ya benim hiç inelerden şikayetim olmadı sanki bişi vurulmamış gibiydimcanım sonu güzel olsunda o ağrılar geçer...gerçi çok zor bide sen çalışıyosun ben evde resmen kıvranıyodum hele o çatlatma iğnesini olunca...
bende diyorumki bu kızlar neden uğramıyo o gene başka topiktelermiş
ne habersiniz kızlar...
napayım etkilendim bir de hem yorgunum hem de ağrım var ya durgunum bu akşam ama biliyorum bebeğim yola çıktı geliyor :)))
ben bunu okuldayken çok sorunlu bir işim için yaptım ve ertesi sabah çözüldü Allahın izniyle yapayım yarın gece nolcak ctesi uyurum..
bir de 7 gün oruca niyet etmiştim 3 gün tuttum adet oldum kalan 4 ü haftaya tutucam kısmetse..
:)))))))))))))))) ha ha inşallah ayşeyle seninde oğluşun olur
ya benim hiç inelerden şikayetim olmadı sanki bişi vurulmamış gibiydim
hoş geldin canım bugün nasılsın hayatım
canim sen kactinya annenler affettilermi seni..bide derlerya kac kiz evden ciktigi an pisman olurmu neden kactim diye..ole oldumus ende hic
heralde geliyo benim oluşum sen öle ağrıdan sızlan o gelsin gobişine bak daha ne ağrılar olacak :))))))
aaaaaaaaa yapmışmıydın iyi bak ne güzel tutmuşta yap mutlaka ben denemedim ama ayetel kürsinin fazileti belli zaten
sağol canım şükür ben iyiyimsğl cnm iyiyim iyice kesildi sayılır kanamam aman inş bi daha olmam...sizlerde ne var ne yok
hele bir gelse anası kurban canımı veririm ağrıdan nolacak..
ya kızlar benim hiç tadım yok kusuruma bakmayın olur mu sıcak su yapayım kasıklarıma da uyuyayım biraz
tekrar özür dilerim tadınızı kaçırdım
pembe girerse saat kaç olursa olsun bana bi msj atın olur mu
öptüm sizi iyi ki varsınız
ya kızlar benim hiç tadım yok kusuruma bakmayın olur mu sıcak su yapayım kasıklarıma da uyuyayım biraz
evet haklisin ayetel kursinin fazileti dedigin gibi belli zaten
sende mutlaka yap bak sende ev hnaımısın dimi benimgibi çalışmıyonnasılsa yap gece kalkıp sabah uyursun öleyekadar :))))))
sende mutlaka yap bak sende ev hnaımısın dimi benimgibi çalışmıyonnasılsa yap gece kalkıp sabah uyursun öleyekadar :))))))
evet canim ev hanimiyim bende:))))yapacam bende
:79:
mrb kızlarrr
evet canim ev hanimiyim bende:))))yapacam bende
5ay sonra gittim eve aldılar..her ihtimala karşı ablamın oğlu var 1yaşındaydı ozaman onuda götürdük yanımızda kavgasız ellerini öptük girdik eve ..13 sene geçti hiç pişman olmadım...ama annemler çok pişman oldular eşimi tanıdıktan sonra keşke güzellikle olsaydı diye
merhaba canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?