canım öncelikle şunu belirtmek istedim babam degil babalıgım baba olarak asla kabul etmedim lütfen tepkime alınma ama o kişiyi asla baba olarak görmedim görmeyecemde neyse ya vede asla duaların büyüklügünden şüphem olmadı yer gök dua bunu kesinlikle biliyorum ama ben muska olayını çok saçma buluyorum muska ile olsaydı umudun dedigi gibi şimdi kimsenin derdi olmazdı ve herkes onların kapısından ayrılmazdı ha evet bende niyetlenip dua mı ederim ve okurum rabbime inancım sonsuz ama hocaların yazdıgı muskaya inanmam kimsenin günahına girmek istemiyorum ama adamlar abdest bile almıyorlar ya kaldı ki o kitabı ellerine ansıl alıyorlar ve yazmaya çalışıyorlar ya kusura bakmayın ben bu muska olayına çok tepkiliyim
aynan ince işler oku duanı yat aşşağıya kuşum sen :)))))))))
kız hangi kitap o fatihaya besmele ile başlıyo
hatta şimdi baktım besmelede yokmuş surelerin fazileti diye bi kitap
yok hayatım neden alınayım :)))))))))) muskaya bende inanamam ama ben diyomki kendin yazacksın benim dediğimde muska sayılıyor birnevi ama aslında dua hepsi tabiki güvenmediğin insansa takmıcaksın ne yaptığını bilemezsin ben öz baban yazdı hoca felan sandım
bu arada bende topiğin hocası oldum he benim yazıları okuyan beni tesettürlü asla günah işlemeyen biri felan sanar rabbim günahlarımı bağışlasın bende alenane biriyim sizlergibi sadece fazla okudum halada okurum eğerki bi hatam olursa affola
yalan değil her hoca olayına bende girmem arkadaşlarım var çok hoca onlarda dediler sana bişiler yapalım hatta elmaya dua yazıp yolladılar annemden felan ama yemedim nolursa olsun kimseye güvenemem ki benim babannem felanda hocadır hatta milleti okur üfler ama ben ona bile çıkmam oku beni diye :))))))yok canım ya nerde öz babamda namaz bilmez bende böyle bi aile var işte ): ya ben hocaların yazdıgı muskaya inanmam ama kendin sonuçta onu yazmak için kalpten niyetleniyorsun abdestini alıyorsun
oh benimki horulduyo bile git hadi kocanı karşılasize güzel muhabbetler eşim geliyor şimdi... ben çıkıyorum iyi geceler
bi ara vardı gördüm resmini
yalan değil her hoca olayına bende girmem arkadaşlarım var çok hoca onlarda dediler sana bişiler yapalım hatta elmaya dua yazıp yolladılar annemden felan ama yemedim nolursa olsun kimseye güvenemem ki benim babannem felanda hocadır hatta milleti okur üfler ama ben ona bile çıkmam oku beni diye :))))))
oh benimki horulduyo bile git hadi kocanı karşıla
face varsa ekle burdan resimleri sildim ben herkez faceden takip ediyo birbirini artık ayşe felan hep ekledik birbirimizi
canım bende okudum meryem suresini adına niyetlenerekGünaydın canlaaaar..
stdt cim bana adını yazarsan bu akşam perşembe senin için Kuran okurum..
kızlar şimdi dün konuştuk ya nurcan, umudumsun, nazemir, ceylin ve pearflower bana birer tane meryem okuyorsunuz değil mi? ben geri kalanı tamamladım etraftan 21 etti. sizden tekrar teyit alayım dedim. acelesi yok 10 gün içinde olsa olur. şimdiden sağolun öptüm sizi..
pembecim sonucun çıkmıştır çoktan ve inşallah sevinç sarhoşluğundan buraya gelmeye vakit olmamıştır inşallah senden hayırlı haberler bekliyoruzbende okurum canım tamamlayamadıysan yazarsın okudiye bu arada kanverdim öğleden sonra belli olacak inşallah
yetercim eşinin iyi olduğuna sevindim gözün aydın olsun inşallah
canım sağol teşekür ederim okursunuz biliyorum aslında hakınız geçiyor bana ne olur helal edin
kuzum iyi eşim tomoğrafi için götürlerken haber verdiler gittim yanına gördüm konuştum biraz iyidi ağrısı vardı ama bilinci açıktı sonra yoğun bakıma aldılar tekrar dr tekrardan yüz yüze görüştüm çok iyi geçti ameliyat eşini sana tertemiz teslim ediyorum tepe tepe kulan dedi
canım bu duayı hiç duymamıştım yani gece kalkılıp ayetel kürsü okumasını bende enkısa zamanda uygulucam kısmetse ve şöyle birşey daha var duaların en makbul sayıldığı vakitlerden biridir gece kalkıp namaz kılıp dua etmek ve bunu sürekli hale getirmekhoşgeldin ececim
kuşum canım ayşecim sana dua buldum biraz zahmetli ama kendine okusana hafta sonu senin okuman lazım akşam yttan normal saatte ama uyuman gerek gece 3 gibi felan uykunu bölüp kalkıcan kıbleye karşı 170 tane ayetelkürsi okıycan bütün dileklerin kabuli için bunu yapa bitanede başka var onuda ben okıcam sana sabah namazından sonra okunuyo oda sen bunu oku ben diğerini okim
bebeğim tabi katılabilirsin ben san dicektim aama senden hiç ses çıkmayınca kendi okuyo heeralde dedim meryem suresine katarız senide
bende valla elimden geldiğince okumaya çalışıyom inşallah kabul olunuyodur rabbim kabul etsin ve sağlık versin ben olkurum erinmem
canım kötü düşünme ama huylanmışısın bir kereay kizlar birsey soracam size...simdi benim kaynanam onceden cocuk konusund abende sorun var saniyodu habire bana laf sokmalar bilmem ne..bide kaynanam ve gorumcem benle cok ugrastilar zamanindada ...dedmedigim seyleride demis gibi gosterdiler.neyse en son bir kavag ettikz aten ilsikimi kestim..simdi oglunda sorun oldugunu biliyoyaya..esimin bi teyzesi var onun yanina gitmis kaynanam..artik orda ne konsutularsa esimin teyzesi demiski esime sana ve esine cevsen yollayacam demis..sizi korusun v.s v.s ..bende esime dedim kusura bakma ben asla guvenip takmam..bide esimin teyzesi bi tarikata mensup..dedim ne bileyim muskami yapmislar..sonucta senin ailenden hic iyilik gormedimki dedim..neyse cevsenler geldi kargo ile..bildigimiz kitapcida satilan cevsen..ama nedense elime alir almaz bi negatiflik hissettim..belki bilinc alti bilmiyorum ama..ya neden cevseni kargoya koyip versin buradada var..ama ne bileyim benimd ehic iyiligimi istemezlerki..2 tane cevsen yollamislar..esime dedim sen tak istersen ben asla takmam..sizce ne yapsam? yani alirim bi kitapcisan cevsen takarim,,benmi cok art niyetliyim yaaa
evet canım fatmagülü seyrettim sonra namaz kılıp ayşenin meryem suresini okudum ancak gelebildimceylinim geç kaldın bugün iyimisin canım
canım niye öyle diyorsun inançla dış görüntünün ne alakası varbu arada bende topiğin hocası oldum he benim yazıları okuyan beni tesettürlü asla günah işlemeyen biri felan sanar rabbim günahlarımı bağışlasın bende alenane biriyim sizlergibi sadece fazla okudum halada okurum eğerki bi hatam olursa affola
İyi geceler kızlarr...uyku tutmadı kafamda bir sürü böcek ve tilkiler dolanıyor...transferimin 4 günü aslında 3 müş transfer günü sayılmıyormuş ..neyse bugün sol kasığımda batmalar var ve göğüslerim tabiki şiş ama ilaçlardan olduğunu biliyorum...başka da bir belirti yok ...belirti oluşması için cok mu erken trasferlerim blast. embriosuydu ...
sizce cok mu erkennnn
İyi geceler kızlarr...uyku tutmadı kafamda bir sürü böcek ve tilkiler dolanıyor...transferimin 4 günü aslında 3 müş transfer günü sayılmıyormuş ..neyse bugün sol kasığımda batmalar var ve göğüslerim tabiki şiş ama ilaçlardan olduğunu biliyorum...başka da bir belirti yok ...belirti oluşması için cok mu erken trasferlerim blast. embriosuydu ...
sizce cok mu erkennnn
İyi geceler kızlar :79:
yarım saattir yazdıklarınızı okudum da:86:
canım bende okudum meryem suresini adına niyetlenerek
rabbim inşallah gönlüne göre verir canım,iğnelere başlamışsın
inşallah sonu güzel biter canım
pembecim sonucun çıkmıştır çoktan ve inşallah sevinç sarhoşluğundan buraya gelmeye vakit olmamıştır inşallah senden hayırlı haberler bekliyoruz
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
yetercim eşinin iyi olduğuna sevindim gözün aydın olsun inşallah
çabucak evinize geçersiniz
canım bu duayı hiç duymamıştım yani gece kalkılıp ayetel kürsü okumasını bende enkısa zamanda uygulucam kısmetse ve şöyle birşey daha var duaların en makbul sayıldığı vakitlerden biridir gece kalkıp namaz kılıp dua etmek ve bunu sürekli hale getirmek
duanın en makbulu sürekli yapılanıdır
canım kötü düşünme ama huylanmışısın bir kere
istersen içini açık bak ne var ne yazıyor zaten cevşenlerin içindeki yazılar bit kadar doğru yazılmışmı belli değil bencede nurcanın dediği doğru en iyi dua kendi ettiğin bildiğin dua...
evet canım fatmagülü seyrettim sonra namaz kılıp ayşenin meryem suresini okudum ancak gelebildim
canım niye öyle diyorsun inançla dış görüntünün ne alakası var
ben tesettürlüyüm mesela ama senin kadar okumuyorumdur
ama şu bir gerçekki senin dualara bu kadar asılman sürekli hale getirmen takdir edici
canım belirtilere takılma çok yanıltıcı olabiliyor benimde son tedavim blasttı ve ilaçların etkisi aynı hamislik belirtisi gibiydi bende senin dönemindeyken buradaki bütün belirti topiklerini hatmetmiştim
sadece tek yapacağın kendini çok yormadan test gününü bekle ve bol bol dua et bunu zaten yapıyorsundur zaten hakkında hayırlısı olsun canım bu emeklerin boşa çıkmasın
canım belirti yok kimsede senden farklı bi belirti olmuyo göğüs şişliği kasık batması başkada bişi yok belirti bekleyip yıpratma kendini
off ya kızlar kendimi yıprattığımı biliyorum ama bir işaret arıyorum ne kadar da anlamsız olduğunu bile bile ..... cok tuaf bir psikolojik hal...
sağolun bunları sizden duyacağımı bile bile yine okudum ve rahatladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?