benim net çok yavaş giremiyorum bi kk ye girerken yavaş ne hikmetse
ya kadınlar kulübünde hep böle canım ya pembe hiç giremiyo siteye
evet ya banada msj atmış giremiyorum diye
sen napıyon dantelmi hala :)))))))))
bende yeni bi havlu kenarı başladım ha ha diğerini aylarca zarzor bitirdim bunuda bebek büyüyene kadar anca bitiririm heralde
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy----------------2okudu
pembe_86--------------okudu
ceylin------------------okudu
son_ece--------------2okudu
tweety25--------------okudu
derin------------------okudu
nazemir---------------okudu
hilbay----------------okudu
asosman
boş
boş
boş
kızlar asysosman arkadaşımızın duasında birtek okumayan kendi kaldı ve 3 tanede boş kaldı ben yeni listeyi yapayım yarın diyorum arkadaşımız isterse çevresinde okutabileceği varsa bu 3 taneyi tamamlatsın onada mesaz atıcam sayımız az olduğu için çevremizdekilerede okutursak en azından kendi dualarımızda kalanları okutursa liste daha çabuk ilerler canlarım :))))))))
birde transferi veya tedavisi bu hafta olan arkadaşım bana bildirsin son ece vardı netleştimi tedavisi haber bekliyorum tedavisi yakın arkadaşlardan
iyi akşamlar hanımlarr nasılsınız nurcancım ben ayın 14 de hastalanacagım bekliyorum kısmetse yarın başlayacak başladıgında da hemen tedaviye başlayacagız canım beklemedeyim yarın haber veriririm anca
iyigeceler ben geldim yine gece gece
eee mağlum haftasonu her iki annede yakında olunca bir orada bir burada geçiriyoruz haftasonunu,
bugün havayı güzel bulunca eşimle eminönüne gittik balıkekmek filan güzel bir gün oldu
yeterim canını sıkmışlar kedini bilmez birkaç insancık,boşver canım sen neleri atlatmış kadınsın
onlarda görüyor mücadeleni mutlaka çekemiyorlar demekki insan arada ne geçerse geçsin oğlu çok önemli bir ameliyata giriyor ve sadece o gün yanınızda pes vallahi allaha havale et bacım ilahi adalet üstesinden gelir ancak böylelerinin
pearlflover hayırlısı olsun canım herşey belli oldu sanırım
inşalah bu sefer sonunda bebeğine kavuşanlardan olursun
ayşecanım neler oluyor sana kuzum,bizlerin bazen böyle devrelerin yandığı dönemlerden geçtiğimiz oluyor rabbim tez zamanda iç ferahlığı versin inşalah
ha ha ben o günleri görcemmi ya kızıma çeyiz heeeeeee :))))))))dantel örüyorum aralarda atkı şapka ördüm birisine kendimede örme fularla şapka ördüm şimdide bu motif makinalarına merak sardım..elişi insanı dinlendiriyo... ne zaman biterse bitsin sende kızının çeyizine koyarsın artık
iyi akşamlar hanımlarr nasılsınız nurcancım ben ayın 14 de hastalanacagım bekliyorum kısmetse yarın başlayacak başladıgında da hemen tedaviye başlayacagız canım beklemedeyim yarın haber veriririm anca
canım tamam ozaman sana yapaım liseyi bugün
iyigeceler ben geldim yine gece gece
eee mağlum haftasonu her iki annede yakında olunca bir orada bir burada geçiriyoruz haftasonunu,
bugün havayı güzel bulunca eşimle eminönüne gittik balıkekmek filan güzel bir gün oldu
yeterim canını sıkmışlar kedini bilmez birkaç insancık,boşver canım sen neleri atlatmış kadınsın
onlarda görüyor mücadeleni mutlaka çekemiyorlar demekki insan arada ne geçerse geçsin oğlu çok önemli bir ameliyata giriyor ve sadece o gün yanınızda pes vallahi allaha havale et bacım ilahi adalet üstesinden gelir ancak böylelerinin
pearlflover hayırlısı olsun canım herşey belli oldu sanırım
inşalah bu sefer sonunda bebeğine kavuşanlardan olursun
ayşecanım neler oluyor sana kuzum,bizlerin bazen böyle devrelerin yandığı dönemlerden geçtiğimiz oluyor rabbim tez zamanda iç ferahlığı versin inşalah
amiiiiiiiiin inşallahEvet canım başladık hayırlısıyla....Şimdi transferi bekliyoruz.....Hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize.... Her sefer bir öncekinden daha çok yorup üzüyor insanı dilerim bu son denemem olur ve bebeğim bana gelir
hıh böle tabi kız ne bu erşeyin hayırlısı tebiki sen bencede bi silkelen öle gel :))))))))Günaydıııın,
Şu üstümdeki ölü toprağını atmaya karar verdim. Yeter vallaa..
Haftaya diyorum bir izne çıkayım şöyle 2-3 gün bir yerlere gideyim. Aslında transferden sonra gitmek istiyordum ama bu sıkıntıyla tedaviye başlamak istemiyorum. Biraz moralim düzelsin, hevesim yerine glesin. Di mi ama?
Sonrasını da düşündüm, içimi rahatlatıp tedavimi olucam ve bekliycem. Hakkımda hayırlısı neyse o olacak ama eğer olmuyorsa da hemen bir daha bir daha denemek istemiyorum. Kısmet olurda nisanda tedavimi olursam ne ala yok olmazsam ya da negatifi alırsam en az 6-7 ay ara vermek en iyisi sanırım.
Aaaa kendim bile kendimden sıkıldım valla bu ne be üzül üzül..
Birazdan yemeğe çıkıcam ohh kendime ziyafet çekerimSonra da bir iki yeni fistan aldım mı tamam..
Akşama da hazır ablam da yokken kocamla bir başbaşa kalayım, kocam olduğunu hatırlayayım. İyice ahbap çavuşlara döndük
Günaydıııın,
Şu üstümdeki ölü toprağını atmaya karar verdim. Yeter vallaa..
Haftaya diyorum bir izne çıkayım şöyle 2-3 gün bir yerlere gideyim. Aslında transferden sonra gitmek istiyordum ama bu sıkıntıyla tedaviye başlamak istemiyorum. Biraz moralim düzelsin, hevesim yerine glesin. Di mi ama?
Sonrasını da düşündüm, içimi rahatlatıp tedavimi olucam ve bekliycem. Hakkımda hayırlısı neyse o olacak ama eğer olmuyorsa da hemen bir daha bir daha denemek istemiyorum. Kısmet olurda nisanda tedavimi olursam ne ala yok olmazsam ya da negatifi alırsam en az 6-7 ay ara vermek en iyisi sanırım.
Aaaa kendim bile kendimden sıkıldım valla bu ne be üzül üzül..
Birazdan yemeğe çıkıcam ohh kendime ziyafet çekerimSonra da bir iki yeni fistan aldım mı tamam..
Akşama da hazır ablam da yokken kocamla bir başbaşa kalayım, kocam olduğunu hatırlayayım. İyice ahbap çavuşlara döndük
fundacığımın kulakları çınlasın :))) sadece o geliyo aklıma bu durumlarda, çakma hürremhıh böle tabi kız ne bu erşeyin hayırlısı tebiki sen bencede bi silkelen öle gel :))))))))
Afferin sana ayşecan.... Çok yaramazlık yapma ama hııııı
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?