ay bi mesaj yaziyorum ikis aat yaa..ne yavaslik boyle...bende gec takilmayi severim aynen...kendimle kaliyorum basbasa gibi geliyo bana
bende hergün değilde ara sıra kitabı elime alınca okurum duaları faziletlerini ...ayetel kürsi özellikle mucize
bende hergün değilde ara sıra kitabı elime alınca okurum duaları faziletlerini ...ayetel kürsi özellikle mucize
bende bir ara netten cokizliyodum ..dizi sinema:))) ne bulursam artik:)))
genelde benim yavaş olurdu bu gece piyango sana vurdu
aslında hergün okunacak çok kısa dualar var mesela yasin kitabı vasa evinizde onda yazar duanın neye okunduğu işte evde oturuyoz yarım saatini almıyo insanın
bende geçen sene aldık net i eski dizileri bile izliyodum sinamaları şimdi kk üye oldum sizlerle yazışmaya başladım önceki kadar izlemiyorm
aslında hergün okunacak çok kısa dualar var mesela yasin kitabı vasa evinizde onda yazar duanın neye okunduğu işte evde oturuyoz yarım saatini almıyo insanın
evet bendede var yasin kitabi..bende okumaya baslayacagim bu aralar surekli..gerecketn insan cok rahatliyo okuyunca
yasinde var surelerin faziletleri diyede bi kitap var onu daha çok okuyorum daha ayrıntılı...ben okumaya başlayınca zaten 1 saati falan buluyor ama hergün deyil işte
evet suphesiz dualar bizi koruyo..insan kendinide emniyette hissediyo...nazemir sen basladinmi fatihaya canim
:)))))))))))))) ha ha aynen bende film indirirdim sürekli şimdi indiremiyom burda takılmaktan aslında bende hiç bbişi bağımlılık yapmazdı böle ama bu sitede kaldım hayret :))))))))
başladım ama daha çok ilerleyemedim ama 7...8 ay da sürse bitirecem..arkadaşlarımada söyledim onlar daha sayı vermediler bana şukadar okuduk diye...ben besmele ile okuyodum ama euzu besmele ile okunması gerekiyormuş
ay kizlar birsey soracam size...simdi benim kaynanam onceden cocuk konusund abende sorun var saniyodu habire bana laf sokmalar bilmem ne..bide kaynanam ve gorumcem benle cok ugrastilar zamanindada ...dedmedigim seyleride demis gibi gosterdiler.neyse en son bir kavag ettikz aten ilsikimi kestim..simdi oglunda sorun oldugunu biliyoyaya..esimin bi teyzesi var onun yanina gitmis kaynanam..artik orda ne konsutularsa esimin teyzesi demiski esime sana ve esine cevsen yollayacam demis..sizi korusun v.s v.s ..bende esime dedim kusura bakma ben asla guvenip takmam..bide esimin teyzesi bi tarikata mensup..dedim ne bileyim muskami yapmislar..sonucta senin ailenden hic iyilik gormedimki dedim..neyse cevsenler geldi kargo ile..bildigimiz kitapcida satilan cevsen..ama nedense elime alir almaz bi negatiflik hissettim..belki bilinc alti bilmiyorum ama..ya neden cevseni kargoya koyip versin buradada var..ama ne bileyim benimd ehic iyiligimi istemezlerki..2 tane cevsen yollamislar..esime dedim sen tak istersen ben asla takmam..sizce ne yapsam? yani alirim bi kitapcisan cevsen takarim,,benmi cok art niyetliyim yaaa
ay kizlar birsey soracam size...simdi benim kaynanam onceden cocuk konusund abende sorun var saniyodu habire bana laf sokmalar bilmem ne..bide kaynanam ve gorumcem benle cok ugrastilar zamanindada ...dedmedigim seyleride demis gibi gosterdiler.neyse en son bir kavag ettikz aten ilsikimi kestim..simdi oglunda sorun oldugunu biliyoyaya..esimin bi teyzesi var onun yanina gitmis kaynanam..artik orda ne konsutularsa esimin teyzesi demiski esime sana ve esine cevsen yollayacam demis..sizi korusun v.s v.s ..bende esime dedim kusura bakma ben asla guvenip takmam..bide esimin teyzesi bi tarikata mensup..dedim ne bileyim muskami yapmislar..sonucta senin ailenden hic iyilik gormedimki dedim..neyse cevsenler geldi kargo ile..bildigimiz kitapcida satilan cevsen..ama nedense elime alir almaz bi negatiflik hissettim..belki bilinc alti bilmiyorum ama..ya neden cevseni kargoya koyip versin buradada var..ama ne bileyim benimd ehic iyiligimi istemezlerki..2 tane cevsen yollamislar..esime dedim sen tak istersen ben asla takmam..sizce ne yapsam? yani alirim bi kitapcisan cevsen takarim,,benmi cok art niyetliyim yaaa
umutcum senin bu yazına cvp vermek istedim ben inanmam asla muska olayına vede benim babalıgım hoca muska bilmem ne yazar banada çocuk için bel bagı yaptı ben istemedim annem çok ısrar etti hadi gönülleri olsun diye tamam dedim oooo olsaydı benim şimdi 8 yaşında bi çocugum olacaktı boş ver inanma öyle şeyleriay kizlar birsey soracam size...simdi benim kaynanam onceden cocuk konusund abende sorun var saniyodu habire bana laf sokmalar bilmem ne..bide kaynanam ve gorumcem benle cok ugrastilar zamanindada ...dedmedigim seyleride demis gibi gosterdiler.neyse en son bir kavag ettikz aten ilsikimi kestim..simdi oglunda sorun oldugunu biliyoyaya..esimin bi teyzesi var onun yanina gitmis kaynanam..artik orda ne konsutularsa esimin teyzesi demiski esime sana ve esine cevsen yollayacam demis..sizi korusun v.s v.s ..bende esime dedim kusura bakma ben asla guvenip takmam..bide esimin teyzesi bi tarikata mensup..dedim ne bileyim muskami yapmislar..sonucta senin ailenden hic iyilik gormedimki dedim..neyse cevsenler geldi kargo ile..bildigimiz kitapcida satilan cevsen..ama nedense elime alir almaz bi negatiflik hissettim..belki bilinc alti bilmiyorum ama..ya neden cevseni kargoya koyip versin buradada var..ama ne bileyim benimd ehic iyiligimi istemezlerki..2 tane cevsen yollamislar..esime dedim sen tak istersen ben asla takmam..sizce ne yapsam? yani alirim bi kitapcisan cevsen takarim,,benmi cok art niyetliyim yaaa
evet canim euzu besmele ile...dedigin gibi ne zaman biterse artik..insallah Rabbim kabul eder..
başladım ama daha çok ilerleyemedim ama 7...8 ay da sürse bitirecem..arkadaşlarımada söyledim onlar daha sayı vermediler bana şukadar okuduk diye...ben besmele ile okuyodum ama euzu besmele ile okunması gerekiyormuş
canım ,stersen eşinide kırmamak için bi tak ama en ufak bi farklılık sezersen eşinde veya kendinde cevşenleri yırt içlerindeki dua yazan kağıdıda denize at canım eğerki size karşı kötü bişi yapılmışsa bozulur bu arada cevşeni illa almak gerekmiyo bu okuduğum gibi dualar var yazılıp üstte taşınan neden dışardan alasınızki bellki yazan yanlış yazdı köfre kaydı ne biliceniz belkide rasgele yazdı adam para kazanma peşinde biri belkide herşeyinizi kendiniz yapın duanızıda cevşeninizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?