bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

adetime 3gün vardıı kzlar.bugün oruçtum bi baktım ki kırmızılar geldiiii az önceee:85:

Canım senin embriyoların kaçıncı gündü ve kaç tane konuldu. Bilmiyorum ama bana öyle geliyorki sen gebesin.

canım bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ....inşallah bazen dediğim gibi 2 tane diyorum umut veriyorum ama topikleri okudukca ve benim konumumda olan adayların negatiflerini okudukca olmaya bilir diyorum ...
inşallah sana malum oluyordur inşallahhh

Beşinci gün embriyosu bir de iki tane maşallah daha ne isteyeceksin ki çok iyi bence. Bu ilk denemen mi senin acaba? Hem bana malum olur biraz safımdırda

kızlarr, ben dün allah kabul ederse namaz kıldım ve bir sürü dua okudun anneciğim bugün perşembe gecesi mutlaka sana bir işaret gönderir dedi neyse rüya gördüm iki tane yeşil yılan gördüm babama sarıdım korktum babam hiç bir şey yapmaz dedi ve sonra asma yaprağından üstüme minik yeşil yılan yavrusu düştü...
annem olacak bu iş dedi yılan güçtür muratır cocuktur dedi benim büyük büyük dedelerim rüya tabirciymiş yani din adamlarıymış ve onun yorumları cıkarmış annem birsürü hikaye anlatı hep neyse..
internetten baktım cok fazla yorum var ama bir tanesinde yeşil yılan din düşmanı diyordu cok korktum dualarım kabul olmadı mı diye ama annem oplurmu hiç allah el acım dua eden herkezin duasını kabul eder dedi ..başka bir yerde de yılan renklerini yorumlamış yeşil yılan murat mış güç ve bereketmiş
işte vumutlandım ben yine sizce rüyam umut vaad ediyor mu....

Yılanı bilemem ama yeşil muradın rengidir derler. İstihare yattığında bile yeşil görürsen o işin hayırlı olacağına delalettir derler. Yılan güçtür diyende var düşmandır diyende. Ama aldığımız o hormonlar varya beynimize bile etki ettiğinden gördüğün rüyayıda etkilemiş olabilir. Ben de hep tufah rüyalar görür içinde bir haber varmı diye yorumlardım. Çok üstünde durma bence. Hayra yor hyaır olsun demişler dimi.

Beşinci gün embriyosu bir de iki tane maşallah daha ne isteyeceksin ki çok iyi bence. Bu ilk denemen mi senin acaba? Hem bana malum olur biraz safımdırda

ayy canım benim ya temiz kalplısındır de ondan ....evet ilk denemem ....ama aşılama yaptırdığımda da herkez benden cok umutluydu tabi aşlamayı 3 yıl önce yaptırmıştım ...meğerse eşimin varikoseli ve morfolojisi bozukmuş bize hep belirsiz kısırlık teşisi kondu ama meğersem erkek fak. o yüzden yıl kaybettik sonra ameliyat 1 yılda öyle gitti işte

hep hayıra yordum zaten ama haklısın ilaçlarda etkiliyor güzel allahım inşallah hayır olur herşey hepimiz için

canimoncelikle olumzsuz her turlu dusunceyi kafandna ta..olusmzu udusndugun an tutmaz...ve hicbirseye odaklanma..Soncuta Rabbim bilir tabiki tutup tutmadigini..ama kan testi yaptirana kadar kafandan at tuttumu tutmadimi olayinu..insallah tutmustur..ve burda guzel haberler verirsin bize..

Umudumsun nasılsın canım yaa kendi derdime vızırdanmaktan seni hiç soramadım kaç zamandır.. iyi misin düzeldi mi moralin? Kaan Hocadan haber aldınız mı yapıyor musunuz yeni birşeyler?

iki taneyle beşinci güne gidebilmek bile hayal gibi benim için o yüzden gönlünü ferah tut derim.. bu zaman hakkında hayırlı yazılmıştır umarım da daha fazla beklemezsin..

yeşil tuttum bir allah :)) bence güzel bir rüya hayırlara çıksın..

Umudumsun nasılsın canım yaa kendi derdime vızırdanmaktan seni hiç soramadım kaç zamandır.. iyi misin düzeldi mi moralin? Kaan Hocadan haber aldınız mı yapıyor musunuz yeni birşeyler?

canim iyiyim cok sukur..moralimde cok sukur iyi..suan icin yeni hic bir tedavi planim yok hayatim..gerceketn asiri otesi yiprandim..kendimi toparlayacam..cunku anladimki gecen bunca zamanda kendime inanilmaz zarar vermisim..hayat cok kisa olum ani..o yuzden dinlenmedeyim bu ana..sagolsun kaan hoca cevep verdi bize...en az 6 aylik bir tedavi sureci var dedi..sonunda tedavi faydasizda olabilir dedi..ama en azindan umut var...simdi esim ilac kullaniyo..zaten bende 6-7 ay belki daha uzun bir deneme yapmayi dusunmuyorum..esim tedavi olsun bari..icimde kalmasin en azindan.tedaviyi yapalim yinede olmuyosa o zaman farkli tedavi planina gecerim..boyle iste hayatim..ama ben 1 sene ne doktor ne tup artik gercekten denemek istemiyorum..Alnima yazilmissa Rabbim kaderime bebek yazmis ise insallah gelir bebisim...ki cani gonulden inaniyorum ki Rabbim nasip edecek bana..

ne güzel içini böyle rahatlatmış olmana sevindim.. kafandan silebilirsen ne mucizeler olur bak görürsün. yaşın genç sende bir sorun yok daha çok uzuuun zamanın var bence de kendini sıkıştırma, gün doğmadan neler doğar.

evet canim haklisin..her serden bir hayir dogarmis..en son hastane olayinda acayip yiprandim yaa..anlatamam ama..bak buna vesile oldu..simdi daha gucluyum daha pozitifim..hayatta en degerli nimet saglik aysecim..deselerki sana bebisin olacak ama gzoun kor olacak istermisin...kim ister dimi? o yuzden once saglik sonrada Rabbim hayirlisini versin...dualari kabule den bizi kapisindan bos cevirmeyecek..hayatim bu arada meryem suresini bu aksam gece okuyacam tamammi..

tabiki birimizin olmasa birimizin duası mutlaka kabul olacak ben de inanıyorum ve içime öyle doğuyor ki senin kendiliğinden olacak.
canım acelesi yok ne zaman istersen o zaman oku yeter ki bu tedavime yetişsin, sağol Allah razı olsun..

canim benimmmm kurban olurum soyleten Rabbime..insallah dedigin gibi olur canim benim..aminnnnn... Rabbim elbet birimizin duasini kabul edecek..bugunku igneleri vuruldunmu sen hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…