bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim bu cocuk icin degil..kendim Rabbimden istiyorum dua ediyorum...korkum negatiflik olmasin diye

Son düzenleme:

yok canım ölmek var dönmek yok sonuna kadar...ben korkarım zaten

canım ececim belkide sen inanmadığın için tutmamıştır bende eşime yaptım muska ama bilinen dualar dan dışardan almadım dualar inanırsan işe yarar umuda neden takam derim başkası yaptığı için şüpheli bi durum ama senin kendi baban yapmış bence inansan belkide tutardı mesela burda biz tefriciye okuyorum ya kismetse rabbim kabul eder ama birazda inanırsan eder önce inanç canım duayıo okurken veya taşırken inanacaksın ben 72000 fatiha okudum inandım peşine muayene bile olamadığım hastane beni hemen tüp bebeğe aldı ve hemen hamile kaldım eşimede sürekli hasta oluyo diye bi cevşen yapmıştım şükür olsada normal grip oluyo evlendiğimizde her ay 20 gün seruma bağlı yaşardı tabiki önce Allahımın izniyle benim yaptığım duayla değil

kizlarrr..cikiyorum benn..ya yazdigimdandan birsey anlamiyorum...iki saat sayfa yukleniyor diyor duruyor..asiri yavas..bi mesaj yaziyorum iki saatte ya..neyse yarin grs uzere..optum herkesi cok..Rabbime emanet olun..insallah dualarimiz kabul olur...

nazemircim bişi olcanı sanmıyorum 72000 tane faiha okıcan sonuçta rabbim affeder okadar sonuçta besmelesiz başlamadın ya sorun değil ama artık euzü besmele ile başla fatiha asla besmele ile okunmaz

kizlarrr..cikiyorum benn..ya yazdigimdandan birsey anlamiyorum...iki saat sayfa yukleniyor diyor duruyor..asiri yavas..bi mesaj yaziyorum iki saatte ya..neyse yarin grs uzere..optum herkesi cok..Rabbime emanet olun..insallah dualarimiz kabul olur...

bizde seni öptük canım kendine iyi bak görüşürüz Allah rahatlık versin

ben konyadan almıştım içinde dua var dediler kolye tarzı olanlarından tanıdıklarıma falan aldım... sonra birisi okumuşdu şimdi hatılamıyorm kim okumuşdu içindekini kuranla bile alakası yokmuş çincemi bişeyler yazıyomuş

iyi geceler....

buyu var tabikide...hani ucharfliler musallat oluyo felan..ince isler bunlar tabikide...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin..ama duanin gucu suphesiz...ama etrafta malesef bu isi somuren o kadar kisi varki..umut tacirligi yapiyorlar insana

Son düzenleme:
nazemircim bişi olcanı sanmıyorum 72000 tane faiha okıcan sonuçta rabbim affeder okadar sonuçta besmelesiz başlamadın ya sorun değil ama artık euzü besmele ile başla fatiha asla besmele ile okunmaz

ne bileyim kitapta besmele ile başlıyor diye bende öyle okudum...bundan sonrakileri euzü besmele ile okurum

ay yuh yaniii..bole manevi degerlerlede oynuyorlarya yuh yaaa

ya ben hiç alıp okumadım ama bu işler iyice ticarete döndü o yüzden başkasının hatasını takıp küfre kaycama hiç takmam :)))))))))))
kendim ediyom duamı hergün öle giriyom yatağıma yastığımda takılı küçük kuranım hep vardır sonra eevden çıkarken içimede kuran takarım küçük cevşen takcama onu taşırım en azından güvenilir

ya ben hiç alıp okumadım ama bu işler iyice ticarete döndü o yüzden başkasının hatasını takıp küfre kaycama hiç takmam :)))))))))))
kendim ediyom duamı hergün öle giriyom yatağıma yastığımda takılı küçük kuranım hep vardır sonra eevden çıkarken içimede kuran takarım küçük cevşen takcama onu taşırım en azından güvenilir

canım öncelikle şunu belirtmek istedim babam degil babalıgım baba olarak asla kabul etmedim lütfen tepkime alınma ama o kişiyi asla baba olarak görmedim görmeyecemde neyse ya vede asla duaların büyüklügünden şüphem olmadı yer gök dua bunu kesinlikle biliyorum ama ben muska olayını çok saçma buluyorum muska ile olsaydı umudun dedigi gibi şimdi kimsenin derdi olmazdı ve herkes onların kapısından ayrılmazdı ha evet bende niyetlenip dua mı ederim ve okurum rabbime inancım sonsuz ama hocaların yazdıgı muskaya inanmam kimsenin günahına girmek istemiyorum ama adamlar abdest bile almıyorlar ya kaldı ki o kitabı ellerine ansıl alıyorlar ve yazmaya çalışıyorlar ya kusura bakmayın ben bu muska olayına çok tepkiliyim

bencede en güzeli kendin okumam duanı

buyu var tabikide...hani ucharfliler musallat oluyo felan..ince isler bunlar tabikide...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin..ama duanin gucu suphesiz...ama etrafta malesef bu isi somuren o kadar kisi varki..umut tacirligi yapiyorlar insana
aynan ince işler oku duanı yat aşşağıya kuşum sen :)))))))))
ne bileyim kitapta besmele ile başlıyor diye bende öyle okudum...bundan sonrakileri euzü besmele ile okurum

kız hangi kitap o fatihaya besmele ile başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…