bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay kizlarrr yine su ses olayi bir nevi katlaniliyoda su silkelemek cok kotu..annem cektigi icin biliyorum..cam acamazdik ya...cok sukur su an ole bir derdimiz yok..

evet yaaaaaaa oda kötü bir şey sen balkonu yıka yukardan allah ne verdiyse

bizim duvarlarda ince seslide konuşuyolar çıldırıyom

bizim komşularında saat kavramı yok üst kattaki kafası eser gece12 miymiş sabah 9 erkenmi diye düşünmeden süpürge açar sabah bizim uyuduğumuzu bile bile ALLAH tan hergün yapmaz... altkattakide müzik açar ne zaman olursa olsun özellikle ben dua okumaya başladığım anda işte ozaman çıldırıyorum bide damar şarkılar burda deprosyana girmemek elde değil

dimiiii.....hakket tamo zamanlarda yaparlar..insanin eline kotulukle ne gecer analamiyorum yaaaa

dimiiii.....hakket tamo zamanlarda yaparlar..insanin eline kotulukle ne gecer analamiyorum yaaaa

altkat komşumun oğlunun biri pek normal değil onun için bişey demiyoruz zaten müziği açtımı 3..4 şarkı sesli dinler sonra kısar..tamda dua okuyacam zaman oldumu insan ister istemez çıldırıyor...bugün bide başım ağrıyodu onun üstüne seslerin biri bitmeden biri başladı

ay canim hic bulasmayon ole sorunlu insanlara..zaten muge anliyi izleye izleye kimseye guvenemiyorum artik..ay dunyanin civisi cikmis..ama dedigin gibii insanin o sirada basi agirdimi gercekten cok kotuuu

valla canım bzim yantaraftada var bir sabah saat 7 gibi işe gidiyor çocuk 7 den önce 1 saat müzük dinliyor arabesk sonra popa geçiyor
manyakmıdır nedir sabahın o satinde (bizim kiracımız )geçen gün dedim böyle devam ederse kış falan demeyeceğiz atacağız sizi ne yapayım uyutmuyorlar yaaaa her sabah aynı şey

ay bide kiracinizmi..uyarin tabikide...ne bu bole yaa...ay hic sevmiyorum su baskalarini rahatsiz etmeyi

sizin kiracı yine söz söyleme hakkında var evden çıkartıp atmakta... ya zaten benim uyandığım saat kaç olursa olsun tv nin sesine bile tahammül edemem biraz kendime gelmem lazım...bide böyle sevmediğim şarkılar oldumu daha çok çıldırıyorum...daha önce oturduğum yerde de vardı böyle açardı müslüm ferdi...gerçi orası 20 daireydi hertelden vardı sabahın 7 sinde odun kesende vardı müzik dinleyende pencereden çöpünü fırlatıp atanda

ayy inanamiyorum insanalara yaaa..apartmanda bole seyler nasil yapabiliyolar..pes yaaa

ay bide kiracinizmi..uyarin tabikide...ne bu bole yaa...ay hic sevmiyorum su baskalarini rahatsiz etmeyi

kızlar bizim bu kiracıdan önceki kiracının 2 kızı vardı ......... şimidi: hani şu eski dizileri sabah erkenden tekrar veriyorlar yaaa işte bizim o kiracının kızlarının sayesine ben o eski dizilerin kaçırdığım bölümlerini hep dinleyerek öğrendim her gün sabah yaaaaaaaaa şaka gibi

arkadaslar yumurtalıkgında kist olan biri erken adet olurmu gecikmesi gerekmiyormu? sanırım ben adet oluyorum. 27 günümde adet oluyorum hiç böyle erken olmamısdım ben. benim genelde 32 günde bir olur yada 35.

biz insanları rahatsız etmeyelim diye düşündükçe...ne kadar dengesizi varsa bulur bizi...ben bulaşmam bide kimseye rahatsızlığımı bile dile getiremem kavga olmasın diye öyle lafı çıkmışsa söylerim

kızlarrrrrrrrrrr ben tweety25 arkadaşımızn tefriciyesini bitirdim allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaslar yumurtalıkgında kist olan biri erken adet olurmu gecikmesi gerekmiyormu? sanırım ben adet oluyorum. 27 günümde adet oluyorum hiç böyle erken olmamısdım ben. benim genelde 32 günde bir olur yada 35.

benimde geçen ay kist oldu tam 25.günü adet oldum ama benim normal döngüm zaten 25 gün... geçen sene iğnelerin etkisiyle 17.gün olmuştum... menogon iğne pek yaramadı bana

canım ben söylüyordum tamam abla diyorlardı ikinci gün yine aynı şey
çıldırtacaklardı beni en son abime dedim abi gitsin bunlar yaaaaa artık olmayac oda sağolsun çıkartı :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…