bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım sonu güzel olsunda o ağrılar geçer...gerçi çok zor bide sen çalışıyosun ben evde resmen kıvranıyodum hele o çatlatma iğnesini olunca...
ya benim hiç inelerden şikayetim olmadı sanki bişi vurulmamış gibiydim
bende diyorumki bu kızlar neden uğramıyo o gene başka topiktelermiş
ne habersiniz kızlar...

hoş geldin canım bugün nasılsın hayatım

aaaaaaaaa yapmışmıydın iyi bak ne güzel tutmuşta yap mutlaka ben denemedim ama ayetel kürsinin fazileti belli zaten

canim sen kactinya annenler affettilermi seni..bide derlerya kac kiz evden ciktigi an pisman olurmu neden kactim diye..ole oldumus ende hic

5ay sonra gittim eve aldılar..her ihtimala karşı ablamın oğlu var 1yaşındaydı ozaman onuda götürdük yanımızda kavgasız ellerini öptük girdik eve ..13 sene geçti hiç pişman olmadım...ama annemler çok pişman oldular eşimi tanıdıktan sonra keşke güzellikle olsaydı diye

heralde geliyo benim oluşum sen öle ağrıdan sızlan o gelsin gobişine bak daha ne ağrılar olacak :))))))

hele bir gelse anası kurban canımı veririm ağrıdan nolacak..
ya kızlar benim hiç tadım yok kusuruma bakmayın olur mu sıcak su yapayım kasıklarıma da uyuyayım biraz
tekrar özür dilerim tadınızı kaçırdım
pembe girerse saat kaç olursa olsun bana bi msj atın olur mu
öptüm sizi iyi ki varsınız

sğl cnm iyiyim iyice kesildi sayılır kanamam aman inş bi daha olmam...sizlerde ne var ne yok
sağol canım şükür ben iyiyim

canım tamam bi haber verirse hallederiz ama biliyon benşm tel msj atmıyo anca ararım
hadi sen yat dinlen

özürde ne demek.. iyi geceler dinlen sen güzel güzel

tamam hayatim iyi ol sen yeterki..optum cok canim benim...

evet haklisin canim keske guzellikle olsaydi dedigin gibi...ama pisman olmadin cok guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…