bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

benim kararım biraz parayla alakalı aşılama falan derken biraz açıldık şöyle en az 2..3 ay ara verip parayı tamamlayalım diyoruz...inşallah o arada kendiliğinden olurda gerek kalmaz tedaviye

İnşallah olur bizim de aynı ilkinde kredi çektik daha iki senesi var bitmesine ikincidede arabayı sattık elde var 0 para falan kalmadı iyiki işten çıkmamışım yoksa kalacaktık ortada eşim daha yeni iş buldu daha maaş falan da almadı kredi kartından çekiyo valla batacaz böyle giderse

kızlar ben çıkıyorum yatcağım çok yorgunum
iyi geceler
yarın bu günden kat kat güzeliklerle süprizlerle dolu olarak karşılasın sizleri
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin aynı dilekleri sana yolluyorum
benim kararım biraz parayla alakalı aşılama falan derken biraz açıldık şöyle en az 2..3 ay ara verip parayı tamamlayalım diyoruz...inşallah o arada kendiliğinden olurda gerek kalmaz tedaviye
amin hayatım amin inşallah bakarsın bidahaki ay kırmızılar yok bak ayetel kürsü olayını yap sende
seninki tam cümbüşmüş..ALLAH kolaylık versin...başka biryere taşınma şansın yokmu

aynen cümbüş benim eşim tembel taşınmaktan çok korkuyo şyalar gözünde büyüyo bide apartmanımız çok güvenilir kapını açık unut hemen kaparlar anahtarın üstündeyse alıp hemen seni ararlar
çok güvenilir insanlar diğer yerlerde bizi istemezler bu bölgede bu arada sana dün yazdım ama okumadın heralde umudumsunda yazdı face yokmu sende

Allah yardımcınız olsun kızlar şükür biz kıredi çekmedik ilk seferde tuttu ama hiç takım kalmadı olsun şükür rabbim nasip ettiya bidaha alırım sonra sizleri okuyunca üzülüyom elinizdekinler gittiği gibi bide borç Allahım yardım etsinde bidaha yapmak gerekmeden hamile kalın
inşallah canım benimkide olanakadar hep dualarınıza katılacam bende

inşallah çok yakında kalacak

ben tam kapattım sen yazmışsın var şu sıralar pek girmesemde facem var ama resim eklemesini bilmiyorum

inşallah canım benimkide olanakadar hep dualarınıza katılacam bende

ben tam kapattım sen yazmışsın var şu sıralar pek girmesemde facem var ama resim eklemesini bilmiyorum

olsun öğrenince eklersin resimde yada bilen birine yükletirsin ben sana özelden yazim adımı ekle beni

bizimde araba var ama satarsak dr a gitmek çok zor ters kalıyor bize uzak 3 ..4 araba falan değiştirmemiz lazım

bizimde araba var ama satarsak dr a gitmek çok zor ters kalıyor bize uzak 3 ..4 araba falan değiştirmemiz lazım

yok bizim araba felan bi kaç bileziğim vardı sonuncusunuda 2 ay önce felan sattım zaten doktora gitmek için muayeneye memlekette bi evimiz var şükür ama daha kredinin bitmesine 6 yılımı 5 yılımı ne var yılını bile bilmiyom düşün :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…