bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yok hayatım neden alınayım :)))))))))) muskaya bende inanamam ama ben diyomki kendin yazacksın benim dediğimde muska sayılıyor birnevi ama aslında dua hepsi tabiki güvenmediğin insansa takmıcaksın ne yaptığını bilemezsin ben öz baban yazdı hoca felan sandım

bu arada bende topiğin hocası oldum he benim yazıları okuyan beni tesettürlü asla günah işlemeyen biri felan sanar rabbim günahlarımı bağışlasın bende alenane biriyim sizlergibi sadece fazla okudum halada okurum eğerki bi hatam olursa affola

yok canım ya nerde öz babamda namaz bilmez bende böyle bi aile var işte ): ya ben hocaların yazdıgı muskaya inanmam ama kendin sonuçta onu yazmak için kalpten niyetleniyorsun abdestini alıyorsun

bi ara vardı gördüm resmini

yok canım ya nerde öz babamda namaz bilmez bende böyle bi aile var işte ): ya ben hocaların yazdıgı muskaya inanmam ama kendin sonuçta onu yazmak için kalpten niyetleniyorsun abdestini alıyorsun
yalan değil her hoca olayına bende girmem arkadaşlarım var çok hoca onlarda dediler sana bişiler yapalım hatta elmaya dua yazıp yolladılar annemden felan ama yemedim nolursa olsun kimseye güvenemem ki benim babannem felanda hocadır hatta milleti okur üfler ama ben ona bile çıkmam oku beni diye :))))))
size güzel muhabbetler eşim geliyor şimdi... ben çıkıyorum iyi geceler
oh benimki horulduyo bile git hadi kocanı karşıla
bi ara vardı gördüm resmini

face varsa ekle burdan resimleri sildim ben herkez faceden takip ediyo birbirini artık ayşe felan hep ekledik birbirimizi

Son düzenleme:

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler

İyi geceler kızlarr...uyku tutmadı kafamda bir sürü böcek ve tilkiler dolanıyor...transferimin 4 günü aslında 3 müş transfer günü sayılmıyormuş ..neyse bugün sol kasığımda batmalar var ve göğüslerim tabiki şiş ama ilaçlardan olduğunu biliyorum...başka da bir belirti yok ...belirti oluşması için cok mu erken trasferlerim blast. embriosuydu ...
sizce cok mu erkennnn

İyi geceler kızlar :79:
yarım saattir yazdıklarınızı okudum da:86:
canım bende okudum meryem suresini adına niyetlenerek
rabbim inşallah gönlüne göre verir canım,iğnelere başlamışsın
inşallah sonu güzel biter canım

bende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
pembecim sonucun çıkmıştır çoktan ve inşallah sevinç sarhoşluğundan buraya gelmeye vakit olmamıştır inşallah senden hayırlı haberler bekliyoruz
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

yetercim eşinin iyi olduğuna sevindim gözün aydın olsun inşallah
çabucak evinize geçersiniz

canım bu duayı hiç duymamıştım yani gece kalkılıp ayetel kürsü okumasını bende enkısa zamanda uygulucam kısmetse ve şöyle birşey daha var duaların en makbul sayıldığı vakitlerden biridir gece kalkıp namaz kılıp dua etmek ve bunu sürekli hale getirmek
duanın en makbulu sürekli yapılanıdır

canım kötü düşünme ama huylanmışısın bir kere
istersen içini açık bak ne var ne yazıyor zaten cevşenlerin içindeki yazılar bit kadar doğru yazılmışmı belli değil bencede nurcanın dediği doğru en iyi dua kendi ettiğin bildiğin dua...

ceylinim geç kaldın bugün iyimisin canım
evet canım fatmagülü seyrettim sonra namaz kılıp ayşenin meryem suresini okudum ancak gelebildim
canım niye öyle diyorsun inançla dış görüntünün ne alakası var
ben tesettürlüyüm mesela ama senin kadar okumuyorumdur
ama şu bir gerçekki senin dualara bu kadar asılman sürekli hale getirmen takdir edici

canım belirti yok kimsede senden farklı bi belirti olmuyo göğüs şişliği kasık batması başkada bişi yok belirti bekleyip yıpratma kendini

canım belirtilere takılma çok yanıltıcı olabiliyor benimde son tedavim blasttı ve ilaçların etkisi aynı hamislik belirtisi gibiydi bende senin dönemindeyken buradaki bütün belirti topiklerini hatmetmiştim
sadece tek yapacağın kendini çok yormadan test gününü bekle ve bol bol dua et bunu zaten yapıyorsundur zaten hakkında hayırlısı olsun canım bu emeklerin boşa çıkmasın

hoş geldin canım
öncelikle gerçekten en makbul dua dediğingibi gece uykundan uyanıp ettiğin duadır canım bende bu ayetel kürsiyi bilmiyodum biraz kitaplarımı kurcaladım ayşeye okuyabilceğim dua varmı diye kendim bitane buldum o sabah ezanında okunuyo namaz sonrası bunuda bunuda gördüm kendin okuyomuşun niyetin için dedim ayşeye sölim okusun rabbim birimizin kini kabul eder inşallah

meryem sureni Allahım kabul etsin canım

sağol canım elimden geldiğince okumaya çalışıyorum benim hayatım boyunca koruyacak bi ailem olmadı şükür hep rabbime sığındım bu günlere geldim rabbim yolumdan şaşırtmasın kimseyi de şaşırmasın sağol tekrar

ben aslında kuran kursu imam hatip felanda okudum doğduğumdan beri ailemin kendi kursları vardı apartma nımızdaki bi daireyi kurs yapmışlardı sonra yatılı kursa gittim ordan imamhatip felan yani aslında dini eğitim çok aldım ama eşim asker olduğu için açığım açıldım daha doğrusu

canım belirti yok kimsede senden farklı bi belirti olmuyo göğüs şişliği kasık batması başkada bişi yok belirti bekleyip yıpratma kendini

off ya kızlar kendimi yıprattığımı biliyorum ama bir işaret arıyorum ne kadar da anlamsız olduğunu bile bile ..... cok tuaf bir psikolojik hal...
sağolun bunları sizden duyacağımı bile bile yine okudum ve rahatladım :)))

canım yalnız böle sitrese devam edersen pekte tutuncanı sanmıyorum gevşe biraz rahatla rabbim nasip eder ederse hayırlısına bırak biraz bebeğinide sitrese sokuyosun tutmuşsa yapma böle

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar..
Nihayet bitidim nurcanın tefriciyesini.. diğerini paylaştırabilirsiniz artık ama bir kaç gün okuyabileceğimi sanmıyorum yine geç biter benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…