bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben ufaktan yatayım yarın 11 de osman bekler sabah erken kalkar hazırlık yaparım zaten uyku tutmuyor en geç 8 de ayaktayım..
bana dua et nurcan sen hamilesin duan kabul olur artık başlayalım hayırlısıyla..
öptüm sizi 1 gibi dönerim iyi şeyler duyarsam hemen haber veririm..
iyi geceler..

ben diğerinde 80 ile gebe kaldım 86 ile doğurdum ama onda katı bi rejim vermişlerdi ben gram kilo almadım yani kilolular almaz palavra 9 ay sadece ızgara ve salata meyve ekstra hiç birşey yok gram yağlı yemedim yani yersen alıyosun ben 6 kiloyuda zaten 3.5 kilo oğlum 3.5 kilo eşi suyu felan dı ama dediğimgibi hep ızgara yedim yani yersen kiloluda olsan alıyosun arkadaşın zayıfmı normalde benim komşum ine gibi hamileyken nekadar aaldıyse verdi karı benden çok yer gram yağı yok hala ine gibi incecik gerçi onungibide olmak istemiyomda :)))))))

Hele bir hamile kalayım kilo filan derdim değil 20 kilo alsam razıyım. Ama doğru söylüyorsun kilolu insanlar daha sağlıklı gebelikler yaşıyor kontrolmu ediyorlar kendiliğinden oluyor bilemiyorum ama öyle oluyor

etmemmi canım hep ediyorum hadi yat sen çok bile kaldın dinlen biraz rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah artık tedavine başlada yavrumuz gelsin

Allah yardımcın olsun hemen ilaçlarına başla kocaman güzel yumurtaların olsun hepsi bölünsün bir sürü embriyon olsun hemde hepsi 1. kalite osman hangini donduracağını şaşırsın ve bebeğin sana gelsin içinde büyüsün inşallah. Amin.

canım kontrol ediliyo doktorlar kızıyo tabi özeller pek tınlamıyo yaparım sezeryanı geçerim diyo ama sigortadakiler dikkat ediyo sonuçta masada kalma ihtimalin var çünkü kilolu insanın tansiyonu daha dengesiz oluyo bi yükselse sonra şeker daha sıkk görülüyo şişkolarda kilo aldıkça daha kritik duruma geliyo

Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler.
Nurcan bebeğinle birlikte mutlu uyu ,
Ayşe yarın için sana bol şans iyi haberlerini bekliyoruz artık.....

İyi geceler kızlar sohbetinizi tek tek okudum
rabbim hepinize hakkınızda hayırlısını versin

ayşecim rabbim seninde yarın yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-

derin için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250---------okundu

kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen

etmemmi canım hep ediyorum hadi yat sen çok bile kaldın dinlen biraz rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah artık tedavine başlada yavrumuz gelsin

günaydııın yine 7 den beri ayaktayım ama sanki bu sefer heyecanlı değilim.. içimde iyi hisler var, umarım içimdeki bu huzur beni hiç terk etmez.
ikinizin de ağzından bal damlamış sağolun iyi dilekleriniz için.

bende bitirdim Rabbim gönlüne göre versin.

günaydın kızlarrr.....

haber geldi transferim pazartesiye kaldı ...bebeklerimin durumu gayet iyimiş ...ve pazartesi allah nasip ederse annelerine kavuşacaklar....
merak eden annelere bilgi vereyim istedimmm....

ne desek boş...

canım çoz üzüldüm ama diyecek bir şey yok yine

canım nedesem sonuç aynı ama enazından bukeztutundu buda bir ümittir inşallahkendiliğinden kalır şimdi

arkadaşlar Allah bin kere razı olsun...hem dualarınıza hem de iyi dileklerinize...geçen hafat pazaresi kanamam varken kesin alacağımı düşündüğüm negatife o kadar güzel hazılanmıştım ki...birde sonuç negatif olsa..telefonda ki ses'bu GEBELİĞİ durdırmamız lazım diyor'...Gebelik...durdurmak...Allah kimseye bunu yaşatmasın olmadı arkadaşım desinler en baştan.belirsizlikler içinde düşmanımı bırakmasın...Vardır Rabbimin bi bildiği...Vardır bunda bir hayır...Rabbime sığınıyorum...

canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberler verirsin inşallah şuan ordasın ve dualarım seninle ayatel kursiyi okuyom senin için

günaydın kızlarrr.....

haber geldi transferim pazartesiye kaldı ...bebeklerimin durumu gayet iyimiş ...ve pazartesi allah nasip ederse annelerine kavuşacaklar....
merak eden annelere bilgi vereyim istedimmm....

Ne güzel bir haber bu hadi hayırlısı. Aynı güzel haberleri ayşe'den inşallah bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hala 4 embriyoda gelişiyor mu? Eğer öyleyse dondurulacak embriyon bile kalacaktır maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…