bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aynen katılıyorum canım

kızlar bende bir umut gittim 26 diye ama 0.26 mış dr aradım yok dedi hepinizi umutlandırdım özür dilerim içime bir taş oturdu sanki

Canım üzülme... Ne diyeceğimi bilemiyorum ben bu durumu çok iyi biliyorum aslında ne kadar içinin yandığınıda herşey kısmet daha gençsin önünde uzun yıllar var biraz dinlen araştır sonra tekrar koyulursun bu yollara. Allah güç versin derman versin inşallah. İnan çok pek çok üzgünüm.

kızlar bende bir umut gittim 26 diye ama 0.26 mış dr aradım yok dedi hepinizi umutlandırdım özür dilerim içime bir taş oturdu sanki

canım hayrılısı olsun insan görmek istediğine görüyor sonra bi bakıyorki yanlış üzme dicem kendini ama elde değil

yenisine sağlık olmadı canım içim acıyo ilkinde bukadar üzülmemiştim bunda çok hazırlamıştım kendimi

ilkinde bende üzülmemiştim ama bu denememde de (ki inşallah pozitif olur) eğer negatifi görürsem psikolojim nasıl olur diye çok düşünüyorum yaaaaaa

Canım pembem çok üzüldüm ne desem bilmiyorum ki.. Tutma kendini ağla bağır içinde taş olup kalmasın.. Göreceksin biraz zaman alacak ama içine yeniden umut ve yeniden heves dolacak. Sabret Rabbine sığın.

Ya Rabbi sana yalvarıyorum, sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum
Ey çok sevdiğim peygamberim Muhemmed Aleyhisselam, seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.
Ya Rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle Onun hürmetine duamı kabul et.
Bu yolda uğraşan ve hak eden tüm kadınlara hayırlı sağlık güzel evlatlar nasip et..

ne kadar güzel bir dua amin hepimize inşallah.bu arada slm arkadaşlar dostlar benimde yarın yumoşlarım toplanacak allah hepimizin yardımcısı olsunn.3.denemem inşallah bu kez olur ben buna çok inandırdım rabbim inşallah yüzümüzü güldürcek bu kezzzz.

yenisine sağlık olmadı canım içim acıyo ilkinde bukadar üzülmemiştim bunda çok hazırlamıştım kendimi

Zaman herşeyin ilacı seni güçlendirecek yine unutacak tüm bunları yepyeni bir sayfa açacaksın kendine. Bak bu benim 4. denemem her negatifte tövbeler etsemde ağlasamda zırlasamda bir umut düşüyorum yine yollara. Bu senin benim buradaki herkesin savaşı sonunda kutlu bir zafer var bize vaadedildi. Bugün ağla ağlama demek çok aptalca bunu çok iyi biliyorum ama en kısa zamanda kendini toparlamaya ve ayaklarının üstünde durmaya gayret et. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

AMİNNNNNNNNNNNN ne güzel bir dua bu böyle inşallah 3.denemen sonuncu denemen olur ve Rabbim meleğini sana nasip eder

Hayırlı olsun canım. Kaç tane yumurtan oldu. Allah bu kez yüzünü güldürür inşallah.

Klasik bahaneme sığınıyorum aslında iyiyim de hormonlar yüzünden dengem bozuldu :)) Gittim balkonda bir çay içtim dağa baktım hava aldım iyiyim şükür..
Napalım bu yolda düşenler de olacak tekrar kalkıp devam edenler de.. zaman zaman pes edenler de olacak tekrar koşarak dönenler de.. Umarım hepimiz mutlu sona varırız yolda başımıza gelenleri unuturuz zaten..

canimm amin....insallah Hepimizin yuzu guler..bu arada hosgeldin canim...

evet...nefes aliyosak bir umut var..kim siter kucahi bos kalsinn kim ister evinde cocuk sesi olmasin..Rabbim buyuk.onun hikmetinden sual olmaz..elbet bizimde kucagimiz dolacak bir gunnn

evet...nefes aliyosak bir umut var..kim siter kucahi bos kalsinn kim ister evinde cocuk sesi olmasin..Rabbim buyuk.onun hikmetinden sual olmaz..elbet bizimde kucagimiz dolacak bir gunnn

en çok üzülüp en diplere düştüğümde bile biran bile kalbimden çocuğum olmayacağını geçirmedim ben sadece beklemek zor geldiği için üzülüyorum.. sen de kalbini bozma ve hiç biriniz de bozmayın olacak ama acıtarak olacak işte.. olsun bizim gücümüz yerinde dayanırız..

evet Rabbim kimseye dayanamayacgi yuk vermezmis..her zaman umudum var..gelecek bebislerimiz inaniyorum cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…