bak ben gelmiştim geri ama sen gittin bu kez ha ha :))))))))))
kizlar gittinizmi hepiniz...benimde telefon konusmam bitti..kizlara bakayim dedim..gittiniz..
baktım herkes çıkıyor bende çıkayım dedim.ben çıktım sen gelmişsin
kizlar gittinizmi hepiniz...benimde telefon konusmam bitti..kizlara bakayim dedim..gittiniz..
baktım herkes çıkıyor bende çıkayım dedim.ben çıktım sen gelmişsin
hayatim site ne kadar kotu yaaa..atti beni simdii..nasilsin canim:)))
ya benim sabah akşam dualarım var onları okudum geldim şimdi :))))))))
nese olsun bak buluştuk yine :))))))
evet ya bazen banada oluyor insanı çıldırtıyor...iyiyim bi bakayım dedim kimse varmı diye
sağol canımAllah kabul etsin hayatim..hosgeldin:))))
evet nihayet.. ALLAH kabul etsin ne duası okuyorsun
uyku tutmayanalar burda canim:)))
ayetel kursumi okuyosun canim
ben pek erken yatmam kolay kolay en erken 1 olur ..evlenmeden öncede öyleydi gece film izlemeyi oturmayı severim sessizlik hoşuma gider
ben pek erken yatmam kolay kolay en erken 1 olur ..evlenmeden öncede öyleydi gece film izlemeyi oturmayı severim sessizlik hoşuma gider
sağol canım
ya günlük dualar kısa kısa kabir azabından kurtulmak için ayrı gece sabaha çıkmak için ayrı deprem vs ire felaketler için ayrı 3 harflidden korunmak niçin ayrı böle bi kaç dua günahlar için felanda var yn,i
sağol canım
ya günlük dualar kısa kısa kabir azabından kurtulmak için ayrı gece sabaha çıkmak için ayrı deprem vs ire felaketler için ayrı 3 harflidden korunmak niçin ayrı böle bi kaç dua günahlar için felanda var yn,i
bende bayılırım film izlemeye şimdi yeni bitanedaha dizi buldum survıver diye onu izledim 2 sezon diğer sezonları yayınlansında izliyim diye bekliyom :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?