bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hayatım naptın doktor işini bişi yazmamışın merak ettim giremedim bugün
ay ben bugün çok mutluyum sabaha karşı 5 te fekan uyudum 6:30 a doru kalkıp eşimin kahvaltısını felan verip yolladım bidaha yattım sonra saat 10 gibi eşimin arkadaşının akrabası vardı burda ben ilk evlendiğimde eşimle arkadaşı bekar evindeyken kadın yemek felan yaaparmış bunlara o beni aldı oturduk gezdik başka komuşularıda geldi lak lak ooooooooh eve yeni geldik hava buz gibidi ellim soğuktan kasıldı hattam ama çok güzel oldu benim için :))))
CANIM ADI ASLI ARKADAŞIN

ALLAH KABUL ETSİN CANIM

Son düzenleme:
tweety25 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------600--------okundu
nurcan-----------600--------okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500----------okundu
Hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------244

kız ceylin napıyon yoktun dün gece
biz dün gece msn de bi kaynatttık bi kaynattık valla pişman olurdun olmadığına okusan :))))))))

gelidm doktordan takip edersek sorun olmaz sadece dikkatli olmamız gerek 21. haftaydan sonra zaten bebek kendi tiroidini üretiyor dedi..
verdim parayı rahatladım :))

canım üzgün deilim aslında yalnız kaldım topikte die üzülmüştüm allaha şükür keyfim yerin de sizler nasılsınız

iyiyiz akşam yarım saatte bi mesaj gitmiyodu sıkıldık msn den devam ettik...hatta sayfaya giremiyodum... seni görmedim bile kusura bakma

gelidm doktordan takip edersek sorun olmaz sadece dikkatli olmamız gerek 21. haftaydan sonra zaten bebek kendi tiroidini üretiyor dedi..
verdim parayı rahatladım :))

Geçmiş olsun canım, önemli bir durum değilmiş çok şükür. Herşey yolunda gidiyor diyorum sana bu sefer olacak bu iş... Allah nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…