iyiyiz akşam yarım saatte bi mesaj gitmiyodu sıkıldık msn den devam ettik...hatta sayfaya giremiyodum... seni görmedim bile kusura bakma
Geçmiş olsun canım, önemli bir durum değilmiş çok şükür. Herşey yolunda gidiyor diyorum sana bu sefer olacak bu iş... Allah nazarlardan korusun.
gelidm doktordan takip edersek sorun olmaz sadece dikkatli olmamız gerek 21. haftaydan sonra zaten bebek kendi tiroidini üretiyor dedi..
verdim parayı rahatladım :))
Geçmiş olsun canım, önemli bir durum değilmiş çok şükür. Herşey yolunda gidiyor diyorum sana bu sefer olacak bu iş... Allah nazarlardan korusun.
ayda bir gidecekmişin eğer tedavide gebelik olursa hemen gel dedi bir takım testler ve tiroid us istedi.. inşallah bu sefer olur da hemen giderim yine.. osman hocayı araıycam sekizde diğerinin dediğini sorup ilacın dozunu değiştiricem
ALLAH çaresiz dert vermesin...boşuna üzdün kendini
ilacin dozu degisiyomuki ?
kuruntulu bizim kiz iste:)))) insallah 2011 de hepimize hamis kalmak nasip olsun
beni ne güzel yüreklendiriyorsun içim ferahlıyor.. amaaa olmazsa en yakında sen varsın sana gelir ağlarım artık..
beni ne güzel yüreklendiriyorsun içim ferahlıyor.. amaaa olmazsa en yakında sen varsın sana gelir ağlarım artık..
:))) 2 tane alıcam 1 yerine
yaaaaa su olumsuzu at kafandan yaaa tedevain baslamadan olumluydun cok..ne oldu sna yaaa
aminn canimmmmm...insallah Rabbim hepimize nasip etsin..nasilsin pear canim
aynen canım heeeeeeeeee ben bu topiğe girdiğimde ayşe nekadar neşeliydi nakadar ümitli kendine güveniyordu şimdi resmen sürünüyo sanır duyan
iyiyim canım bir yaramazlık yok sıramızı bekliyoruz önden ayşe hanım'a yol verdik arkadan takip etmeye çalışacağız.Sen nasılsın canım şimdi daha iyisin ya.
kuruntuluyum amaa doktor takdir etti sizin gibi bilinçli kadınların yetiştireceği çocuklara ihtiyacımız var dedi.. adama 1 yıllık tahlillerimi dosya yaptım kullandığım ilaçların prospektüslerini de koydum yaaa bilinç küpüyüm ben :)))
kuruntuluyum amaa doktor takdir etti sizin gibi bilinçli kadınların yetiştireceği çocuklara ihtiyacımız var dedi.. adama 1 yıllık tahlillerimi dosya yaptım kullandığım ilaçların prospektüslerini de koydum yaaa bilinç küpüyüm ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?