bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

AH PEMBEEEM gözün aydın inşallah devamı gelir canım.. çok merak ettim çoook üzüldüm hayırlara çıktı şükür..

ölümden gayrı herşeyin bir çaresi vardır...bazen boşuna üzüyoruz kendimizi...bugün cuma, cuman nasıl geçerse bütün haftan öyle geçermiş onun için gülümse hayata

ölümden gayrı herşeyin bir çaresi vardır...bazen boşuna üzüyoruz kendimizi...bugün cuma, cuman nasıl geçerse bütün haftan öyle geçermiş onun için gülümse hayata

supersin yaaa:)))) hayatim senin face varmi..hep boyle cok ama cok olumlu cok iyi biri olarak dusunuyorum senii :)))) facen varsa ekleyeyim merak ediyorum seni:)))

ben dün test yaptım 0.59 çıktı bugün 26 çıkmış yani yok değilmi

Canım hayırlı uğurlu olsun ama öldük meraktan. Senin için döktüğüm gözyaşının ettiğim duanın haddi hesabı yok. Ama şükür hepsini unuttum bitti. Çok sevindim inşallah değerin katlanır artar Allah tamına erdirsin. Hoca ne dedi bu test sonucuna?

Bakıyorum herkes burada kızlar, Allah hepimize bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi nasip eder inş. Pembenin haberi hepimizi birleştirmiş burada süperrrr.Allah nazarlardan saklasın

supersin yaaa:)))) hayatim senin face varmi..hep boyle cok ama cok olumlu cok iyi biri olarak dusunuyorum senii :)))) facen varsa ekleyeyim merak ediyorum seni:)))

facem var kk ye girmekten bazen günlerce açmak aklıma bile gelmiyor özelden adımı yazayım ekle...genelde polyanayımdır tabi bazen üst üste zincirleme kaza gibi olaylar üstüme gelince o özelliğim kayboluyor insanız tabi

canım üzme kendini inşallah bi sıkıntı olmaz

inşallah kızlar bakalım yarın 4 te randevum var endokrinoloji uzmanıyla ne diyecek görelim..

sanırım başka yerde yaptırdı bence iyi değeri o transfeden sayıyordu tarihini normalde benim doktorun transfer sonrası saydı 11. gün 51 di onunn ki 11 bile sayılmıyo aslında 10. gün sayılıyo benim doktoruma göre

Bakıyorum herkes burada kızlar, Allah hepimize bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi nasip eder inş. Pembenin haberi hepimizi birleştirmiş burada süperrrr.Allah nazarlardan saklasın

amin...cok sevidnim bende canim yaa..cok hemde..Rabbim bu ugurda emek veren kimsenin kucagini bos birakmasin..

Hep iyi haberleri paylaşalım inşallah.. Çok iyi geldi bu müjde Rabbim tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…