bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar çok kızıgınım
kızlar biliriyorsunuz eşim ameliat oldu (her gün kafanızı şişirdim bu konuyla ilği)ve tam 16 gün yoğun bakımda yattı eşime dr amliyet dediği günden bu yana yanımızda eşim ailesinden kimseler yokttu sadece ameliyat olduğu gün annesi ve babası geldiler bu 16 günde ben her gün 3 saatlik yolu gidip döndüm hiç kimseler aramadı sormadı ve bu gün pat diye kapım çaldı eşimin ailesi toplaşmışlar gemişler çok sinirlendim inanamasnız (bu olayların öncesinden 3 yıldır ben eşimin ailesinden hiç kimseyle konuşmuyorum )sonra biraz oturdular işte eşime bir şeyler sorduar dr ilgili ilaçlarla ilğili eşim olayların okadar dışındaki hiç bir şey bilmiyor (kendilerince benim evimde benimle konuşmuyorlar şaka gibi)sonra eşimin kardeşi demezmi bu adamın kafası neden sarık amliyettan dedim ama burnundan girmedlermi dedi
bende dedimki siz herhalde olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz adamın kafatası açıldı 15 tane vida takıldı 25 tane dikiş atıldı sizde daha burundan mı girildi diye soruyorsun dedim birde demezmi ban aslında burunda girlime işlemi açıkameliyattan daha zor
bende dedimki vala sizin dr ne der bilmem ama bizim dr açıkameliyatın 3 kat daha zor olduğunusöyledi sinir oldum yaaaa hem ilgisizler hem de bilmiş eşim üzlmesin diye bir şey de diyemiyorum allahım yaa

evet kızlar bu ne böyle baya bi karamsarlaşmışınız siz yaa yapmayın lütfen valla okuyunca kötü oldum bende allahımdan hiç bi zaman umut kesilmez hiç ummadıgınız bi an çok istedigin herşey oluveriyor zamana bırakın kendinize bu kadar stres yapmayınnn

yetercim cnm hiç takma kafana cnm benim boşver kim ne derse desin
yüce Allah sana onca zorlu ameliyattan son ra kocanı bağışlamış ya sen ona dua et cnm benim
ayrıca eşinin ailesinin ne kadar vurdum duymaz olduğu apaçık belli oğulları ameliyat oluyo yoğun bakımda kalıyo kaç gün ve onlar sadece ameliyat günü gelip uğruyolar onlarıda Allaha havale et cnm
hiç kafana takıp laflar söyleyipte günaha girme
hasta insanla uğraşmak zordur sen en zoru başarıyosun
Allahım bunun mükafatını en kısa zamanda sana versin inş...

zeynebim
tüp bebek özel bölüme tıkladıktan sonra topiklerin en altında sol tarafta bi yazı vardı diye hatırlıyorum ama yanıltmakta istemem bi bak istersen
hiç topik açmadım ama görmüştüm...

aslında bu durumu yani çıkıp gelecelerini tahmin ediyordum ama :18::18::18::18::18::18::18:
yinede sinirilerim bozuldu yaaaa

ah canım asıl buna üzülmen kabahat senin sende hata boşuna kendini üzüyon onların ne mal olduğu zaten o hastaneye gelmemelerinden belli sen onları kocanın ailesi değil olur olmaz dan dun komşular olur onlardan birileri gibi görcen cahil cühedaile muhatap olunurmu sende ha ha benim öle bi durum olsa adam yerin ekoymam o görümcemede iyi git sen kendine daha zorunu yaptır biz kolaya kaçtık zevkimiz böle istedi derdim :) hiç takmay agerçekten sen kocan sağ sağlim çıkış ameliyattanda yoğun bakımdanda dünya yansın onların başına yıkılsın isterse napacan boşver milletin ne dediğini ne saçmaladığını senin evinde seninle konuşmamalarıda onların seviyesizliğini gösterir

kuzum haklısında aslında takmayacağım dedim ama pat diye karşımda görüncede sinilendim

günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız

herzaman seninl demişya söylediklerini unut bend ediyomki hiiiiiiiç yoklarmış say geldiklerini bile unut :) diyomya patavatsız bi komşun geldi ve gitti bukadar

canım yaaaa söyldiklerinize katlıyorum cidden patavatsız düşüncesiz insanlar
sabah saat 8 de yine geldiler ve hasta ziyaretine
allahımdan sabır diliyorum

Kızlarr mrhabaa hepiniizeee:)

Yetercim okudum okurken böleee dellendiim dellendiim dellendiimmmmmmmmmmmmAllah değil onların yoldaşı şeytan şeytanlarından bulsunlarAllah şif versin eşine Rabbim tez vakitte sağlık versin yuvana hayatım benim fedakarr cefakrr yeterimmmmgiremedim kk ma aklımdaydın duamda.Allah senin bu güzel kalbinin layıkını versin hayatım.Gönlüne göre versin canım benimmm

Kızlar hepinizee selamlarrr biliyorsunuz 2. tedavimde gebeliği yakaladık abak yüksleemeyenn değerlerlee.şimdi aynı değerler inemiyooorrr3 hafta önce düşürmek için iğne oldum.iğne vurulduğumda 69 olan değerim 25 e ordan 8 e düştü ve bu cuma ki testte 11 e çıktı ki ben bu hafta kommpleee evii boyadımmm duvar kağıdı mı yapmadım kapılara yağlı boyamınormal gebe olsam kesin düşer yani o kadar işe örümcek adam gibi duvarlardaydımmsonucu alınca şok oldum haftaya yine kan vericem ve canım çoook sıkkın bu kadar inik değer niye yükseliyor niye kaybolmuyor anlayamıyorummm:26:bir iğne daha olmaktan çok korkuyorum iğne çok ağır yan etkileriine sahiptabi burda kese oluşturacak değerlerin olmaması biraz sevindirici ama mevzu bensem bi günde fırlarda yapar kürtaja gider diye bile düşünüoum artıkkherkesi öpüyorummm

canım sağol benim için düşünceleriniz sizlerin yüreğinizin güzeliğinden kaynaklanıyor kuzum inşşş eşim sağlığına tamamen kavşusunda sonrası nasılsa halledilir(ben eşimi düşündüğüm için bir şey yapamıyor )
canım senden önceydi bilgemmmmm arkadaşımız var erkek infertilitsinde onunki kese falan görülmüştü ama onun değerleride bayağı düşmedi
inşşş hayırlısyla halolsun ve senin için bir mucize gelsin inşşş

yok be yeterim biizm sonumuz net kürtj olur o durumda.gebelikten umut kesildi.ama düşüremiyorum ya.kese için 1000 lerde olması gerek değerin.benim en yüksek 69 du kese oluşmadan bitirelim dediler.dış gebelikte yükselen değer olurmuş kızlar dedi.yani dış gebelikse zaten ihtimali yok.ben bu işi kafamda bitireli bu gebeliği bitireli çok oldu.gebelik biirmiyo beni.miniik değerlerde resmen süründürüyor.26 ocakta transferim olmuştu 13 mart ve ben hala sürünüyorrum

canım geçecek inşşşşşş rabbimin izni seninde azminle daha güzel günler yaşayacaksın inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…