bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....

kizlar gecmisi tam okuyamadim ama anladigim kadariyla bir huzun hakim herkeste...benimde adet gunum yaklasti bi sinir bi karamsarlik bi huzun coktu banada...

ayse canim yaa az kendine gel sen o kadar gucluydun yaaa...

nurcanim prensesimiz iyi okudugum kadariyla optum cokkkk..
pear gun sayiyosun transferine insallah hamisim diye yaz buraya; hepimizede moral olsun..sole silkelenip kendimizi gelelim insallah...
yeter canim esin eve gelmisss hadi gozun aydin...

ve diger tum arkadaslar optum herkesi cokkkk....sevgiler hepinize...

derin hilbay ve diger tum tum arkadaslar opuyorum herkesi cokkk..

amaaan 33 dediğin ne ki.. hayat kırkında başlar demiyorlar mı? daha yaşayacak, görecek çok güzel günlerimiz olacak.

iyiyim cancağızım daha da iyi olacağım Allahın izniyle
sen nasılsın, gitti mi kocacığın? Allah kavuştursun..

amin canim benim..evet gitti canim benim...

benimde adetim yaklastiya hormonlar sapitti yine...sancilar; agrilar; sizilar....

kız ne varki bende 35 im hemide en verimli yaşalardayız biz
çok şükür evdeyiz canım
amaaan 33 dediğin ne ki.. hayat kırkında başlar demiyorlar mı? daha yaşayacak, görecek çok güzel günlerimiz olacak.

oooooooooooo daha hayatın başlamsına bayağı varmışşşş

Son düzenleme:

canım yaa:)o alt takımlar bende de muzur bacım.gebe kalalım diyoruusss:)kalıyoruz iyi gitmiyor:) o gelmek bilmeyen sıpa şimdide gitmek bilmiyorr:)))bulur bulur benii bulur şarkısını izelden kendime ve tüm gariplikleri çekenlere armağan ediyorumhaydi hayırlısıııı yaaa azz kaldıııı maşallahhh o haldee:)en çokda dk kullanmaya kıl oluyorum tüp bebek tehşisinden beri

bugün benim doğumgünüm
yine yalnızım yine etraf hüzün
bir yaş daha geldi geçiyor hala kucağım bomboş
söyle ne zaman geleceksin be iki gözüm

Ah canım yaa:Bugün senin doğum gününn olur mu böyle hüzüüünnnnnnn:26:Sağlıklaaaa nicee yaşlaraaRabbiimm yüzünü tez vakitte güldürsün hayatımmmmm

merabaa canımmmmöptümm kocamannnnn

ceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
Teşekkürler umudum
öyle değilmi ayşecim ne bileyim 30dan sonra hiç büyümek istemiyorum artık daha bunun kırkı var ellisi var allah ömür verdiği sürece
kız ne varki bende 35 im hemide en verimli yaşalardayız biz
öyleyiz değilmi
Ah canım yaa:Bugün senin doğum gününn olur mu böyle hüzüüünnnnnnn:26:Sağlıklaaaa nicee yaşlaraaRabbiimm yüzünü tez vakitte güldürsün hayatımmmmm
teşekkürler derincim güzel dileklerin için,
rabbim tüm gönülden isteyenleri artık kavuştursun bebişlerine
rabbim senide tez zamanda sağlıklı hamişlik nasip etsin

evet evet

Artık yola girdik hayırlısıyla.......İnşallah hepimizin paylaşacağı güzel haberleri olur...

selam kızlar ...

bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..

artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...

selam kızlar ...

bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..

artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...

Geçmiş olsun canım.
Tabiki umutlu olacaksın daha ne yaptık ki umudumuzu kaybedecek. Henüz denenecek çok şey var, sanki tüm yollar tükenmiş gibi kendimizi üzmeye gerek yok..
Şimdi ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla?

valla nasıl oldugumu bende bilmiyorum bi yandan heyecanlıyım bi yandan kırgın bi yandan üzgün neden diye sorma kısmet se başlıyoruz bugün tedaviye allahım inş hayırlı sonuçları almayı nasip eder

inşallah canım
karışık duygular içinde olman normal tabi.
umutlu ol, iyisini iste ki iyisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…