:)))) ayse ondangirmedi demek:))bide beni yanlzi birakmayin diyodu:))) misafirleri yanlzi birakmadi onu:))) gelir oda az sonra heralde..ne yaptin canim nasilsin
kızlar ben burdan yazıyom çiçek kızlık soyadım çiçek avcıyaman adımı biliyosunuz zaten gönderin faceyi açıyom şimdi
napiyim eşime çay felan hazırladım uyur şimdi ondan erkenden yapıyom herşeyi sonra neden yapmadın diyo :))))))))
evet gelir şimdi siteye giremiyodu zaten bizde msnde görüştük net çok kötüydü
pembe mesaj düzenleme panelinden silebilirsin adını aldık biz ismini
ya canim ben seni msnde ekledim ama gelmedimi davet bende hic online degilsin sen?
canım msn değişti iki tarafında eklemes gerekiyo davet gelmiyo artık özelden yaz msn ni bende seni eklim ozaman gözükür
ekleyebildinmi facede..bende cikmadi yaa..aradim ole bir sonuc yok diyo
evet istersen bizyollayayim ozelden canimm
selam kızlar basta dılıyorumkı en hayırlı zamanda hayırlı saglıklı uzun ömürlü bebelere versın RABBİM SİZLERE sizi cok ıyı anlıyorumkı bırzamanlar bende sızın durumuzdaydım hatta daha kötü3 yıl bebişm olmadı bızde problem coktu bende pko prolaktın yüksektı eşimde ılerı hareket 0 dı kromozom bozuklugu vardı testeron düşüktü prolaktın yuksektı sayımız azdı ben cok takıyordum bu durumu eşim daha rahattı hep Allah verecegı zamanı bılır dıyodu öylede oldu her adet oldugumda aglardım her ay bhcg baktırıdım sonuc 0 olurdu doktor dedı bana bu kadar takarsan olacagı varsada olmaz gıt 3 ay dınlen sonra gel deli mı ya bu adam dıyodum hersey ortada 3 yıl beklemişim zaten ne dınlenmesı sonra asılama sonrada tüpe gececektık bu 3 aylık dınlenmedde eşim kecıboynuzu pekmezı ıctı ıcne olen kattı klomen kullandı ben bişiy kullanmadım gene bhcg batırdım adetıme 2 gun kala ama o ay hiç yumurtlama gunu falan hesaplamadım 6.99 cıktı yok dedım cok düşük olmaz 1 hafta boyunca hergun deldırdım kendımı sonraz 10.74 -2.85-70 derken hamıle kalmısım megerse saf gıbı oldum ınanamadım bı yanlıslık olmalı ben normla yoldan hamiş kalamam ama oldu işte Allahım okadar büyükki evlılıgım 3 . yılında konduruvermiş oglumu içime şimdi oglum 2 yasında Allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu stres yapmayın ve bol bol dua edın doktorum bıle bana cok sasırmıstı ee .Allah büyük
bende de aynı şey yazıyor bi harf yalnışmı acaba
selam kızlar basta dılıyorumkı en hayırlı zamanda hayırlı saglıklı uzun ömürlü bebelere versın RABBİM SİZLERE sizi cok ıyı anlıyorumkı bırzamanlar bende sızın durumuzdaydım hatta daha kötü3 yıl bebişm olmadı bızde problem coktu bende pko prolaktın yüksektı eşimde ılerı hareket 0 dı kromozom bozuklugu vardı testeron düşüktü prolaktın yuksektı sayımız azdı ben cok takıyordum bu durumu eşim daha rahattı hep Allah verecegı zamanı bılır dıyodu öylede oldu her adet oldugumda aglardım her ay bhcg baktırıdım sonuc 0 olurdu doktor dedı bana bu kadar takarsan olacagı varsada olmaz gıt 3 ay dınlen sonra gel deli mı ya bu adam dıyodum hersey ortada 3 yıl beklemişim zaten ne dınlenmesı sonra asılama sonrada tüpe gececektık bu 3 aylık dınlenmedde eşim kecıboynuzu pekmezı ıctı ıcne olen kattı klomen kullandı ben bişiy kullanmadım gene bhcg batırdım adetıme 2 gun kala ama o ay hiç yumurtlama gunu falan hesaplamadım 6.99 cıktı yok dedım cok düşük olmaz 1 hafta boyunca hergun deldırdım kendımı sonraz 10.74 -2.85-70 derken hamıle kalmısım megerse saf gıbı oldum ınanamadım bı yanlıslık olmalı ben normla yoldan hamiş kalamam ama oldu işte Allahım okadar büyükki evlılıgım 3 . yılında konduruvermiş oglumu içime şimdi oglum 2 yasında Allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu stres yapmayın ve bol bol dua edın doktorum bıle bana cok sasırmıstı ee .Allah büyük
sayı 15 mılyondu canım ılerı hareket 0 dı toplam hareketlıde normalden baya küçüktü eşimde testesteronda düşük oldugu için virigen hormon kullandı kolmen kullandı kecı boynuzu pekmezı ıcıne polen kattı kullandıgı 2. ay hamiş kaldım Allahım cok aratmasın canım bebişsizlik cok zor gercekten ama bebiş olunca cektıklerınızı hepsını unutacaksın inşaallah
ay yarabbim sen böle bi mucizeyi burdaki kızlarada ver yarabbim
ay yarabbim sen böle bi mucizeyi burdaki kızlarada ver yarabbim
kızlar ben geldim ağladım açıldım biraz namazımı kıldım Ayşenin meryem suresini bitirdim Allah kabul etsin içim ferahladı şimdide tweet25 duasına başlıyacam aslı mıydı adın canım Allah gönlündeki muradı versin
yeter geçmiş olsun inşallah tez zamanda evinize getirisin eşini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?