Allah kabul etsin canım sağol
sağol seninde cuman mubarek olsun görüemiyoruz girmiyosun artık :) akşamları
Bu sıralarda akşamları pek müsait olmuyor giremiyorum canım, ama hep aklımdasın :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.
dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.
Allah sabır versin.bu arada eşimde okumuştu meryem suresini.Allah'ım ayşe'ye inş. en kısa zamanda hayırlı evlat ver bu mübarek gün yüzü gözü hürmetine. içinde bizede.amin
Allah kBUL ESİN SAĞOLtünaydın kızlarr nasılsınıznurcancım meryem süresini bitirdim 2 tane demiştim canım ikiside bitti allahım kabul eder inşallah bu okudugumuz dualar arkadaşımıza vesile olurda hayırlı haberlerle gelir inş
Allah sabır versin.bu arada eşimde okumuştu meryem suresini.Allah'ım ayşe'ye inş. en kısa zamanda hayırlı evlat ver bu mübarek gün yüzü gözü hürmetine. içinde bizede.amin
iyi akşamlar kızlar
kızzzz yazdıklarında muziplik kokusu varamin canım hadi iyi bak abiye hııııııı :)))))))))
ayy cnm çok sevindim yaa çok şükür...
hadi gözüğn aydın yetercim
rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmaz inşallah
bende okudum nurcancım allah kabul ederse
rabbim ayşe arkadaşımızın hakkında hayırlısını nasip eder inşallah
ayrıca hatırlatmak istedim kızlar tilavet secdesini unutmayalım
Allah başka dert göstermesin canı benim. Çok şükür bunu da atlattınız ya artık herşey kolay size. Allah ayırmasın, huzurunuzu bozmasın.
aman be güzelim deli gibi bişey etti beni bu tedaviler, iptaller, ertelemeler.. zaten çok da sağlam değildim.. bugün cuma ya biraz daha iyiyim sanki bakalım iştekiler delirtmezse :)))
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin eşinin inşallah.... Bundan sonra herşey dilediğiden daha güzel olsun inşallah....
kızzzz yazdıklarında muziplik kokusu var
sağolun kuzularım hepinizden allah razı olsun
iyiakşamlar canım naptın aldınmı eşinin ilaçlarını
kız hiç sorma bu gün şaka gibiydi her şey eşim hiç uyumadı bu gece sabaha kadar ağrım var diye sonra sabah erkenden ben kaktım oooo meşhur adana yoluna çıktım yine has gittiim ilaçlrı zorla bulduğum dr yazdırdım çarşıda bir eczaneye geldi sistem dr yazdığı tanıyı kabul etmiyor ücretli alayım dedim 200 tl sonra geri gittim dr buldum(ünvrst aradığın dr bulmak ne kadar zor dur bilirisniz )eczacıdandan sistemin istediği tanıyı aldım anlatım dr yazı verdieczaneye geldi sistem dr yadığını yine kabul etmedi bende birini ücretli aldım kalanında kurum ödediama ben yorgunluktan öldüm valla
arkadaşlar duaya listeye kendinizi ekletiyonuz bidaha topiğe girmiyosunuz birsürü kişi okumadı daha okumadığı gibi bana dönmüyorsunuzda ben burda uğraşıyorum doğumum olmadan yada ağırlaşmadan hepinize okunsun diye ama kimse önemsemiyor lütfen biraz özenelim bakın ben artık eskisikadar oturamıyorum başında pc nin 2 gün sonra hiç giremezsem kalır tefriciye negüzel şakır şakır okunuyodu okadar zorken bu 7 sayfalık sure insan 15-20 dakkada okur madem isminizi yazdırıyonun ya okuyun yada okumayacağım diye mesaj atın
tünaydın kızlarr nasılsınıznurcancım meryem süresini bitirdim 2 tane demiştim canım ikiside bitti allahım kabul eder inşallah bu okudugumuz dualar arkadaşımıza vesile olurda hayırlı haberlerle gelir inş
:)))))))))))) e olsun okadar sevindik evegeldi eşin artık neşelenelim gülelim eğlenelim dimi üzüntüleri atıp bi kenara yine takılalım birbirimize:)))))))))
ah canım ya tabi yorulmuşundur hastaneye gitmek bile yoruyor insanıki bide böle terslikler olunca daha beter aman Allahım bundan sonra herşeyi güzel etsin inşallah çoğu bitti azı kaldı canım tabiki eşinin biraz ağrıları olacak ama inşallah sadece bukadarla kalacak hemencecik ileşecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?