bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bende online yim ama sen beni eklemedin görünüyor..baktım tekrar tekrar yanlışmı eklemişim diye ama herşey tam

hayatim ekledim ama dur tekrar eklyeyeim oz man silip...hemen yapiyorum tekrar..simdi ozleden mesajina baktim yanlismi ekledim diye ama dogru..dur deneyim tekrar

umudumsun,nurcan kızlar çokk güzelsiniz nurcan bencede hiç kilolu değilsin hamilelik çok yakışmış tadını çıkar sonra verirsin aldıklarını bebişle uğraşırken

umudumsun,nurcan kızlar çokk güzelsiniz nurcan bencede hiç kilolu değilsin hamilelik çok yakışmış tadını çıkar sonra verirsin aldıklarını bebişle uğraşırken

canimm cok tesekkurler..guzel baktigin icin guzel goruyosun..insan nasils akarsisindakini ole gorurmus...dimii nurcan nasil olsa prensesle ugraisrken bol bol verecek kilo:))Rabbim bizede nasip etsin insallahhhh

umudumsun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin-nurcan

tweety25 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

umudumsun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okunan kişiler

umudumsun------600
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

günaydın dertli kadın milleti naber?
gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilezsiniz... ben akşam 1 de zıbardım kalkamadım 3 te dua falan okuyamadım fosur fosur uyudum 9 da kalktım..
pembecim okumuşsun bana meryem Allah razı olsun. Hepinizin başkaları için ettiği bu güzel dualar dönüp sizi bulsun, güzellikler getirsin inşallah..
Yetercim eşin için çok sevindim hayırlısıyla eve de çıksın tez zamanda da sonra artık gelsin ..

Son düzenleme:
iyi haftasonları kızlar,
nasılsınız bakalım geçmişe fazla gidemedim kaynatmışsınız yine

sanırım pembenin güzel haberini alamamışız

hayırlısı olsun pembecim başka ne diyeyimki daha mantıklı,
ben 2 kere yaşadım negatif olayını,
o an çok zor geliyor ama zamanla alışıyorsun be gülüm...
rabbim yardımcımız oluyor bence,
içimize ferahlık veriyor umut veriyor öyle olmasa zaten ciddi psikolojik şeyler yaşarız değilmi
rabbim sanada yardımcı olacak ve iç ferahlığı verecektir zamanla canıım,
inşallah nasibizdeki bebişlerimiz bize çok yakınlardır

Son düzenleme:
tamam canım ben teyid ediyorum en kısa zamanda bitirmeye çalışacam bu aralar misafirlerim olacak ama elimden geldiğince yetişirim sizlere arkadaşın ismi aslı değilmi?

ayşecim bugün biraz daha iyi gördüm sanki seni,
trioid rahatsızlığın var sanırım ve birazda kafaya takmışsın canım bunlar aşılmıyacak şeyler değil rabbim dermansız dertler vermesin şimdi kafaya takma böyle şeyleri içini olabildiğince ferah tut
h.z. zekerriya peygamber rabbinden çocuk isterken peygamber olduğu halde yani rabbinin onun isteğini geri çevirmeyeceği halde hem umut hemde korku(endişe)ile dua etmiş bunula alakalı bir ayette şöyle diyor;

"Zekeriyya'nın duasını kabul edip kendisine Yahya yı bahşetmiş, eşini de doğum yapacak hale getirmiştik. Doğrusu onlar iyi işlerde yarışıyorlar, korkarak ve umarak bize yalvarıyorlardı. Bize karşı gönülden saygı duyuyorlardı" (el-Enbiya, 21/90).

ben son tedavimde böyle düşünerek dua etmiştim hep hem endişe hem umut arasında gidip gelerek
bu düşünceyi sanada tavsiye ederim canım

kizlarr gunaydin...haklisin ayse gece uyumak bilmeidk sabah kalkamadim yaaa:))) gece 3te kalkamadim ama 5 lerde kalktim..okudum dualarimi o sirada ezanda okundu..namazimikida kildim yattim ama inan bir turlu uyuyamadim sonra..ay nasil uykum var uyuyamiyorum..sonra oglen ezan sesi ile uyandim:))))

gunaydin ceylin canim..kaynatiyoz kaynatizyoz sonra ne uyuyabiliyoz ne kalkabiliyoruz:))) ama muhabbet te stres atiyoz yaa o kadarda olsun:)))

günaydın arkadaslar.

oooo ben gittim 4 saat derse girdim geldim . daha uyuyormusunuz? uyuyun bakalım uyuyun Allah nasip ederde bıcırıklarımız olursa daha uyuyamayız nasılsa :)))

bende okudum meryem süresini...ALLAH gönlündekini hayırlı kılsın tez vakitte nasip etsin

umudumsun------600----------okundu
nurcan-----------600
pembe_86-------500
tweety25--------500---------okundu
nazemir----------500
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

tesekkurler Allah razı olsun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…