ayyy ağzına ,gönlüne, düşüncene sağlık inşallah ......herşey her zaman pespembe olurr
Ağla biz böyletizdir işte sevinince ağlarız üzülünce ağlarız. Kendine çok yüklendin canım birikimlerin var kolay değil. Herşey olacağına varacak ayşe can biz ne desek boş. Ağlamak seni küçültmez gözyaşların bile Allah'a dua ediyor bence. Boşver kim ne düşünürse düşünsün nasılsa kimse diğeri hakkında iyi şeyler düşünmüyor bu dünyada.
kızlar bende bir umut gittim 26 diye ama 0.26 mış dr aradım yok dedi hepinizi umutlandırdım özür dilerim içime bir taş oturdu sanki
kızlar bende bir umut gittim 26 diye ama 0.26 mış dr aradım yok dedi hepinizi umutlandırdım özür dilerim içime bir taş oturdu sanki
pembe noldu naptın
yenisine sağlık olmadı canım içim acıyo ilkinde bukadar üzülmemiştim bunda çok hazırlamıştım kendimi
yenisine sağlık olmadı canım içim acıyo ilkinde bukadar üzülmemiştim bunda çok hazırlamıştım kendimi
Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Ya Rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle Onun hürmetine duamı kabul et.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..
ne kadar güzel bir dua amin hepimize inşallah.bu arada slm arkadaşlar dostlar benimde yarın yumoşlarım toplanacak allah hepimizin yardımcısı olsunn.3.denemem inşallah bu kez olur ben buna çok inandırdım rabbim inşallah yüzümüzü güldürcek bu kezzzz.
Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..
ne kadar güzel bir dua amin hepimize inşallah.bu arada slm arkadaşlar dostlar benimde yarın yumoşlarım toplanacak allah hepimizin yardımcısı olsunn.3.denemem inşallah bu kez olur ben buna çok inandırdım rabbim inşallah yüzümüzü güldürcek bu kezzzz.
canımya lütfen yapma böle sende böleyaparsan biz boşa diyoz burdaki kızlara güçlü olun önemli olan sizin pisikolojiniz diye lütfen ayşecim ya nolursun hayatım rabbim herşeyin hayırlısını bilir dertteveriyosa elbet nedeni vardır bunnu sende bende bilemeyiz canım rabbim verdi derdin dermanınıda versin bize yeterki ama sorgulamak bize düşmez canım yA hem ne bu karamsar hal tamam alamakmı istiyon ala ama sonra toparlan lütfen sen güçlü bi kadınsın bukadar çabuk pes etme bu topiğe girdiğim zaman nekadar pozitif bir ayşe görmüştüm nekadar inanıyordu evladının geleceğine şimdi ne değişti hayaartım yine inan yine güçlü ol
üst üste gelmiş herşey sende kendini sıka sıka düğümlenmişsin şöyle bi silkelen kendine gel güzel şeyler düşün... yoksa insan kafasında kura kura daha çok kendine yapıyor...derin derin nefes al bak bizide üzüyon burada
Ağla biz böyletizdir işte sevinince ağlarız üzülünce ağlarız. Kendine çok yüklendin canım birikimlerin var kolay değil. Herşey olacağına varacak ayşe can biz ne desek boş. Ağlamak seni küçültmez gözyaşların bile Allah'a dua ediyor bence. Boşver kim ne düşünürse düşünsün nasılsa kimse diğeri hakkında iyi şeyler düşünmüyor bu dünyada.
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
kızlar tweety25 arkadaşımızın tefriciyesin onaylarsınız tweety25 adını herkeze yaz canım
benim tamamdır. tweety25 bize adına söyle
pembecim sana şu an ne söylense o kadar boş ki biliyorum. benimde 2 kez oumsuz ile sonuçlandı. artık tedavinin köküne in. problemin derini araştır. ben de şimdi araştıryorum ve çok farklı şeyler çıktı. doktorlar eşi,mde sorun yok demişken ciddi sorun çıktı. onun için güvenmeden araştırmadan girme ve biraz zaman yay.. Allahım inşallah bu araştırmaları yaparken kendiliğinden hamile kalmanı nasip etsin. çok geçmiş olsun canım çok...
Klasik bahaneme sığınıyorum aslında iyiyim de hormonlar yüzünden dengem bozuldu :)) Gittim balkonda bir çay içtim dağa baktım hava aldım iyiyim şükür..
Napalım bu yolda düşenler de olacak tekrar kalkıp devam edenler de.. zaman zaman pes edenler de olacak tekrar koşarak dönenler de.. Umarım hepimiz mutlu sona varırız yolda başımıza gelenleri unuturuz zaten..
evet...nefes aliyosak bir umut var..kim siter kucahi bos kalsinn kim ister evinde cocuk sesi olmasin..Rabbim buyuk.onun hikmetinden sual olmaz..elbet bizimde kucagimiz dolacak bir gunnn
en çok üzülüp en diplere düştüğümde bile biran bile kalbimden çocuğum olmayacağını geçirmedim ben sadece beklemek zor geldiği için üzülüyorum.. sen de kalbini bozma ve hiç biriniz de bozmayın olacak ama acıtarak olacak işte.. olsun bizim gücümüz yerinde dayanırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?