bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben geldim ağladım açıldım biraz namazımı kıldım Ayşenin meryem suresini bitirdim Allah kabul etsin içim ferahladı şimdide tweet25 duasına başlıyacam aslı mıydı adın canım Allah gönlündeki muradı versin
yeter geçmiş olsun inşallah tez zamanda evinize getirisin eşini canım

ALLAH kabul etsin...ben başlamadım bile 2.3 güne benimde biter

canım sağol allah razı olsun

sende kendini üzme olurmu

kızlar Allah razı olsun okadar dua ettiniz benim için Rabbim inşallah sizi evlatlarınıza sağlıklı sıhatlı kavuştusun. hepinize nasıl dua etsem bilemiyorum hepiniz çook iyisiniz hiç birinizi görmesemde hepinizi çok sevdim Allah önünüzdeki bütün engelleri kaldırıp henimizi bebeklerinize kavuştursun inşllah

kızlar Allah razı olsun okadar dua ettiniz benim için Rabbim inşallah sizi evlatlarınıza sağlıklı sıhatlı kavuştusun. hepinize nasıl dua etsem bilemiyorum hepiniz çook iyisiniz hiç birinizi görmesemde hepinizi çok sevdim Allah önünüzdeki bütün engelleri kaldırıp hepinizi bebeklerinize kavuştursun inşllah

aminnnn kuzum elbette dua edeceğiz bizi bizden başkası anamaz diye boşunamı diyoruz
inşşşşşşş hayatında çok güzel günlerin olcak

kızlar ben çıkıyorum yatcağım çok yorgunum
iyi geceler
yarın bu günden kat kat güzeliklerle süprizlerle dolu olarak karşılasın sizleri

nazemir sen nasılsın canım iyimisin sen karar verdinmi tedaviye nezaman başlıyacan?

benim kararım biraz parayla alakalı aşılama falan derken biraz açıldık şöyle en az 2..3 ay ara verip parayı tamamlayalım diyoruz...inşallah o arada kendiliğinden olurda gerek kalmaz tedaviye

ay kizlarrr yine su ses olayi bir nevi katlaniliyoda su silkelemek cok kotu..annem cektigi icin biliyorum..cam acamazdik ya...cok sukur su an ole bir derdimiz yok..

gerci annemlerin eski evinde ust katta kadin acardi muzigi bide oyanrdi ya..coluk cocuk ayni hemde..ay ne cekmistikkk
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bide beni gör
evet yaaaaaaa oda kötü bir şey sen balkonu yıka yukardan allah ne verdiyse
ay balkonu geçtim bütün odaların camından ayrı dilkeliyo adiler
kız bak ben üstümde kaç kişi oturuyo 80 merekare evde bak
kaynana
kayın peder
kayınpederin annesi
kayınpederin bi dul oğlu
kayınpederin bi bekar oğlu
bi gelin
gelinin kocası
ve gelinin 2 çocuğu biri 3 yaşında biride 4 aylık felan
yaaaaaaa yarısı gece yatıyo yarısı gündüz o yüzden 24 saat uyanık olup ses yapan biri var
bide adam emekli yirmidört saat evde matkapla bişiler yapıyo veletler zıplıyo alt kattada diğer gelini oturuyo oda gün boyu yukarda onunda ikitane çocuğu var hep birlikte zıplıyolar
kızlarrrrrrrrrrr ben tweety25 arkadaşımızn tefriciyesini bitirdim allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

naptın kızımsen yaaaaaaa daha nezaman dağıttım ben 10 tane bile okumadım

seninki tam cümbüşmüş..ALLAH kolaylık versin...başka biryere taşınma şansın yokmu

ağla tabi dök içindeki leri
duaya gelince aha hiç bişi bitmedi sadece ertelendi dualarımız yinede devam edecek hepimizin evladı olanakadarda asla bitmicem daha meryem sureside okıcaz sana herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…