bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tşkr ederim kızlar iyiyim şükür ayşe nereye gidiyon kız ben yeni geldim ):

canım kusura bakma pembe haber vermedi olumsuz olduğunu düşünüyoum ve çok üzgünüm o yüzden kalamadım şimdi de bekliyorum hala belki gelir diye.. ama hiiiç tadım yok.

umarım kutlama yapıyordur da biz gelmemişizdir aklına..

yaaa insallahhhhhh dediginizi gibi iyi haber almistir o yuzden yazmiyordur...
inşalllah canlarım
hadi gözün aydın bak doktor demişse iyi iyidir ağrısı olsun okadarcık iyi olsunda yeter hak konusundada kimseyi zorla okutmuyozki hepimiz birbirimize istekli okuyoruz bebeğim öle şeymi olur
bebğim has olursam haberim olmassa diye dedim çünki ben nette okuyorum da

kız hallederiz sen bunları düşünme

canım bitirdim bende duayı...ALLAH sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

canım kusura bakma pembe haber vermedi olumsuz olduğunu düşünüyoum ve çok üzgünüm o yüzden kalamadım şimdi de bekliyorum hala belki gelir diye.. ama hiiiç tadım yok.

aynen kizlar yaaa yatayim dedim..uyuyamadim..aklim hep pembede..icim bi daraldi...bide simdi merak ediyorum nasildir diye...of yaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoşgeldin ececim
canım sıkıldı kızlar pembeden haber almadıkça geçmeyecek bari gidip biraz okuyayım.. yine gelirim.
kuşum canım ayşecim sana dua buldum biraz zahmetli ama kendine okusana hafta sonu senin okuman lazım akşam yttan normal saatte ama uyuman gerek gece 3 gibi felan uykunu bölüp kalkıcan kıbleye karşı 170 tane ayetelkürsi okıycan bütün dileklerin kabuli için bunu yapa bitanede başka var onuda ben okıcam sana sabah namazından sonra okunuyo oda sen bunu oku ben diğerini okim

bebeğim tabi katılabilirsin ben san dicektim aama senden hiç ses çıkmayınca kendi okuyo heeralde dedim meryem suresine katarız senide
bende valla elimden geldiğince okumaya çalışıyom inşallah kabul olunuyodur rabbim kabul etsin ve sağlık versin ben olkurum erinmem

canım bitirdim bende duayı...ALLAH sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
sağol canım Allah kabul etsin benim listeyle umudumsun ilgileniyo sağolsun o düzeltir
aynen kizlar yaaa yatayim dedim..uyuyamadim..aklim hep pembede..icim bi daraldi...bide simdi merak ediyorum nasildir diye...of yaa

canım ya tutmadı kesin bende çıktım durmadım eşim yokken dua kitaplarımı kurcaladım biraz ayşeye dua bulim diye bi iki tane buldum bakalım

nurcan hayatim Allah razi olsuns enden..bu dualar kat be kat artip sana geri donsun..ayseye dedigin dua nasil,,gece 3 te kalakacaz..abdest alaca..sonra kibleye donup 170 kere ayetel kursi..hepsinin basinda euzu besmele varmi?

nurcan ayse nazemir nasilsinzi kizlar?

sağol hayatım iyiyim bende sana yazıyodum yine :))))))) sen nasılsın

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500................okundu
tweety25--------500.................okundu
nazemir----------500.........okundu
yeter-----------500..............okundu
Hilbay-----------250.............okundu
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin

nurcan hayatim Allah razi olsuns enden..bu dualar kat be kat artip sana geri donsun..ayseye dedigin dua nasil,,gece 3 te kalakacaz..abdest alaca..sonra kibleye donup 170 kere ayetel kursi..hepsinin basinda euzu besmele varmi?

canım abdest al yazmıyo kitapta ama uykundan feragat etcen yani uyuyup gece kalkacan abdest alsan iyi olur tabi zararı olmaz yararı olur kıbleye dönüp 170 tane okıyacan duanı edip yatacan tekrar
canım ayetel kürsi euzü besmele ile değil besmele ile okunuyo her seferinde bismillahırrahmanirrahıym diyosun tabi

anladim hayatim cok sagol yaparim bende insallah..bu arada senin tefriciyen biter bi kac gune sanirim..tweety kaldi bir tek tefriciye icin..senin tefriciye bitince emanetimi veriyorums ana artik:))) ama hani giremessen agrin olursa hep birlikte ilgileniriz yine biz..yeterki sen iyi ol hayatim

canim benim hakketen kalbimiz bir :))) cok sukur iyiyim ben..ama aklim bir yandan aysekapadokyada bir yandan pembede..
evet valla içimiz aynı
aynen ya ayşeyi bende merak ediyom ama bayağı insan geldi geri bildiği sadece 1 kaybımız varış rabbim yinede arkadaşımızın eşi olmaktan korusun tabi oda bi insan evladı ama insan önce tanıdığı iyi olsun isterya inşallah iyidir eşi arkadaşın
ya ben bide fisdosu sorcaktım sana görüşüyomusun hani ikizleri vardı ismini yanlış demiyosam sana yazardı arada

evet haklisin canim benim..evet canim firdos bende ekli facede..bi gorsen teyzesi nasil tatli ikizleri var..

iyiyim canım sen nasılsın...elişi yapıyorum bir taraftan yazını hemen görmemişim
oh oh valla ben bi havlu kearına başlamıştım hala sürünüyo koltuğun üstünde sözde bitirecem :))))))

evet canım tweety kaldı şuan evdeyim hallederim bişi olursa sölerim size ben gidiyom diye zaten :))))))))) ozaman gene bakarsın ama benimkini bitir tweetyde ben alırım :))))

evet haklisin canim benim..evet canim firdos bende ekli facede..bi gorsen teyzesi nasil tatli ikizleri var..

ya ben arkadaşı tanımıyom ama senle yazışıyodu takip ediyodum merak ettim bayağıdır girmedi ya bizimde topicde biri doğurmuştu geçenlerde ay bi güzel kızı olmuş eklemiş albümü profiline maaşallah yaaaaaa görseniz ah allahım bizlerede nasip et yarabbim

tamam hayatim tabikide:)))) havlu kenari kullansili oluyomu nurcan ..annmede bana yapmis bir suru ..ama yika utule ugrass..ben havlu kenarinda gupur fisto daha cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…