bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bu sefer sona kaldım bitiremedim tefriciyeyi çok garip bir hafta bu hafta neyse az kaldı yarın biter..

kiss en kolayi boncuk:)))) ben bile yaptiysam herkes yapar:)))

çok doğru canım katılıyorum sana rabbim nezaman nasip ettiyse ozaman yaşıcaz he istiyoruzki çok bekletmesin ama dediğingibi sağlığımızdanda etmesin

yok canım danteli bıraktım nasılsa yetişmiyecek diye ..şapkaya başlıyorum bitsinde pazartesi vereyim diyorum...ben çeyiz yapmadımki annem kızardı hep çeyiz yapmıyorum diye hiç sevmezdim dantel örmeyi.. bende kaçacam çok çeyizim vardı annemler vermedi diyecem diyordum..birşeyi 40 kere söylersen olurmuş..inşallah senin kızına ben yapayım çeyiz

ha ha inşallah canım kızlarımıza nasip olur :)))))))

canim sen kactinya annenler affettilermi seni..bide derlerya kac kiz evden ciktigi an pisman olurmu neden kactim diye..ole oldumus ende hic

bu canım...............

canım sonu güzel olsunda o ağrılar geçer...gerçi çok zor bide sen çalışıyosun ben evde resmen kıvranıyodum hele o çatlatma iğnesini olunca...

bu canım...............

ben bunu okuldayken çok sorunlu bir işim için yaptım ve ertesi sabah çözüldü Allahın izniyle yapayım yarın gece nolcak ctesi uyurum..
bir de 7 gün oruca niyet etmiştim 3 gün tuttum adet oldum kalan 4 ü haftaya tutucam kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…