ya ben arkadaşı tanımıyom ama senle yazışıyodu takip ediyodum merak ettim bayağıdır girmedi ya bizimde topicde biri doğurmuştu geçenlerde ay bi güzel kızı olmuş eklemiş albümü profiline maaşallah yaaaaaa görseniz ah allahım bizlerede nasip et yarabbim
ayşecime bi çağrı atim nete gelsin beeeeeeee kayboldu
tamam hayatim tabikide:)))) havlu kenari kullansili oluyomu nurcan ..annmede bana yapmis bir suru ..ama yika utule ugrass..ben havlu kenarinda gupur fisto daha cok seviyorum
valla canım ben çeyizzsizgeldim biliyosun benim durumları sen hiç bişim yoktu öle eğreti geldim bende kardeşlerime yapıyom artık kullanmadığım için kendim bilmiyom kullanışlımı ama burda arkadaşlar var onlar süs olarak kapıya asıyo oğullarının sünnetinde asıyo dağıtıyo millete yani herkez faklı şekilde kullanıyo eğer dantel ipinden yaparsan ütüleme dedi oluyo ama ben naylon ipler var artık onlarla yapıyom bikere ütülüyon bidaha ütü istemiyo :)))))
hıııııııııııı edut şimdi bizim topiğe geliyo iyi şükür ilk haftalarını yaşıyo keseyi gördü yanlış hatırlamıyosam kalp atışınıda görmüştü :))))))olemiii masallah....ya yeni dogan bebislerde bi cennet kokusu bayiliyorum zaten...insallah canim Rabbim bizede nasip etsinnn o guzelliklerden..bide hatirlarmisin bilmem arada yazan edut vardi..onun tup bebeisi tutmustu..oda bayadir girmedi..ama en son cok sevincliydi o degereleri iyiydi..insallah Rabbim tamamina erdirir..ve bizi mahrum etmez bu guzelliklerden..
aaa ever ben geldigidme buralardaydi..ne ara ciktiki..cani sikkinya ondandir...
geldiiiim bizim nette sorun var galiba çoook yavaş
naber pembeden haber var mı
geldiiiim bizim nette sorun var galiba çoook yavaş
naber pembeden haber var mı
hıııııııııııı edut şimdi bizim topiğe geliyo iyi şükür ilk haftalarını yaşıyo keseyi gördü yanlış hatırlamıyosam kalp atışınıda görmüştü :))))))
canım gelicek site atmış
naylon ipi biliyorum evet annem bana mutfak takimi yapmisti naylom ipten..hakkaten o cok rahat..hic bi derdi yok..annemde bana yapmis bir suru dantel bilmem ne..ben hic kullanmiyorum yaa.helede yok su karyolanin kenarlarina serilen seyler..ay simdi onlarmi kullaniliyo yaa...hazir bir nevresim takimi yeter...
ayy olemi...ay bizde gelsek bir an once senin topige insallah:))) masallah ya cok sevindim onun adina..ya bu yolda emek veren kimsenin kucagini Rabbim bos birakmasin..
kermese dantel örüyordumya benden başka örecek kimse olmadığı için mart sonu gibi teslim edilecekti bende yetiştiremiyorum tek başıma pike takımını nasılsa bir sonraki kermese kalacak bende bıraktım onu ... atkı ördüm birde şapkasını yapayım dedim şapkayla uğraşıyorum şimdioh oh valla ben bi havlu kearına başlamıştım hala sürünüyo koltuğun üstünde sözde bitirecem :))))))
evet canım tweety kaldı şuan evdeyim hallederim bişi olursa sölerim size ben gidiyom diye zaten :))))))))) ozaman gene bakarsın ama benimkini bitir tweetyde ben alırım :))))
canimmm iyiyim bende cok sagol..sende masallah baya maharetlisin elisi felan..ben hic yapamam..bir tek boncuk isleme yapabiliyorum..onuda bayadir yapmadim gozlerim agriyo cok bakinca
kız Allah seni bide arıyo bişi olsa ben arardım seni niye çağrı atim haha sen demiştin bana çağrı atın glirim diye :)))))))))) bende ondan attım :))))))))) ay sen varya
pembeden haberyo ya telefonuda yok
amin inşallah ya toplicam hepinizi burdan oraya bu ay ayşecimi alacam inşallah topiğime :)))))))
aklım pembede ya acaba haber mi var dedim birde net yavaş ya meraktan aradım hemen..
biz çok üzgünüz pearlflowerla hiç tadımız yok
ya bir de ilk gün bugün ama çok ağrım var kasıklarımda doktor bu sefer ilaçlarımın dozunu 2 kat arttırdı galiba ondan
amin inşallah ya toplicam hepinizi burdan oraya bu ay ayşecimi alacam inşallah topiğime :)))))))
ahih canım inşallah içim bomboş bugün bişey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?