kızlarrrrrrrrrrr ben tweety25 arkadaşımızn tefriciyesini bitirdim allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
benimde geçen ay kist oldu tam 25.günü adet oldum ama benim normal döngüm zaten 25 gün... geçen sene iğnelerin etkisiyle 17.gün olmuştum... menogon iğne pek yaramadı bana
ALLAH kabul etsin...ben başlamadım bile 2.3 güne benimde biter
ALLAH kabul etsin...ben başlamadım bile 2.3 güne benimde biter
kızlar ben geldim ağladım açıldım biraz namazımı kıldım Ayşenin meryem suresini bitirdim Allah kabul etsin içim ferahladı şimdide tweet25 duasına başlıyacam aslı mıydı adın canım Allah gönlündeki muradı versin
yeter geçmiş olsun inşallah tez zamanda evinize getirisin eşini canım
canım sağol allah razı olsun
sende kendini üzme olurmu[/QUOTE
üzülmüyom artık biraz içim acıyo okadar vardır bundada bir hayır diyecez.Rabbim zamanı gelince bizede verir inşallah
üzülmüyom artık biraz içim acıyo okadar vardır bundada bir hayır diyecez.Rabbim zamanı gelince bizede verir inşallah
ÜZÜLME ..! İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR. . . ! HZ MEVLANA.
kızlar Allah razı olsun okadar dua ettiniz benim için Rabbim inşallah sizi evlatlarınıza sağlıklı sıhatlı kavuştusun. hepinize nasıl dua etsem bilemiyorum hepiniz çook iyisiniz hiç birinizi görmesemde hepinizi çok sevdim Allah önünüzdeki bütün engelleri kaldırıp henimizi bebeklerinize kavuştursun inşllah
insan illaki üzülüyo önemli olan üzüntünün içinde boğulmamak...geriye değil ileriye bakmak kadının biri 17. denemesinde almış çocuğunu kucağına hep inanmış olacağına yılmamış .İNŞALLAH bizde başaracaz birgün
kızlar ben çıkıyorum yatcağım çok yorgunum
iyi geceler
yarın bu günden kat kat güzeliklerle süprizlerle dolu olarak karşılasın sizleri
insan illaki üzülüyo önemli olan üzüntünün içinde boğulmamak...geriye değil ileriye bakmak kadının biri 17. denemesinde almış çocuğunu kucağına hep inanmış olacağına yılmamış .İNŞALLAH bizde başaracaz birgün
inşallah canım ya osman hocadan birgün gözün aydın hamilesin dediği güne kadar değilmi ikikeredir yok bişey diyo bikerede vardiyecekk
nazemir sen nasılsın canım iyimisin sen karar verdinmi tedaviye nezaman başlıyacan?
inşallah canım ya osman hocadan birgün gözün aydın hamilesin dediği güne kadar değilmi ikikeredir yok bişey diyo bikerede vardiyecekk
şimdi parçalı bulutlu ama elbette bizimde hanemizde bigün güneş açacak.
ay kizlarrr yine su ses olayi bir nevi katlaniliyoda su silkelemek cok kotu..annem cektigi icin biliyorum..cam acamazdik ya...cok sukur su an ole bir derdimiz yok..
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bide beni görgerci annemlerin eski evinde ust katta kadin acardi muzigi bide oyanrdi ya..coluk cocuk ayni hemde..ay ne cekmistikkk
ay balkonu geçtim bütün odaların camından ayrı dilkeliyo adilerevet yaaaaaaa oda kötü bir şey sen balkonu yıka yukardan allah ne verdiyse
kız bak ben üstümde kaç kişi oturuyo 80 merekare evde bakbizim komşularında saat kavramı yok üst kattaki kafası eser gece12 miymiş sabah 9 erkenmi diye düşünmeden süpürge açar sabah bizim uyuduğumuzu bile bile ALLAH tan hergün yapmaz... altkattakide müzik açar ne zaman olursa olsun özellikle ben dua okumaya başladığım anda işte ozaman çıldırıyorum bide damar şarkılar burda deprosyana girmemek elde değil
kızlarrrrrrrrrrr ben tweety25 arkadaşımızn tefriciyesini bitirdim allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bide beni gör
ay balkonu geçtim bütün odaların camından ayrı dilkeliyo adiler
kız bak ben üstümde kaç kişi oturuyo 80 merekare evde bak
kaynana
kayın peder
kayınpederin annesi
kayınpederin bi dul oğlu
kayınpederin bi bekar oğlu
bi gelin
gelinin kocası
ve gelinin 2 çocuğu biri 3 yaşında biride 4 aylık felan
yaaaaaaa yarısı gece yatıyo yarısı gündüz o yüzden 24 saat uyanık olup ses yapan biri var
bide adam emekli yirmidört saat evde matkapla bişiler yapıyo veletler zıplıyo alt kattada diğer gelini oturuyo oda gün boyu yukarda onunda ikitane çocuğu var hep birlikte zıplıyolar
naptın kızımsen yaaaaaaa daha nezaman dağıttım ben 10 tane bile okumadım
kızlar ben geldim ağladım açıldım biraz namazımı kıldım Ayşenin meryem suresini bitirdim Allah kabul etsin içim ferahladı şimdide tweet25 duasına başlıyacam aslı mıydı adın canım Allah gönlündeki muradı versin
yeter geçmiş olsun inşallah tez zamanda evinize getirisin eşini canım
kızlar Allah razı olsun okadar dua ettiniz benim için Rabbim inşallah sizi evlatlarınıza sağlıklı sıhatlı kavuştusun. hepinize nasıl dua etsem bilemiyorum hepiniz çook iyisiniz hiç birinizi görmesemde hepinizi çok sevdim Allah önünüzdeki bütün engelleri kaldırıp henimizi bebeklerinize kavuştursun inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?