuçun temiz olduğunu duyana kadar mahvolmuştum cok şükür temiz cıktı ...
inşallah en kısa zamanda başlarsın bu heyecanlı serüveneeee....
tamam o zaman bende heyecanla haber veririm .....beni anlayan aynı sıkıtıları yaşayan birileri ile dertleşmek güzellll....
maydonoz yok ananas yok sıcak banyo yok bitki cayları yok anlaşılmıştır :)))
ay ozaman vermem kızımı sen eziyet edersin :)))))))))))) ha ha ben de takıntılıyımdır aslında kızıma ben acıyorum :)))))))))))) gerçi hamiş kalınca takıntda kalmadı önceden her şeyde şunu söle yak ev kirlenmesin onu buraya koy yeri bozulmasın felandım şimdi yeryer dandini dastana eşim yıllardır o yatak odasına yatağa örtü örtme nasılsa akşam gene yatıyoz derdi şimdi iştesede örtmem :)))))))))))
ama doğurunca eskiye dönersem dır dır kızı temilikten bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?