bende eklisin ama senin davet gelmedi bana canimmm ve ben su an online yeyim..ama sen offlinesin bende
bende online yim ama sen beni eklemedin görünüyor..baktım tekrar tekrar yanlışmı eklemişim diye ama herşey tam
kız msn ye gelnurcan hiçde öyle abartılı bi kilon yok hamilesin olacak okadar
kesinlikle... bencede ayrica cokda yakismis hamislik
umudumsun,nurcan kızlar çokk güzelsiniz nurcan bencede hiç kilolu değilsin hamilelik çok yakışmış tadını çıkar sonra verirsin aldıklarını bebişle uğraşırken
umudumsun,nurcan kızlar çokk güzelsiniz nurcan bencede hiç kilolu değilsin hamilelik çok yakışmış tadını çıkar sonra verirsin aldıklarını bebişle uğraşırken
pembe msn ye gelsene yollim özelden msn mi ekle herkez orda
çıktınızmı ben size davet gönderdim ama
tamam canım ben teyid ediyorum en kısa zamanda bitirmeye çalışacam bu aralar misafirlerim olacak ama elimden geldiğince yetişirim sizlereumudumsun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan
tweety25 için okunacak tefriciye listesi
umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244
günaydın dertli kadın milleti naber?
gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilezsiniz... ben akşam 1 de zıbardım kalkamadım 3 te dua falan okuyamadım fosur fosur uyudum 9 da kalktım..
pembecim okumuşsun bana meryem Allah razı olsun. Hepinizin başkaları için ettiği bu güzel dualar dönüp sizi bulsun, güzellikler getirsin inşallah..
Yetercim eşin için çok sevindim hayırlısıyla eve de çıksın tez zamanda da sonra artık gelsin..
günaydın dertli kadın milleti naber?
gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilezsiniz... ben akşam 1 de zıbardım kalkamadım 3 te dua falan okuyamadım fosur fosur uyudum 9 da kalktım..
pembecim okumuşsun bana meryem Allah razı olsun. Hepinizin başkaları için ettiği bu güzel dualar dönüp sizi bulsun, güzellikler getirsin inşallah..
Yetercim eşin için çok sevindim hayırlısıyla eve de çıksın tez zamanda da sonra artık gelsin..
günaydın arkadaslar.
oooo ben gittim 4 saat derse girdim geldim . daha uyuyormusunuz? uyuyun bakalım uyuyun Allah nasip ederde bıcırıklarımız olursa daha uyuyamayız nasılsa :)))
:)))) sen ogretmenmisin canim..ben tefriciyeni bitirdim canim..Rabbim kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?