bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayda bir gidecekmişin eğer tedavide gebelik olursa hemen gel dedi bir takım testler ve tiroid us istedi.. inşallah bu sefer olur da hemen giderim yine.. osman hocayı araıycam sekizde diğerinin dediğini sorup ilacın dozunu değiştiricem

Geçmiş olsun canım, önemli bir durum değilmiş çok şükür. Herşey yolunda gidiyor diyorum sana bu sefer olacak bu iş... Allah nazarlardan korusun.

geçmiş olsun ayşecim çok sevindim senin adına yolunda gitmesinin işlerinin inş tez zamanda hayırlı haberler alırsın canım

Geçmiş olsun canım, önemli bir durum değilmiş çok şükür. Herşey yolunda gidiyor diyorum sana bu sefer olacak bu iş... Allah nazarlardan korusun.

beni ne güzel yüreklendiriyorsun içim ferahlıyor.. amaaa olmazsa en yakında sen varsın sana gelir ağlarım artık..

kuruntuluyum amaa doktor takdir etti sizin gibi bilinçli kadınların yetiştireceği çocuklara ihtiyacımız var dedi.. adama 1 yıllık tahlillerimi dosya yaptım kullandığım ilaçların prospektüslerini de koydum yaaa bilinç küpüyüm ben :)))

iyiyim canım bir yaramazlık yok sıramızı bekliyoruz önden ayşe hanım'a yol verdik arkadan takip etmeye çalışacağız. Sen nasılsın canım şimdi daha iyisin ya.

cok sukur canim cok daha iyiyim...belli bir sure kafamdan atmak istiyorum..nasip bakalim..Rabbim insallah yazmistir alnimiza bebis ve insallah en hayirli zamanda gelir

ha ha h a benim de aynı kız ilk gebeliğimden önceki rahim testleri felan bile duruyo

ALLAH lardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…