umutcum senin bu yazına cvp vermek istedim ben inanmam asla muska olayına vede benim babalıgım hoca muska bilmem ne yazar banada çocuk için bel bagı yaptı ben istemedim annem çok ısrar etti hadi gönülleri olsun diye tamam dedim oooo olsaydı benim şimdi 8 yaşında bi çocugum olacaktı boş ver inanma öyle şeyleri
benim okuduklarım geçersizmi şimdi ..tekrarmı başlayayım okumaya
canım Alah kabul etsin evet euzü besmele ile
bide kızlar yanlış anlamayında hamiş kalırsanınz fatihanızı sallamayın bitirin çünkü niyet edip başlıyosunuz sayısını bilerek o yüzden günah yarıda bırakmayın hamile kaldık diye
yok canım ölmek var dönmek yok sonuna kadar...ben korkarım zaten
umutcum senin bu yazına cvp vermek istedim ben inanmam asla muska olayına vede benim babalıgım hoca muska bilmem ne yazar banada çocuk için bel bagı yaptı ben istemedim annem çok ısrar etti hadi gönülleri olsun diye tamam dedim oooo olsaydı benim şimdi 8 yaşında bi çocugum olacaktı boş ver inanma öyle şeyleri
dimi haklisin bende duanininsani koruduguan inanirim..ama kendin edecen surekli yanii..hergun okuyacan..
kizlarrr..cikiyorum benn..ya yazdigimdandan birsey anlamiyorum...iki saat sayfa yukleniyor diyor duruyor..asiri yavas..bi mesaj yaziyorum iki saatte ya..neyse yarin grs uzere..optum herkesi cok..Rabbime emanet olun..insallah dualarimiz kabul olur...
canım ,stersen eşinide kırmamak için bi tak ama en ufak bi farklılık sezersen eşinde veya kendinde cevşenleri yırt içlerindeki dua yazan kağıdıda denize at canım eğerki size karşı kötü bişi yapılmışsa bozulur bu arada cevşeni illa almak gerekmiyo bu okuduğum gibi dualar var yazılıp üstte taşınan neden dışardan alasınızki bellki yazan yanlış yazdı köfre kaydı ne biliceniz belkide rasgele yazdı adam para kazanma peşinde biri belkide herşeyinizi kendiniz yapın duanızıda cevşeninizide
kizlarrr..cikiyorum benn..ya yazdigimdandan birsey anlamiyorum...iki saat sayfa yukleniyor diyor duruyor..asiri yavas..bi mesaj yaziyorum iki saatte ya..neyse yarin grs uzere..optum herkesi cok..Rabbime emanet olun..insallah dualarimiz kabul olur...
canım ececim belkide sen inanmadığın için tutmamıştır bende eşime yaptım muska ama bilinen dualar dan dışardan almadım dualar inanırsan işe yarar umuda neden takam derim başkası yaptığı için şüpheli bi durum ama senin kendi baban yapmış bence inansan belkide tutardı mesela burda biz tefriciye okuyorum ya kismetse rabbim kabul eder ama birazda inanırsan eder önce inanç canım duayıo okurken veya taşırken inanacaksın ben 72000 fatiha okudum inandım peşine muayene bile olamadığım hastane beni hemen tüp bebeğe aldı ve hemen hamile kaldım eşimede sürekli hasta oluyo diye bi cevşen yapmıştım şükür olsada normal grip oluyo evlendiğimizde her ay 20 gün seruma bağlı yaşardı tabiki önce Allahımın izniyle benim yaptığım duayla değil
nazemircim bişi olcanı sanmıyorum 72000 tane faiha okıcan sonuçta rabbim affeder okadar sonuçta besmelesiz başlamadın ya sorun değil ama artık euzü besmele ile başla fatiha asla besmele ile okunmaz
ben konyadan almıştım içinde dua var dediler kolye tarzı olanlarından tanıdıklarıma falan aldım... sonra birisi okumuşdu şimdi hatılamıyorm kim okumuşdu içindekini kuranla bile alakası yokmuş çincemi bişeyler yazıyomuş
ben konyadan almıştım içinde dua var dediler kolye tarzı olanlarından tanıdıklarıma falan aldım... sonra birisi okumuşdu şimdi hatılamıyorm kim okumuşdu içindekini kuranla bile alakası yokmuş çincemi bişeyler yazıyomuş
canım ececim belkide sen inanmadığın için tutmamıştır bende eşime yaptım muska ama bilinen dualar dan dışardan almadım dualar inanırsan işe yarar umuda neden takam derim başkası yaptığı için şüpheli bi durum ama senin kendi baban yapmış bence inansan belkide tutardı mesela burda biz tefriciye okuyorum ya kismetse rabbim kabul eder ama birazda inanırsan eder önce inanç canım duayıo okurken veya taşırken inanacaksın ben 72000 fatiha okudum inandım peşine muayene bile olamadığım hastane beni hemen tüp bebeğe aldı ve hemen hamile kaldım eşimede sürekli hasta oluyo diye bi cevşen yapmıştım şükür olsada normal grip oluyo evlendiğimizde her ay 20 gün seruma bağlı yaşardı tabiki önce Allahımın izniyle benim yaptığım duayla değil
ya ben hiç alıp okumadım ama bu işler iyice ticarete döndü o yüzden başkasının hatasını takıp küfre kaycama hiç takmam :)))))))))))
kendim ediyom duamı hergün öle giriyom yatağıma yastığımda takılı küçük kuranım hep vardır sonra eevden çıkarken içimede kuran takarım küçük cevşen takcama onu taşırım en azından güvenilir
aynan ince işler oku duanı yat aşşağıya kuşum sen :)))))))))buyu var tabikide...hani ucharfliler musallat oluyo felan..ince isler bunlar tabikide...Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin..ama duanin gucu suphesiz...ama etrafta malesef bu isi somuren o kadar kisi varki..umut tacirligi yapiyorlar insana
ne bileyim kitapta besmele ile başlıyor diye bende öyle okudum...bundan sonrakileri euzü besmele ile okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?