Hep iyi haberleri paylaşalım inşallah.. Çok iyi geldi bu müjde Rabbim tamamına erdirsin..
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım
tamam adını yazarsa hemen başlarım
Sen ne diyorsun sırada kim var stdt sonra da ayşe sen varsın ikinizden çok umutlu içimde çok olumlu hisler var. Bir anda herşey pespembe oldu yeniden çok güzel yaa. Bu haber süper geldi bize
geçen hafta ve önceki hafta fırt fırt gezmelere gittim çabuk geçti zaman..
bu hafta işlerim çook yoğundu, dün pembedeb haber alamamak, kasıklarımdaki manyak ağrı, bir arkadaşım da üzgündü ona da üzüldüm, sonra bugün testlerim kötü çıktı..
sabah beri hamile olan arkadaşlar doğum faturası hesaplıyor çok diye söyleniyor oysa ben evimi satmaya razıyım.. bebek odası almışlar onu anlatyorlar..
bugün tam diplerdeydim yani.. ama olsun pembe içimde ışık yaktı.. biliyorum benim paşam da yolda..
ayy heyecanlandım.. şimdi düşünüyorum da belki ilki de bu tiroid sorunundan olmamıştır ve bunu çözersek bu sefer olur..
Troid aslında infertilitede ilk bakılan seçeneklerden biridir. Dilerim öyle olur canım. Zaten herşey sebeb değil. Önemli olan o sebebi bulmak ona yapışmak Allah'ın yardımıyla olmayacak şey var mı?
Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Ya Rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle Onun hürmetine duamı kabul et.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..
geçen hafta ve önceki hafta fırt fırt gezmelere gittim çabuk geçti zaman..
bu hafta işlerim çook yoğundu, dün pembedeb haber alamamak, kasıklarımdaki manyak ağrı, bir arkadaşım da üzgündü ona da üzüldüm, sonra bugün testlerim kötü çıktı..
sabah beri hamile olan arkadaşlar doğum faturası hesaplıyor çok diye söyleniyor oysa ben evimi satmaya razıyım.. bebek odası almışlar onu anlatyorlar..
bugün tam diplerdeydim yani.. ama olsun pembe içimde ışık yaktı.. biliyorum benim paşam da yolda..
Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..
Sen ne diyorsun sırada kim var stdt sonra da ayşe sen varsın ikinizden çok umutlu içimde çok olumlu hisler var. Bir anda herşey pespembe oldu yeniden çok güzel yaa. Bu haber süper geldi bize
peki neden bu ağlamak bu işyerinde kendini rezil etme hali.. bu boğazımdaki düğüm neden?
peki neden bu ağlamak bu işyerinde kendini rezil etme hali.. bu boğazımdaki düğüm neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?