ALLAH KABUL ETSİN CANIM DİĞER ARKADAŞLARDA BİTİRİNCE YENİ LİSTEYİ YAPARIMbende bitirdim Rabbim gönlüne göre versin.
günaydın kızlarrr.....
haber geldi transferim pazartesiye kaldı ...bebeklerimin durumu gayet iyimiş...ve pazartesi allah nasip ederse annelerine kavuşacaklar....
merak eden annelere bilgi vereyim istedimmm....
arkadaşlar Allah bin kere razı olsun...hem dualarınıza hem de iyi dileklerinize...geçen hafat pazaresi kanamam varken kesin alacağımı düşündüğüm negatife o kadar güzel hazılanmıştım ki...birde sonuç negatif olsa..telefonda ki ses'bu GEBELİĞİ durdırmamız lazım diyor'...Gebelik...durdurmak...Allah kimseye bunu yaşatmasın olmadı arkadaşım desinler en baştan.belirsizlikler içinde düşmanımı bırakmasın...Vardır Rabbimin bi bildiği...Vardır bunda bir hayır...Rabbime sığınıyorum...
ay biraz patavatsızca olcak ama ayşemde iyi şükür ben süprizi önce verim :))))))))) gerisini o anlatsın ama çok ssevindim inşallah geliccek bebişler
ay biraz patavatsızca olcak ama ayşemde iyi şükür ben süprizi önce verim :))))))))) gerisini o anlatsın ama çok ssevindim inşallah geliccek bebişler
İnşallah canım bende aldım hayırlı güzel haberleri. Hareketli günler bizi bekliyor herşey iyi gider umarım bu sefer hepimiz için.
demekki hayırlısı ile başlayacak tedaviye hadi hayırlısı
akşam ne güzel sohbet etmişsiniz.. bende katılmak isterdim ama yeğenim vardı elinden laptop almak ne mümkün...
evet canım şükür başlıcak ya ben ayşeyi çok seviyorum burda ilk onla ve umudumsunla arkadaş oldum okadar heycanlanıyorumki sanki kendim bidaha tedaviye başlıcam gibi hissediyrum :))))))))
ah evet akşam valla lak lak ben ondan sonra uyuyamadım ama sabahakadar film izledim sabaha 1 e kadar yattım valla :))))))))))))) aman zaten yapcakta işim yoktu Allah için eşim bütün hafa sonu çalışıcakmış yani ben yine evde kilit altında keşke ailemin yanında karşıda kalsaydım orda dışarı çıkırıyolar beni(((((((((((((((( burda rehine gibiyim heleki akşam 5 oldummu markete bile gidemiyom
evet canım şükür başlıcak ya ben ayşeyi çok seviyorum burda ilk onla ve umudumsunla arkadaş oldum okadar heycanlanıyorumki sanki kendim bidaha tedaviye başlıcam gibi hissediyrum :))))))))
ah evet akşam valla lak lak ben ondan sonra uyuyamadım ama sabahakadar film izledim sabaha 1 e kadar yattım valla :))))))))))))) aman zaten yapcakta işim yoktu Allah için eşim bütün hafa sonu çalışıcakmış yani ben yine evde kilit altında keşke ailemin yanında karşıda kalsaydım orda dışarı çıkırıyolar beni(((((((((((((((( burda rehine gibiyim heleki akşam 5 oldummu markete bile gidemiyom
olsun sende arkadaşlarınla yazışırsın yazışırız ...ayşe de tedaviye başlıyor onun gelişmeleri derken vakit nasıl geçti anlamazsın ...benimde buradan ilk ayşe ile yazışmaya başladım.. bende ilk arkadaş listemede umudumsun daha sonrada sen arkadaşlık isteği gönderdiniz...mutlu oldum
sen bütün hafta sonu yazmışsın ben bütün hafta anlamışım
anlamadım ne yazmışımkı sen anlamışın :)))))))))))))))))))))))))
zaten bende hani listemde mutlaka uzun süreli muhabbet ettiklerimi tutarım yabancı kimse yoktur arkadaşlık isteği gönderen oluyo ama siliyorum ama burdaki karıları artık benimsemişim heralde biri girmesin anlıyom farkediyorum :))))))))))
valla hiiiiiiiiiç böle bi ortamım olcağını ummazdım heralde insanların derdi aynı olunca kafalar böle uyuyo :))))))
heeeeeeeeeeeeeeeeee anladım şimdi tamam ya hafa içi zaten çalışıyo canım pek fark yok ama ben hamiş kaldığımdan beri hafta sonuda hep iş var :)))))))) bi sevgililer günü diye dışarı çıkardı 6 aydır tımarhanede gibiyim 4 duvar bana bakıyo
eşim bile geldiğinde beni laptop un başında görünce arkadaşlarınlamı yazışıyon diyor...ben arkadaşlık isteği gönderemiyorum ne bileyim sanki belkide arkadaş listesine eklemek istemiyordur diye bazen çok ince düşünüyorum ...ben bütün hafta anlamışım
ha ha bi ara eşim ben dua okuyorumya ne okuyon bende okiyim diyodu aarada bitane 2 tane okuyodu öle :))))))))))) hatta ayşeyi biliyo evde sürekli bahsediyorum ondan genelde gece onla muhabbet ediyorum dün gecede gelmiş biz muhabbetteyyiz tabi gene mi aldatıyon beni diyo ne yazdın ben gelince hemen kapadın felan diye dalga geçiyo :)))))))))
buradaki arkadaslıklar gercekten cok güzel ben yeni katıldım aranıza. ama sevdim hepinizi sohbetinizi. keşke elimizde olsada gün yapabilsek bulusabilsek ne güzel olurdu. ben istanbulda degilşim ama mümkün degil bu.
Allah hepiizin gönlüne göre versin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?