kız sen takip etmesende ben sana ulaşırım seni bulmak kolay :))))))))) sana kaçış yok ha ha :)))))öğretmenim ben hep takipteyim sizi
amin güzl dileklerin için canım Allahıım en kısa zamanda senide yavruna kavuştursunValla nurcan kardeşim son derece haklı kendi bebeği karnındayken bizim için tüm iyi niyetiyle uğraşıyor, didiniyor. Eğer üzerimize özellikle dua gibi bir görev aldıysak layıkıyla yapalım, yapamayacaksa da almayalım. Bir müslümanın diğer müslüman için ettiği dua daha makbul ve kabul oluyor. Nurcanım Allah senden razı olsun yavrunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ve bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah. Hakkını helal et bize...
canım yazdım ben seni ben hepinize demiyorum bazı arkadaşlar var bana geri dönmüyolar bile okudum yada okumayacağım diye dönmeyen arkadaşlara diyorum senle zaten daha dün konuştuk eşine aldın okucak olan okuyo zaten ama okumayacak olanda bari okumicam desindiye bekliyorumki ona göre başka birilerini bulup okutmaya çalışalım diye ki hala bir sürü açığımız varnurcan ben bitirmdigimi yazxmıştım ama görmedin sanırım
evet canım yaaaa canımı bu günkü terslikler sıktı zaten ama neyse yaaaa geçti gitti çok şükür koçiş yanımda rabbime şükürler olsun
gerisi düzelir zamanla inşş
Nurcancım nasılsın canım, bebeğin nasıl?
Nurcancım nasılsın canım, bebeğin nasıl?
ayşe nerde ya o gelirdi bu saate
tıkınarak ölmeye çalışıyordum da anca geldim :)))
ha ha :) iyi okadarsa tamam :))))))
bende msn de nazifeyle konuşuyodum
bugün yine tüm devrelerim yanık kimseyle konuşmadan oturuyorum
eşin nasıl oldu geçmiş olsun
ateşi 40 tı düşürdüm 37 ye şimdi uyuyor şükür aman bende berbatım isyan ettim akşam akşam :))))
ayy yazık yaaa geçmiş olsun rapor falan alsaydı dnlensin bari
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy----------------2okudu
pembe_86--------------okudu
ceylin------------------okudu
son_ece--------------2okudu
nazemir
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
asosman
bertsina
boş
bende okudum cnm Allah kabul etsin. hastayım giremiyoırum eskisi kadar.
hayırlısı olsun canım ne diyeceğimi şaşırıyorum bu durumlardadostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.
ahh canım haklısın,bizleri tanımadan yaptığın bu karşılıksız uğraş hemde hamile,hamile hakkını helal et canım inşallah bu listeye bir düzen gelecek zamanla oturacak ama okuyamayanlar bildirsin lütfen bir şekilde yerine birisi bulunur...arkadaşlar duaya listeye kendinizi ekletiyonuz bidaha topiğe girmiyosunuz birsürü kişi okumadı daha okumadığı gibi bana dönmüyorsunuzda ben burda uğraşıyorum doğumum olmadan yada ağırlaşmadan hepinize okunsun diye ama kimse önemsemiyor lütfen biraz özenelim bakın ben artık eskisikadar oturamıyorum başında pc nin 2 gün sonra hiç giremezsem kalır tefriciye negüzel şakır şakır okunuyodu okadar zorken bu 7 sayfalık sure insan 15-20 dakkada okur madem isminizi yazdırıyonun ya okuyun yada okumayacağım diye mesaj atın
kız sen takip etmesende ben sana ulaşırım seni bulmak kolay :))))))))) sana kaçış yok ha ha :)))))
amin güzl dileklerin için canım Allahıım en kısa zamanda senide yavruna kavuştursun
canım yazdım ben seni ben hepinize demiyorum bazı arkadaşlar var bana geri dönmüyolar bile okudum yada okumayacağım diye dönmeyen arkadaşlara diyorum senle zaten daha dün konuştuk eşine aldın okucak olan okuyo zaten ama okumayacak olanda bari okumicam desindiye bekliyorumki ona göre başka birilerini bulup okutmaya çalışalım diye ki hala bir sürü açığımız var
aynen canım sen şimdi bugününün tadını çıkar şükür kocacın yanında ve allahın izni ile sağlıklı
bu arada bi ara bendeki ilaç işinide halledelimde onun tarihi geçmeden değiştirebilirsen değiştir canım :)))))))
ah canım tabiki helal olsun hakkım ben sizlere isteyerek başladım bunu kimsenin zoruyla değil çoğu kişide Allah razı olsun okuyo ama 1-2 kişi bile sözünü tutmasa sorun oluyo işte yoksa lafım herkeze değil :))))))))iyigeceler hatunlar:80:
evet bendeki 10 günlük garip durum bugün son verdi ve ben gerçekten regl oldum
mevsim geçişlerinden çok etkilenirim acaba ondanmı yoksa kimyasal bir gebelikmi geçirdim anlamadım acil iyi bir dra gitmem gerek en yakın zamanda :18:
hayırlısı olsun canım ne diyeceğimi şaşırıyorum bu durumlarda
allah iç ferahlığı versin, gerçekten zor bilirim
ahh canım haklısın,bizleri tanımadan yaptığın bu karşılıksız uğraş hemde hamile,hamile hakkını helal et canım inşallah bu listeye bir düzen gelecek zamanla oturacak ama okuyamayanlar bildirsin lütfen bir şekilde yerine birisi bulunur...
ayrıca eşine geçmiş olsun canım ateş işi hafife alınmaz birşey derhal dra gitseydi keşke yada askeriyede vardır sürekli drları hemen görünsün yarın tekrar geçmiş olsun
nurcanım sen onu başka birisine ver canım biz sanırım eylüle kadar falan gidemeyecegiz merkeze
bu arada eğer kimse almmasa bir dernek var istersen oraya göndere biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?