kermese dantel örüyordumya benden başka örecek kimse olmadığı için mart sonu gibi teslim edilecekti bende yetiştiremiyorum tek başıma pike takımını nasılsa bir sonraki kermese kalacak bende bıraktım onu ... atkı ördüm birde şapkasını yapayım dedim şapkayla uğraşıyorum şimdi
çokta maharetli sayılmam öyle herşeyi öremem.. kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum...birde bu arkadaşımın teyze kızı var yürüyemiyor ona örüyorum şu soğuklar bitmeden bitireyimde vereyim diyorum atkıyla şapkayı..bak sende boncuk işleme biliyorsun ne güzel onuda ben bilmiyorum
:))))) aminn insallah.....pembein tutmadiys eger cok uzuldum evet ama suda bi gercekki hayatta insanin once kendi sagligi..su 2 yilda ole seyler yasadimki hastane hastane dolas bide yetmezmis gibi kaynanam gorumcem...gercekten artik kafayi siyirmistim..taki benime n son biliyosunuz histereskopi olayina kadar..o an hastanede anladimki onca saglik once saglik...hayat o kadar kisaki bir anda bakiyosun yoksun gitmissin..yada Allha vermesin bi organini kaybetmissin...iste bu yuzden yeter dedim kendi kendime azcik kendine gell..bisey olacaksa zaten olacak..Rabbim bir kapi acacak..kaderi ne kadar ugrasirsak ugrasirsak degistiremyiz.kahredemizyde..azrail gelip deseki olurken bizz..2 dakka omrunu uzatacam ne verirsin hepimiz butun varimizi yogumuzu vermeyizmi? o yuzden daha guclu duruyorum hayatta..cok sukur sagligim var..elim ayagim tutuyo..geriside gelecek insallah Rabbimin izniyle..Rabbim ne zaman yazmissa bebisimi o zman gelecek konacak annesinin gobisine:)))
sana dua baktım geçmişi okurken görürsün oku o duayı canım hafta sonu tamam
nazemir ara ver kız zaten kocaya gittin bidaha gitmicen az lak lak yapalım ben sana yapatrım sonrs dantel :)))))))))))))))) hatta kızıma öğretirim oda yapar teyzesi inşallah senin kızına çeyiz yaparız hep birlikte :)))))))
ahih canım inşallah içim bomboş bugün bişey düşünemiyorum
bu sefer sona kaldım bitiremedim tefriciyeyi çok garip bir hafta bu hafta neyse az kaldı yarın biter..
nazemir ara ver kız zaten kocaya gittin bidaha gitmicen az lak lak yapalım ben sana yapatrım sonrs dantel :)))))))))))))))) hatta kızıma öğretirim oda yapar teyzesi inşallah senin kızına çeyiz yaparız hep birlikte :)))))))
bu sefer sona kaldım bitiremedim tefriciyeyi çok garip bir hafta bu hafta neyse az kaldı yarın biter..
yok canım danteli bıraktım nasılsa yetişmiyecek diye ..şapkaya başlıyorum bitsinde pazartesi vereyim diyorum...ben çeyiz yapmadımki annem kızardı hep çeyiz yapmıyorum diye hiç sevmezdim dantel örmeyi.. bende kaçacam çok çeyizim vardı annemler vermedi diyecem diyordum..birşeyi 40 kere söylersen olurmuş..inşallah senin kızına ben yapayım çeyiz
anlamadım kuzum ya kafam durdu ne duası ki?
yok canım danteli bıraktım nasılsa yetişmiyecek diye ..şapkaya başlıyorum bitsinde pazartesi vereyim diyorum...ben çeyiz yapmadımki annem kızardı hep çeyiz yapmıyorum diye hiç sevmezdim dantel örmeyi.. bende kaçacam çok çeyizim vardı annemler vermedi diyecem diyordum..birşeyi 40 kere söylersen olurmuş..inşallah senin kızına ben yapayım çeyiz
ayse lutfen ama..bole olumsuz olursan..ya bak moralle tutacak bebisin..sen boyle yaparsan gelirmi annesi sana
kuşum canım ayşecim sana dua buldum biraz zahmetli ama kendine okusana hafta sonu senin okuman lazım akşam yttan normal saatte ama uyuman gerek gece 3 gibi felan uykunu bölüp kalkıcan kıbleye karşı 170 tane ayetelkürsi okıycan bütün dileklerin kabuli için bunu yapa bitanede başka var onuda ben okıcam sana sabah namazından sonra okunuyo oda sen bunu oku ben diğerini okim
ha ha inşallah canım kızlarımıza nasip olur :)))))))
aklım pembede ya acaba haber mi var dedim birde net yavaş ya meraktan aradım hemen..
biz çok üzgünüz pearlflowerla hiç tadımız yok
ya bir de ilk gün bugün ama çok ağrım var kasıklarımda doktor bu sefer ilaçlarımın dozunu 2 kat arttırdı galiba ondan
aminnnnn aminnnn insallah kizlar:)))) benim olglum olsun kizlarinizida ceyizlerinizde aliyorum:)))0
napayım etkilendim bir de hem yorgunum hem de ağrım var ya durgunum bu akşam ama biliyorum bebeğim yola çıktı geliyor :)))
bu canım...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?