ben gidip test souçlarını alıp geleyim 26 iyimi şimdi
ceylincim dün görmemişim sağol canım meryem için Allah razı olsun
evet epey ağrım vardı dün kasıklarımda şimdi iyiyim şükür..
ama tiroidle ilgili bazı yeni testler istemişti dokrtorum iyi çımadı canım sıkıldı.. şimdi bir endokrinoloji uzmanına gitmeye karar verdim.. bakalım hayırlısı..
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım
ölümden gayrı herşeyin bir çaresi vardır...bazen boşuna üzüyoruz kendimizi...bugün cuma, cuman nasıl geçerse bütün haftan öyle geçermiş onun için gülümse hayata
ben dün test yaptım 0.59 çıktı bugün 26 çıkmış yani yok değilmi
ben gidip test souçlarını alıp geleyim 26 iyimi şimdi
supersin yaaa:)))) hayatim senin face varmi..hep boyle cok ama cok olumlu cok iyi biri olarak dusunuyorum senii :)))) facen varsa ekleyeyim merak ediyorum seni:)))
AH PEMBEEEM gözün aydın inşallah devamı gelir canım.. çok merak ettim çoook üzüldüm hayırlara çıktı şükür..
canım üzme kendini inşallah bi sıkıntı olmaz
inşallah kızlar bakalım yarın 4 te randevum var endokrinoloji uzmanıyla ne diyecek görelim..ölümden gayrı herşeyin bir çaresi vardır...bazen boşuna üzüyoruz kendimizi...bugün cuma, cuman nasıl geçerse bütün haftan öyle geçermiş onun için gülümse hayata
okunan kişiler
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım
tamamdır canım sağol
okunan kişiler
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
onayladim hayatim ben
Canım hayırlı uğurlu olsun ama öldük meraktan. Senin için döktüğüm gözyaşının ettiğim duanın haddi hesabı yok. Ama şükür hepsini unuttum bitti. Çok sevindim inşallah değerin katlanır artar Allah tamına erdirsin. Hoca ne dedi bu test sonucuna?
inşallah kızlar bakalım yarın 4 te randevum var endokrinoloji uzmanıyla ne diyecek görelim..
tamamdır canım sağol
rabbim inşallah hayırlara çıkartsın canım
Bakıyorum herkes burada kızlar, Allah hepimize bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi nasip eder inş. Pembenin haberi hepimizi birleştirmiş burada süperrrr.Allah nazarlardan saklasın
Bakıyorum herkes burada kızlar, Allah hepimize bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi nasip eder inş. Pembenin haberi hepimizi birleştirmiş burada süperrrr.Allah nazarlardan saklasın
sanırım başka yerde yaptırdı bence iyi değeri o transfeden sayıyordu tarihini normalde benim doktorun transfer sonrası saydı 11. gün 51 di onunn ki 11 bile sayılmıyo aslında 10. gün sayılıyo benim doktoruma göre
ben dün test yaptım 0.59 çıktı bugün 26 çıkmış yani yok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?