bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bebişim nasılsnın kuzum
canım senin dualr için verdiğine emeği ben görüyorum emeğine sağlık biraz eşim düzene girsinde bende 1 den fazla alırım bebişim okuruz ne olacak allahım kabul etsin sen canını sıkma kuzum zaten sıkıntlı oluyor her şey senin için bu dönemlerde

Son düzenleme:

ay canım benim siz iyi olun boşver sen zaten herkez 1 tane okuyabiliyo 2 tane alan arkadaşlar eşleri için aldı yoksa bende okuyup bitircem haha :)))))))))) sen abiye bak boşver duayı şimdi :))))))))

ay canım benim siz iyi olun boşver sen zaten herkez 1 tane okuyabiliyo 2 tane alan arkadaşlar eşleri için aldı yoksa bende okuyup bitircem haha :)))))))))) sen abiye bak boşver duayı şimdi :))))))))

canımsın yaaaaa sen ne düşünceli şeysin böyle eğer eksik kalırsa okurum canım allahım kabul etsin inşşşş

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy----------------2okudu
pembe_86--------------okudu
ceylin------------------okudu
son_ece--------------2okudu
tweety25--------------okudu
derin------------------okudu
nazemir
hilbay
vahsihatun
asosman
bertsina

boş

ben çok ağlandım sen nasılsın canım :)))))) ne aşamadasın

Bende iyiyim estrofemi yarın kullanmaya başlayacağım.Başladık artık hayırlısıyla şimdi rahim kalınlığı transfer için uygun hale gelince bebeğimi annesine verecekler. İnşallah ondan sonrada bekleyeceğiz. Bana dua edin lütfen....

BENDE TEDAvideyim,estrofem bant galiba bana vermediler,nezamn kullanmaya başlıyosun,ben şuan puregona başladım,ilaçlarımın içinde çatlatma iğnesi bide crione jel var,ayrı iğne bant yok transferden sonramı yazarlar?allah yardımcın olsun...

selam kızlar,
yazamadım dünden beri. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. bugün deli doktoruna da gittim ama o da kesmedi galiba iyisinden bir tımarhane bulup yatmam lazım.
kendime gelince görüşürüz. öptüm sizi..

bir tımarhanede bana lazım hatta okadarıda yetmez ben ölmek istiyorum bu gün

Bana dondurulmuş embriyom transfer edilecek. 6.gün embriyosu geçen ay donduruldu o yüzden estrofemi ialç olarak kullanıyorum rahimi kalınlaştırmaya yararyacak daha sonra progesteron da kullanacağım. Seninki normal protokol sanırım belki ondan vermemiş olabilir dr.un. Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

hu huu ne haber bacılar...
iyidir canım ne olsun tıkılmışın eve he yazı kız akınız nasılsa çık gel ha ha oturma evde kös kös :)))))))
evet bende sana sorayım demiştim kiiii evi misafirler bastı ancak dönebildim
ay bende arkadaşlar ısrar kıyamet çağırdı bi gittim evin içinde 3 hamile karıyız 1 tane arkadaş var oda aptal oldu bnedemi hamiş kalim acaba diyo :))))))))))) valla bugün orda sizlerdende konu açılsı hepinize 3 ahmiş dua ettik Allahım isteyan herkeze nasip et dedik anlattım bizlerin onlargibi olmadığını hanımlar 9 aylık gebeler cam silmişler bide çekyatları çekip doğum temizliği yapmışlar dedim o karnınızdakilere sahip olmak için neler çeken insanlar var doğumunuza 10 gün kalmış siz nneler yapıyonuz dedim biraz çekiştime onlara :)))))))))
ah canım hadi bismillah rabbim su gibi çabuk ve temiz etsin tedavini sonunuda hayırlısıyla bebişle müzdelendirsin
ay kız dövcem seni ben en sonunda yaaaaaaaaaaa sen nekadar köümser oldun artık böle kız sen bizim neşe kaynağımızsın yakışıyomu sana bu karamsarlıklar
bir tımarhanede bana lazım hatta okadarıda yetmez ben ölmek istiyorum bu gün

azınızdan yel alsın tam cenabet karı bunlarya biri delirir öbürü ölür töbe töbeeee

sağol canım allah razı olsun sizlerden
bak ben neden delirdim yacağım aşağıya lütfen bana cevap ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…