bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.

Ben de çok üzgünüm ayşe,ama bu demek değilki duamız ve inancımız sona erecek. Allah sabır ve güc versin inşallah. Kendini toparla ve en yakın zamanda yine duada, tasada, dertte olduğumuz gibi güzel mutlu haberlerde de beraber olabilelim inşallah...

dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.

Allah sabır versin.bu arada eşimde okumuştu meryem suresini.Allah'ım ayşe'ye inş. en kısa zamanda hayırlı evlat ver bu mübarek gün yüzü gözü hürmetine. içinde bizede.amin

Allah sabır versin.bu arada eşimde okumuştu meryem suresini.Allah'ım ayşe'ye inş. en kısa zamanda hayırlı evlat ver bu mübarek gün yüzü gözü hürmetine. içinde bizede.amin

olsun eninde sonunda tüm dualarımız yerini bulacak inanıyorum, şimdilik zamanı değilmiş diyelim.. küsmeyelim biz sabredelim yeter..

Allah kBUL ESİN SAĞOL

canım geçmiş olsun ne dim Allahım kuvvet versinde bian önce toparlan

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar

pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy----------------2okudu
pembe_86--------------okudu
ceylin------------------okudu
son_ece--------------2okudu
nazemir
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
asosman
bertsina

boş

kuzum çok üzüldüm ne desem boş biliyorum rabbim toparlanıma gücü versin inşşş

amin canım hadi iyi bak abiye hııııııı :)))))))))
kızzzz yazdıklarında muziplik kokusu var
ayy cnm çok sevindim yaa çok şükür...

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin eşinin inşallah.... Bundan sonra herşey dilediğiden daha güzel olsun inşallah....

sağolun kuzularım hepinizden allah razı olsun

iyiakşamlar canım naptın aldınmı eşinin ilaçlarını

kız hiç sorma bu gün şaka gibiydi her şey eşim hiç uyumadı bu gece sabaha kadar ağrım var diye sonra sabah erkenden ben kaktım oooo meşhur adana yoluna çıktım yine has gittiim ilaçlrı zorla bulduğum dr yazdırdım çarşıda bir eczaneye geldi sistem dr yazdığı tanıyı kabul etmiyor ücretli alayım dedim 200 tl sonra geri gittim dr buldum(ünvrst aradığın dr bulmak ne kadar zor dur bilirisniz )eczacıdandan sistemin istediği tanıyı aldım anlatım dr yazı verdieczaneye geldi sistem dr yadığını yine kabul etmedi bende birini ücretli aldım kalanında kurum ödediama ben yorgunluktan öldüm valla

arkadaşlar duaya listeye kendinizi ekletiyonuz bidaha topiğe girmiyosunuz birsürü kişi okumadı daha okumadığı gibi bana dönmüyorsunuzda ben burda uğraşıyorum doğumum olmadan yada ağırlaşmadan hepinize okunsun diye ama kimse önemsemiyor lütfen biraz özenelim bakın ben artık eskisikadar oturamıyorum başında pc nin 2 gün sonra hiç giremezsem kalır tefriciye negüzel şakır şakır okunuyodu okadar zorken bu 7 sayfalık sure insan 15-20 dakkada okur madem isminizi yazdırıyonun ya okuyun yada okumayacağım diye mesaj atın

ah canım ya tabi yorulmuşundur hastaneye gitmek bile yoruyor insanıki bide böle terslikler olunca daha beter aman Allahım bundan sonra herşeyi güzel etsin inşallah çoğu bitti azı kaldı canım tabiki eşinin biraz ağrıları olacak ama inşallah sadece bukadarla kalacak hemencecik ileşecek inşallah

Valla nurcan kardeşim son derece haklı kendi bebeği karnındayken bizim için tüm iyi niyetiyle uğraşıyor, didiniyor. Eğer üzerimize özellikle dua gibi bir görev aldıysak layıkıyla yapalım, yapamayacaksa da almayalım. Bir müslümanın diğer müslüman için ettiği dua daha makbul ve kabul oluyor. Nurcanım Allah senden razı olsun yavrunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ve bu uğurda uğraşan tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah. Hakkını helal et bize...

nurcan ben bitirmdigimi yazxmıştım ama görmedin sanırım

:)))))))))))) e olsun okadar sevindik evegeldi eşin artık neşelenelim gülelim eğlenelim dimi üzüntüleri atıp bi kenara yine takılalım birbirimize:)))))))))

evet canım doğru diyorsun güllelim eğlenelim birazcık
birde yeğencikler gelyseydi daha güzel olcaktı

evet canım yaaaa canımı bu günkü terslikler sıktı zaten ama neyse yaaaa geçti gitti çok şükür koçiş yanımda rabbime şükürler olsun
gerisi düzelir zamanla inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…