hayatım naptın doktor işini bişi yazmamışın merak ettim giremedim bugüngünaydın dertli kadın milleti naber?
gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilezsiniz... ben akşam 1 de zıbardım kalkamadım 3 te dua falan okuyamadım fosur fosur uyudum 9 da kalktım..
pembecim okumuşsun bana meryem Allah razı olsun. Hepinizin başkaları için ettiği bu güzel dualar dönüp sizi bulsun, güzellikler getirsin inşallah..
Yetercim eşin için çok sevindim hayırlısıyla eve de çıksın tez zamanda da sonra artık gelsin..
CANIM ADI ASLI ARKADAŞINtamam canım ben teyid ediyorum en kısa zamanda bitirmeye çalışacam bu aralar misafirlerim olacak ama elimden geldiğince yetişirim sizlerearkadaşın ismi aslı değilmi?
ayşecim bugün biraz daha iyi gördüm sanki seni,
trioid rahatsızlığın var sanırım ve birazda kafaya takmışsın canım bunlar aşılmıyacak şeyler değil rabbim dermansız dertler vermesin şimdi kafaya takma böyle şeyleri içini olabildiğince ferah tut
h.z. zekerriya peygamber rabbinden çocuk isterken peygamber olduğu halde yani rabbinin onun isteğini geri çevirmeyeceği halde hem umut hemde korku(endişe)ile dua etmiş bunula alakalı bir ayette şöyle diyor;
"Zekeriyya'nın duasını kabul edip kendisine Yahya yı bahşetmiş, eşini de doğum yapacak hale getirmiştik. Doğrusu onlar iyi işlerde yarışıyorlar, korkarak ve umarak bize yalvarıyorlardı. Bize karşı gönülden saygı duyuyorlardı" (el-Enbiya, 21/90).
ben son tedavimde böyle düşünerek dua etmiştim hep hem endişe hem umut arasında gidip gelerek
bu düşünceyi sanada tavsiye ederim canım
kizlarr gunaydin...haklisin ayse gece uyumak bilmeidk sabah kalkamadim yaaa:))) gece 3te kalkamadim ama 5 lerde kalktim..okudum dualarimi o sirada ezanda okundu..namazimikida kildim yattim ama inan bir turlu uyuyamadim sonra..ay nasil uykum var uyuyamiyorum..sonra oglen ezan sesi ile uyandim:))))
gunaydin ceylin canim..kaynatiyoz kaynatizyoz sonra ne uyuyabiliyoz ne kalkabiliyoruz:))) ama muhabbet te stres atiyoz yaa o kadarda olsun:)))
kız ceylin napıyon yoktun dün gece
biz dün gece msn de bi kaynatttık bi kaynattık valla pişman olurdun olmadığına okusan :))))))))
kız ceylin napıyon yoktun dün gece
biz dün gece msn de bi kaynatttık bi kaynattık valla pişman olurdun olmadığına okusan :))))))))
nurcann nasılsın canım
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nurcann nasılsın canım
selam...neden üzgünsün
Selam ne haber kızlar. Nurcan, nazemir dün gece kaynatmışsınız he sizi gidiler
Selam ne haber kızlar. Nurcan, nazemir dün gece kaynatmışsınız he sizi gidiler
canım üzgün deilim aslında yalnız kaldım topikte die üzülmüştüm allaha şükür keyfim yerin de sizler nasılsınız
iyiyiz senden ne haber...evet kaynattık güzeldi sohbet
gelidm doktordan takip edersek sorun olmaz sadece dikkatli olmamız gerek 21. haftaydan sonra zaten bebek kendi tiroidini üretiyor dedi..
verdim parayı rahatladım :))
canım üzgün deilim aslında yalnız kaldım topikte die üzülmüştüm allaha şükür keyfim yerin de sizler nasılsınız
canim aksam ekledim msni..site kotu oldugu icin..topikte kim varsa aksam eklestik yanii..senide ekleriz canim
gelidm doktordan takip edersek sorun olmaz sadece dikkatli olmamız gerek 21. haftaydan sonra zaten bebek kendi tiroidini üretiyor dedi..
verdim parayı rahatladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?