bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))))) helal olsun..ama dr.unada helal olsun..doktordan doktora fark var iste..benim su histereskopiyi yapacak olan doktora bir sey soruyodun aman Allahim adam bi hakaret bi hakarett..ne sinirdi yaaa...

ya valla umutluyum içim kıpır kıpır ama gerçeği de unutmamak lazım o da aklımın bir kenarında sonuçta normal bir kadına göre başarı şansım düşük..
kasıklarım hala ağrıyor canım ama aldırmıyorum ağrısın varsın..
diğer iğneme de başladım bugün gelmeden onu da oldum ohhh şifa olsun..

ya valla bıktık artık ağlamaktan şu topikteki bahtsız kadınlar topluca doğursa da bitse artık.. valla sıkıldım ben bu olumsuzluklardan..
bu sefer iyi değil mi herşey düzgün gidiyor yok bir terslik..

Yarasın afiyet olsun. bir sürü kaliteli yumoşların olsun hatta fazlasınıda osman amcası dondursun inşallah.

canim normal bir kadina gore derken???/ doktorun en umutlu oldugu hasta idim..bana diyodu san bankosun..ne olduuu sonuc kocaman sifir???? ama hic umut vermedigi benden yasca buyuk ve hem kadin hem erkekte sorun olan hastasinda tuttu hemde ikiz..yani bu isler sansla mansla alakalid egil bence..hic ole olusmuz felam dusunme hic hemde..Rabbim yazmissa alnina tupt mup buda bahane..icecek suyu varsa gelecek sunyaya hayatim

kızlaaar kendisi söylemiyor ama pearl bugün dondurulmuş transferi için start verdi ilaca başladııııı...
buzdan bebek annesine koşuyor...
asıl olumsuz olan o benle uğraşmayın

Normal mi dedin burada hangi kadın normal tatlım, Normal kadınlar dışarıda hangi geceden gebe kaldığını bile bilmeden dolanıyor. Ben embriyomun hücrelerine kadar görüyorum.Yaparken bile yanlız değiliz biz onları

kimsenin dondurulmuşunun kalmaması da enteresan yaniii o keltoşla ilgili senaryolarım bitmiş değil :)) var bi tuhaflık ama neee?

canim bu dondurulma olayi hakkaten benimde kafama takiliyo..2. kalite embriyolar bile dondurulurken banada merkezden denilen digerleri dondurulmya uygun degil..1 atne 1. kalite var diye..zaten 1 tane transfer edilecekti ok sorun yok..ama 2 atne transfer edilseydi acaba 2 tanemi 1. kalite olacakti..oz aman simdi neden olmadi..ne bileyim gunahi vebali basina herkesin..eger bilerek yapmiyolarsa cok yazik yaniii...devlet hastanesidne gittigim dr bile dedi..senin nasil dondurulmusun olmaz diye

ya valla bıktık artık ağlamaktan şu topikteki bahtsız kadınlar topluca doğursa da bitse artık.. valla sıkıldım ben bu olumsuzluklardan..
bu sefer iyi değil mi herşey düzgün gidiyor yok bir terslik..

hersey yolunda...herkeste iyi..olumsuzluklarda yasasak..dimdik ayaktayiz..nefes aliyosak umudumuz var..en azindan umudumuz varr herseyiniyi olacagina dair..ya oda olmsaydi

yani işte rezerv az çikolata kisti var kilo malum.. eşimde morfoloji bozuk..
ama hoca diyor eğer %50 den fazla şans var diyorlarsa yalan söylüyorlar.. senin için tek emb. ile %30-35 iki olursa %40 diyor..

kızlaaar kendisi söylemiyor ama pearl bugün dondurulmuş transferi için start verdi ilaca başladııııı...

aaaaaaaaaaaaaa ciddimisin.hayirli olsun..askolsun pearrr neden demedin..canim cok sevindim..buzluktaki bebisin gelip konacak annesinin gobisine insallah

aaaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın başladın demek hadi inşallah ikiniz bir doğurcsanızya nasılsa bebişlere cicileride birlikte beğenirsiniz :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…