kuruntuluyum amaa doktor takdir etti sizin gibi bilinçli kadınların yetiştireceği çocuklara ihtiyacımız var dedi.. adama 1 yıllık tahlillerimi dosya yaptım kullandığım ilaçların prospektüslerini de koydum yaaa bilinç küpüyüm ben :)))
beni ne güzel yüreklendiriyorsun içim ferahlıyor.. amaaa olmazsa en yakında sen varsın sana gelir ağlarım artık..
ay evet yaa tedaviyi gunle sayiyodu...su nedense bi olumszu dusunceler var yaaa
ya valla umutluyum içim kıpır kıpır ama gerçeği de unutmamak lazım o da aklımın bir kenarında sonuçta normal bir kadına göre başarı şansım düşük..
kasıklarım hala ağrıyor canım ama aldırmıyorum ağrısın varsın..
diğer iğneme de başladım bugün gelmeden onu da oldum ohhh şifa olsun..
Yarasın afiyet olsun. bir sürü kaliteli yumoşların olsun hatta fazlasınıda osman amcası dondursun inşallah.
Yarasın afiyet olsun. bir sürü kaliteli yumoşların olsun hatta fazlasınıda osman amcası dondursun inşallah.
ya valla umutluyum içim kıpır kıpır ama gerçeği de unutmamak lazım o da aklımın bir kenarında sonuçta normal bir kadına göre başarı şansım düşük..
kimsenin dondurulmuşunun kalmaması da enteresan yaniii o keltoşla ilgili senaryolarım bitmiş değil :)) var bi tuhaflık ama neee?
ya valla bıktık artık ağlamaktan şu topikteki bahtsız kadınlar topluca doğursa da bitse artık.. valla sıkıldım ben bu olumsuzluklardan..
bu sefer iyi değil mi herşey düzgün gidiyor yok bir terslik..
kimsenin dondurulmuşunun kalmaması da enteresan yaniii o keltoşla ilgili senaryolarım bitmiş değil :)) var bi tuhaflık ama neee?
canim normal bir kadina gore derken???/ doktorun en umutlu oldugu hasta idim..bana diyodu san bankosun..ne olduuu sonuc kocaman sifir???? ama hic umut vermedigi benden yasca buyuk ve hem kadin hem erkekte sorun olan hastasinda tuttu hemde ikiz..yani bu isler sansla mansla alakalid egil bence..hic ole olusmuz felam dusunme hic hemde..Rabbim yazmissa alnina tupt mup buda bahane..icecek suyu varsa gelecek sunyaya hayatim
kızlaaar kendisi söylemiyor ama pearl bugün dondurulmuş transferi için start verdi ilaca başladııııı...
buzdan bebek annesine koşuyor...
asıl olumsuz olan o benle uğraşmayın
kızlaaar kendisi söylemiyor ama pearl bugün dondurulmuş transferi için start verdi ilaca başladııııı...
buzdan bebek annesine koşuyor...
asıl olumsuz olan o benle uğraşmayın
iyi akşamlarr kılzalarrrrrrrrrrrrrrr
yani işte rezerv az çikolata kisti var kilo malum.. eşimde morfoloji bozuk..
ama hoca diyor eğer %50 den fazla şans var diyorlarsa yalan söylüyorlar.. senin için tek emb. ile %30-35 iki olursa %40 diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?