bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Hep iyi haberleri paylaşalım inşallah.. Çok iyi geldi bu müjde Rabbim tamamına erdirsin..

Sen ne diyorsun sırada kim var stdt sonra da ayşe sen varsın ikinizden çok umutlu içimde çok olumlu hisler var. Bir anda herşey pespembe oldu yeniden çok güzel yaa. Bu haber süper geldi bize

geçen hafta ve önceki hafta fırt fırt gezmelere gittim çabuk geçti zaman..
bu hafta işlerim çook yoğundu, dün pembedeb haber alamamak, kasıklarımdaki manyak ağrı, bir arkadaşım da üzgündü ona da üzüldüm, sonra bugün testlerim kötü çıktı..
sabah beri hamile olan arkadaşlar doğum faturası hesaplıyor çok diye söyleniyor oysa ben evimi satmaya razıyım.. bebek odası almışlar onu anlatyorlar..
bugün tam diplerdeydim yani.. ama olsun pembe içimde ışık yaktı.. biliyorum benim paşam da yolda..

Sen ne diyorsun sırada kim var stdt sonra da ayşe sen varsın ikinizden çok umutlu içimde çok olumlu hisler var. Bir anda herşey pespembe oldu yeniden çok güzel yaa. Bu haber süper geldi bize

ayy heyecanlandım.. şimdi düşünüyorum da belki ilki de bu tiroid sorunundan olmamıştır ve bunu çözersek bu sefer olur..

Sen ne diyorsun hep kötü haber olacak değil ya biraz da güzel haberler olsun. İnşallah bu son olacak kavuşacaksın oğluşuna ayşecim. Biz diplerde olsak da tek solukta yukarı çıkmasınıda biliriz canım yeterki yavrularımız bize gelsin.

ayy heyecanlandım.. şimdi düşünüyorum da belki ilki de bu tiroid sorunundan olmamıştır ve bunu çözersek bu sefer olur..

Troid aslında infertilitede ilk bakılan seçeneklerden biridir. Dilerim öyle olur canım. Zaten herşey sebeb değilmi?. Önemli olan o sebebi bulmak ona yapışmak Allah'ın yardımıyla olmayacak şey var mı?

Son düzenleme:
Troid aslında infertilitede ilk bakılan seçeneklerden biridir. Dilerim öyle olur canım. Zaten herşey sebeb değil. Önemli olan o sebebi bulmak ona yapışmak Allah'ın yardımıyla olmayacak şey var mı?

Hocamı bir kez daha takdir ettim ama adam ben şüpheleniyorum bir de bunlara bakalım dedi gözümden anladı valla :))

Zekeriya (a.s)'ın duasıymış, bu duayı çok okumak çocuk sahibi olmayan kadınların Allah'ın izniyle tabi çocuk sahibi olmasını sağlıyormuş :

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''

Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Ya Rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle Onun hürmetine duamı kabul et.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..

amiiin..inşallah

üzmekız kendini Allahımın izniyle gelicek benim tontişim tamammı nolmuş sende alırsın bi oda oluşuna unutursun hepsini Allahım okadar yalvarıyoruz elbet duyuyodur bizi okadar dua ediyoruz peygamberimize okadar slevat getiriyoruz elbet birimizin niytii kabul edip efendimizin yüzü suyu hürmetine göndercek yaramazı bize bayram etcez ogün bayrammmmmmmmmmmm

Allah razı olsun. Amin.

amin canım amin rabbim ona kalkan ellerimizi boş çevirmesin

ayyy ağzına ,gönlüne, düşüncene sağlık inşallah ......herşey her zaman pespembe olurr

peki neden bu ağlamak bu işyerinde kendini rezil etme hali.. bu boğazımdaki düğüm neden?

canımya lütfen yapma böle sende böleyaparsan biz boşa diyoz burdaki kızlara güçlü olun önemli olan sizin pisikolojiniz diye lütfen ayşecim ya nolursun hayatım rabbim herşeyin hayırlısını bilir dertteveriyosa elbet nedeni vardır bunnu sende bende bilemeyiz canım rabbim verdi derdin dermanınıda versin bize yeterki ama sorgulamak bize düşmez canım yA hem ne bu karamsar hal tamam alamakmı istiyon ala ama sonra toparlan lütfen sen güçlü bi kadınsın bukadar çabuk pes etme bu topiğe girdiğim zaman nekadar pozitif bir ayşe görmüştüm nekadar inanıyordu evladının geleceğine şimdi ne değişti hayaartım yine inan yine güçlü ol

peki neden bu ağlamak bu işyerinde kendini rezil etme hali.. bu boğazımdaki düğüm neden?

üst üste gelmiş herşey sende kendini sıka sıka düğümlenmişsin şöyle bi silkelen kendine gel güzel şeyler düşün... yoksa insan kafasında kura kura daha çok kendine yapıyor...derin derin nefes al bak bizide üzüyon burada

Ağla biz böyletizdir işte sevinince ağlarız üzülünce ağlarız. Kendine çok yüklendin canım birikimlerin var kolay değil. Herşey olacağına varacak ayşe can biz ne desek boş. Ağlamak seni küçültmez gözyaşların bile Allah'a dua ediyor bence. Boşver kim ne düşünürse düşünsün nasılsa kimse diğeri hakkında iyi şeyler düşünmüyor bu dünyada.

kızlar bende bir umut gittim 26 diye ama 0.26 mış dr aradım yok dedi hepinizi umutlandırdım özür dilerim içime bir taş oturdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…