İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
bak arkadaşım 21 kilo almış şimdi 10. günü 9 kilosunu vermiş zaten çoğu su ve ödem merak etme kolay gider.. ben de şeye güzeniyorum kilolu olanlar daha az kilo alıyormuş.. görcez bakalım..
işte topik burda bulur alıntı yapar çarparsınız yüzüme :))
bak arkadaşım 21 kilo almış şimdi 10. günü 9 kilosunu vermiş zaten çoğu su ve ödem merak etme kolay gider.. ben de şeye güzeniyorum kilolu olanlar daha az kilo alıyormuş.. görcez bakalım..
işte topik burda bulur alıntı yapar çarparsınız yüzüme :))
Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı herşey olur. Yeterki sağlıkla dünyaya gelsin kızın o sana yardım eder annesi
ben ufaktan yatayım yarın 11 de osman bekler sabah erken kalkar hazırlık yaparım zaten uyku tutmuyor en geç 8 de ayaktayım..
bana dua et nurcan sen hamilesin duan kabul olur artık başlayalım hayırlısıyla..
öptüm sizi 1 gibi dönerim iyi şeyler duyarsam hemen haber veririm..
iyi geceler..
ben ufaktan yatayım yarın 11 de osman bekler sabah erken kalkar hazırlık yaparım zaten uyku tutmuyor en geç 8 de ayaktayım..
bana dua et nurcan sen hamilesin duan kabul olur artık başlayalım hayırlısıyla..
öptüm sizi 1 gibi dönerim iyi şeyler duyarsam hemen haber veririm..
iyi geceler..
Hele bir hamile kalayım kilo filan derdim değil 20 kilo alsam razıyım. Ama doğru söylüyorsun kilolu insanlar daha sağlıklı gebelikler yaşıyor kontrolmu ediyorlar kendiliğinden oluyor bilemiyorum ama öyle oluyor
Allah yardımcın olsun hemen ilaçlarına başla kocaman güzel yumurtaların olsun hepsi bölünsün bir sürü embriyon olsun hemde hepsi 1. kalite osman hangini donduracağını şaşırsın ve bebeğin sana gelsin içinde büyüsün inşallah. Amin.
Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler.
Nurcan bebeğinle birlikte mutlu uyu ,
Ayşe yarın için sana bol şans iyi haberlerini bekliyoruz artık.....
sen yine hızlısın umudum ben onun yarısı ancak ama dediiğim gibi 15 gün hiç okuyamadım bu ara biraz hızlandırdımay benne yazmisim sasirdim..kafam nasil doluysa..bu arada fatihalarimi bitiririm diye yazacaktim..bitirdim anlasilmis..yok canim ne bitirmesi..9000 lerdeyim.suan adetim zaten...ay keske bitirsem..kafam boyle deli gibi olunca...ne yazdigimi bende bilmiyorum..10000 bile olmadi canim daha..
nurcancım eşin rütbeli sanırım onca kişiyle uğraşmak kolay değil allah kolaylık versin,afiyey olsun canım keyif yapın eşinle :))))))))
sağol amin inşşallah bizimki askeri personelye bitakım sıkıntılarımız oluyor sürekli rabbim hayırlısını versin yada daha hayılı iş kapısı açsın güzel dileğin için sağol
bu arada ikinizde fatihaları bırakmayın rabbim inşallah kabul eder bende bu hafta pek okyamadım size ama en kısa zamanda tekrar başlarım canlarım
canım yardım edecem demen bile bana yeter zaten senin sayende biraz birikti allah tekrar tekrar razı olsun senden
pembecim ohh naz yap canım inşallah bu nazların devamıda gelecekkızlar selam ben duamı bitirdim Allah kabul etsin...Nasılsınız valla ben daha evden dışarı çıkmadım çok şükür bir problem olmadı bugün 6. günüm evde naz yapıyom birazda yemekte yapmıyom eşim annem sağ olsunlar yardımcı oluyolar
bu topiğin çok ihtiyacı var şöyle güzel bir habere
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen
bende bitirdim nurcancım
rabbim derin kulunu niyetine göre kabul etsin hakkında hayırlısını versin
İyi geceler kızlar sohbetinizi tek tek okudum
rabbim hepinize hakkınızda hayırlısını versin
ayşecim rabbim seninde yarın yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah
sen yine hızlısın umudum ben onun yarısı ancak ama dediiğim gibi 15 gün hiç okuyamadım bu ara biraz hızlandırdım
nurcancım eşin rütbeli sanırım onca kişiyle uğraşmak kolay değil allah kolaylık versin,
canım yardım edecem demen bile bana yeter zaten senin sayende biraz birikti allah tekrar tekrar razı olsun senden
pembecim ohh naz yap canım inşallah bu nazların devamıda gelecek
bu topiğin çok ihtiyacı var şöyle güzel bir habere
bende bitirdim nurcancım
rabbim derin kulunu niyetine göre kabul etsin hakkında hayırlısını versin
yok kız ne rütblisi aksine ayaktakımı :)))))))))) ha ha sonradan askr olma paralı askr gibi :))))) sınavla girmiş rütbeli olsa daha rahat olurdu en azında işte sorun olsada hastanelerde ve maddi olarak daha iyi durumda olurdu en düşük seviyede olduğu i.in hiçbiyerde insan yerine konmuyoz :)))))))) aama işte her ay maaş yatıyomu yatıyo Allahım gene bozmasın ekmek kapımız sonuçtab:))))))))))))
Allahım kabul etsin okuduğun duayı cAnım
etmemmi canım hep ediyorum hadi yat sen çok bile kaldın dinlen biraz rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah artık tedavine başlada yavrumuz gelsin
Allah yardımcın olsun hemen ilaçlarına başla kocaman güzel yumurtaların olsun hepsi bölünsün bir sürü embriyon olsun hemde hepsi 1. kalite osman hangini donduracağını şaşırsın ve bebeğin sana gelsin içinde büyüsün inşallah. Amin.
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250---------okundu
kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen
ne desek boş...
canım çoz üzüldümama diyecek bir şey yok yine
canım nedesem sonuç aynı ama enazından bukeztutundu buda bir ümittir inşallahkendiliğinden kalır şimdi
derincim çok üzüldim ama eldende birşey gelmiyor işte
bende 2 kere negatif alanlardanım
sanırım direkt negatif sonucu almak senin yaşadığındn daha iyi
rabbim hayırlısını versin canım
her şerrin ardında bir hayır yatarmış
ve biz o hayr'ın bize gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
derincim ne desem boş şimdi ama sen de biliyorsun şimdi canın çok acıyor daha acıyacak da ama biraz geçince canının acısı yine deneyeceksin yine kalkacaksın ayağa hepimiz bu yolda yalın ayak koşuyoruz düşsek de ayaklarımız kanasa da.. şimdi dinlen sonra yola devam edersin..
günaydııın yine 7 den beri ayaktayım ama sanki bu sefer heyecanlı değilim.. içimde iyi hisler var, umarım içimdeki bu huzur beni hiç terk etmez.
ikinizin de ağzından bal damlamış sağolun iyi dilekleriniz için.
günaydın kızlarrr.....
haber geldi transferim pazartesiye kaldı ...bebeklerimin durumu gayet iyimiş...ve pazartesi allah nasip ederse annelerine kavuşacaklar....
merak eden annelere bilgi vereyim istedimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?