kızlar eşim bugün erken gelicekmiş yoldaymış ben bidaha girmicem bugün yarın inşallah Dua listesinyapıcam herkez takip ederse sevinirim
cnm doğum günün kutlu olsun,
inş bu yaşın sana şans getirerek meleğini gönderir cnm
çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için cümlemize inşallah diyorum
yaşlanıyorum ben yaa yaş olmuş 33 neyse rabbim öncelikle sağlık huzur versin bana ve hepimize
inşaallah bebişlerimizde gelecek sonra
iyiyim cancağızım daha da iyi olacağım Allahın izniyleceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
kizlar gecmisi tam okuyamadim ama anladigim kadariyla bir huzun hakim herkeste...benimde adet gunum yaklasti bi sinir bi karamsarlik bi huzun coktu banada...
ayse canim yaa az kendine gel sen o kadar gucluydun yaaa...
nurcanim prensesimiz iyi okudugum kadariyla optum cokkkk..
pear gun sayiyosun transferine insallah hamisim diye yaz buraya; hepimizede moral olsun..sole silkelenip kendimizi gelelim insallah...
yeter canim esin eve gelmisss hadi gozun aydin...
ve diger tum arkadaslar optum herkesi cokkkk....sevgiler hepinize...
derin hilbay ve diger tum tum arkadaslar opuyorum herkesi cokkk..
kız ne varki bende 35 im hemide en verimli yaşalardayız bizçok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için cümlemize inşallah diyorum
yaşlanıyorum ben yaa yaş olmuş 33 neyse rabbim öncelikle sağlık huzur versin bana ve hepimize
inşaallah bebişlerimizde gelecek sonra
çok şükür evdeyiz canımceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
kizlar gecmisi tam okuyamadim ama anladigim kadariyla bir huzun hakim herkeste...benimde adet gunum yaklasti bi sinir bi karamsarlik bi huzun coktu banada...
pear gun sayiyosun transferine insallah hamisim diye yaz buraya; hepimizede moral olsun..sole silkelenip kendimizi gelelim insallah...
amaaan 33 dediğin ne ki.. hayat kırkında başlar demiyorlar mı? daha yaşayacak, görecek çok güzel günlerimiz olacak.
Yok canım yanlış kalmamıştır aklında bana doktor bin kere falan histereskopi yaptı ya normaldir öyle hatırlaman. Şimdilik yok histereskopi falan d.kontrol hapı alıyorum ayın 29unda bitecek. O bittikten 3 gün sonra da tedavim başlayacak yani inşallah çünkü benim alt takımlar sapıttı bazen hap falan dinlemiyorlar kafalarına göre adet falan görüyorlar :)))
evet kuzum ya inan omzumdan yük kalktı.. kendimi sıkmaktan yorulmuşum.
inşallah dediğin gibi olur da bir daha bir daha bu yükleri taşımak zorunda kalmam.
bugün benim doğumgünüm
yine yalnızım yine etraf hüzün
bir yaş daha geldi geçiyor hala kucağım bomboş
söyle ne zaman geleceksin be iki gözüm
ceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
Teşekkürler umudumceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
öyle değilmi ayşecim ne bileyim 30dan sonra hiç büyümek istemiyorum artık daha bunun kırkı var ellisi var allah ömür verdiği süreceamaaan 33 dediğin ne ki.. hayat kırkında başlar demiyorlar mı? daha yaşayacak, görecek çok güzel günlerimiz olacak.
öyleyiz değilmikız ne varki bende 35 im hemide en verimli yaşalardayız biz
teşekkürler derincim güzel dileklerin için,Ah canım yaa:Bugün senin doğum gününn olur mu böyle hüzüüünnnnnnn:26:Sağlıklaaaa nicee yaşlaraaRabbiimm yüzünü tez vakitte güldürsün hayatımmmmm
Teşekkürler umudum
öyle değilmi ayşecim ne bileyim 30dan sonra hiç büyümek istemiyorum artık daha bunun kırkı var ellisi var allah ömür verdiği sürece
öyleyiz değilmi
teşekkürler derincim güzel dileklerin için,
rabbim tüm gönülden isteyenleri artık kavuştursun bebişlerine
rabbim senide tez zamanda sağlıklı hamişlik nasip etsin
arkadaşlar istanbul da bildiğiniz iyi bir ürolog var mı?
ceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
selam kızlar ...
bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..
artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...
selam kızlar ...
bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..
artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...
günaydınn ayşe nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
valla nasıl oldugumu bende bilmiyorum bi yandan heyecanlıyım bi yandan kırgın bi yandan üzgün neden diye sorma kısmet se başlıyoruz bugün tedaviye allahım inş hayırlı sonuçları almayı nasip eder
inşallah canım
karışık duygular içinde olman normal tabi.
umutlu ol, iyisini iste ki iyisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?