bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sen napıyon dantelmi hala :)))))))))
bende yeni bi havlu kenarı başladım ha ha diğerini aylarca zarzor bitirdim bunuda bebek büyüyene kadar anca bitiririm heralde

dantel örüyorum aralarda atkı şapka ördüm birisine kendimede örme fularla şapka ördüm şimdide bu motif makinalarına merak sardım..elişi insanı dinlendiriyo... ne zaman biterse bitsin sende kızının çeyizine koyarsın artık

iyigeceler ben geldim yine gece gece
eee mağlum haftasonu her iki annede yakında olunca bir orada bir burada geçiriyoruz haftasonunu,
bugün havayı güzel bulunca eşimle eminönüne gittik balıkekmek filan güzel bir gün oldu

yeterim canını sıkmışlar kedini bilmez birkaç insancık,boşver canım sen neleri atlatmış kadınsın
onlarda görüyor mücadeleni mutlaka çekemiyorlar demekki insan arada ne geçerse geçsin oğlu çok önemli bir ameliyata giriyor ve sadece o gün yanınızda pes vallahi allaha havale et bacım ilahi adalet üstesinden gelir ancak böylelerinin

pearlflover hayırlısı olsun canım herşey belli oldu sanırım
inşalah bu sefer sonunda bebeğine kavuşanlardan olursun

ayşecanım neler oluyor sana kuzum,bizlerin bazen böyle devrelerin yandığı dönemlerden geçtiğimiz oluyor rabbim tez zamanda iç ferahlığı versin inşalah

günaydın canlarım çok güzel bir hafta olsun
inşşşşşşşşş süprizlerle dolu bir hafta geçiririz

canım sinirlenmiştim ama geçti
öyle insanlar için değmez yaaaa ben yıllardır uğraşıyorum o insanlarla 3 yıldır konuşmuyorduk
işte eşimin rahatsılığını bahane yapıp geldiler ve beni sinr ettiler
ama sağlık olsun eşim iyi olsun ben onların hakkında gelirim

ha ha ben o günleri görcemmi ya kızıma çeyiz heeeeeee :))))))))

Evet canım başladık hayırlısıyla....Şimdi transferi bekliyoruz.....Hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize.... Her sefer bir öncekinden daha çok yorup üzüyor insanı dilerim bu son denemem olur ve bebeğim bana gelir

Günaydıııın,
Şu üstümdeki ölü toprağını atmaya karar verdim. Yeter vallaa..
Haftaya diyorum bir izne çıkayım şöyle 2-3 gün bir yerlere gideyim. Aslında transferden sonra gitmek istiyordum ama bu sıkıntıyla tedaviye başlamak istemiyorum. Biraz moralim düzelsin, hevesim yerine glesin. Di mi ama?
Sonrasını da düşündüm, içimi rahatlatıp tedavimi olucam ve bekliycem. Hakkımda hayırlısı neyse o olacak ama eğer olmuyorsa da hemen bir daha bir daha denemek istemiyorum. Kısmet olurda nisanda tedavimi olursam ne ala yok olmazsam ya da negatifi alırsam en az 6-7 ay ara vermek en iyisi sanırım.
Aaaa kendim bile kendimden sıkıldım valla bu ne be üzül üzül..
Birazdan yemeğe çıkıcam ohh kendime ziyafet çekerim Sonra da bir iki yeni fistan aldım mı tamam..
Akşama da hazır ablam da yokken kocamla bir başbaşa kalayım, kocam olduğunu hatırlayayım. İyice ahbap çavuşlara döndük

amiiiiiiiiin inşallah
hıh böle tabi kız ne bu erşeyin hayırlısı tebiki sen bencede bi silkelen öle gel :))))))))

Afferin sana ayşecan.... Çok yaramazlık yapma ama hııııı

kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy

hıh böle tabi kız ne bu erşeyin hayırlısı tebiki sen bencede bi silkelen öle gel :))))))))
fundacığımın kulakları çınlasın :))) sadece o geliyo aklıma bu durumlarda, çakma hürrem
Afferin sana ayşecan.... Çok yaramazlık yapma ama hııııı

di mi aferin bana.. benim yapacağım yaramazlık ancak bişeyler tıkınmaktan ibaret :))

kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy

tamam tamam sen iyi bak şu kocana da iyileşsin biran önce, özlüyoruz seni.

Aman kızdırma kocanı canım..... Sen dinlenmene bak yakında Allah'ın izniyle bebeğin gelecek bu mutluluğu düşün :) Bana da dua et nurcan ne olur içimde sinsi sinsi şeytanlar dolanıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…