Ayşecim tam takip edemedim ama sen histereskopi mi çekilecektin?öyle kalmış aklımda diilsede kusura bakma kafam milyar milyarda:)bencede dinlennn eğlen öyle başla tedavinee harika düşünmüşsünGünaydıııın,
Şu üstümdeki ölü toprağını atmaya karar verdim. Yeter vallaa..
Haftaya diyorum bir izne çıkayım şöyle 2-3 gün bir yerlere gideyim. Aslında transferden sonra gitmek istiyordum ama bu sıkıntıyla tedaviye başlamak istemiyorum. Biraz moralim düzelsin, hevesim yerine glesin. Di mi ama?
Sonrasını da düşündüm, içimi rahatlatıp tedavimi olucam ve bekliycem. Hakkımda hayırlısı neyse o olacak ama eğer olmuyorsa da hemen bir daha bir daha denemek istemiyorum. Kısmet olurda nisanda tedavimi olursam ne ala yok olmazsam ya da negatifi alırsam en az 6-7 ay ara vermek en iyisi sanırım.
Aaaa kendim bile kendimden sıkıldım valla bu ne be üzül üzül..
Birazdan yemeğe çıkıcam ohh kendime ziyafet çekerimSonra da bir iki yeni fistan aldım mı tamam..
Akşama da hazır ablam da yokken kocamla bir başbaşa kalayım, kocam olduğunu hatırlayayım. İyice ahbap çavuşlara döndük
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy
Günaydıııın,
Şu üstümdeki ölü toprağını atmaya karar verdim. Yeter vallaa..
Haftaya diyorum bir izne çıkayım şöyle 2-3 gün bir yerlere gideyim. Aslında transferden sonra gitmek istiyordum ama bu sıkıntıyla tedaviye başlamak istemiyorum. Biraz moralim düzelsin, hevesim yerine glesin. Di mi ama?
Sonrasını da düşündüm, içimi rahatlatıp tedavimi olucam ve bekliycem. Hakkımda hayırlısı neyse o olacak ama eğer olmuyorsa da hemen bir daha bir daha denemek istemiyorum. Kısmet olurda nisanda tedavimi olursam ne ala yok olmazsam ya da negatifi alırsam en az 6-7 ay ara vermek en iyisi sanırım.
Aaaa kendim bile kendimden sıkıldım valla bu ne be üzül üzül..
Birazdan yemeğe çıkıcam ohh kendime ziyafet çekerimSonra da bir iki yeni fistan aldım mı tamam..
Akşama da hazır ablam da yokken kocamla bir başbaşa kalayım, kocam olduğunu hatırlayayım. İyice ahbap çavuşlara döndük
Yok canım yanlış kalmamıştır aklında bana doktor bin kere falan histereskopi yaptı ya normaldir öyle hatırlaman. Şimdilik yok histereskopi falan d.kontrol hapı alıyorum ayın 29unda bitecek. O bittikten 3 gün sonra da tedavim başlayacak yani inşallah çünkü benim alt takımlar sapıttı bazen hap falan dinlemiyorlar kafalarına göre adet falan görüyorlar :)))Ayşecim tam takip edemedim ama sen histereskopi mi çekilecektin?öyle kalmış aklımda diilsede kusura bakma kafam milyar milyarda:)bencede dinlennn eğlen öyle başla tedavinee harika düşünmüşsün
canım afiyet olsun
ne güzel kararlar almışsın ayşem
inşşş canım bu tedavinde maleğin gelecekve sen bir daha diye bir şey yaşamayacaksın
birde şu fistan işi güzelmiş iyi geliyor insana valla
hadi bakalım iyi vakit geçir kocişinle anladın sen onu
Aman kızdırma kocanı canım..... Sen dinlenmene bak yakında Allah'ın izniyle bebeğin gelecek bu mutluluğu düşün :) Bana da dua et nurcan ne olur içimde sinsi sinsi şeytanlar dolanıyorrrr
ay valla onlada byağıdır görüşemiyom :)))))))))fundacığımın kulakları çınlasın :))) sadece o geliyo aklıma bu durumlarda, çakma hürrem
di mi aferin bana.. benim yapacağım yaramazlık ancak bişeyler tıkınmaktan ibaret :))
kız mendebur benimki ya sen biliyon zaten az çok baksamda yaranamıyom konuşuruz özelde nasılsa :))) şimdi burdsa anlatmim :)))))tamam tamam sen iyi bak şu kocana da iyileşsin biran önce, özlüyoruz seni.
Aman kızdırma kocanı canım..... Sen dinlenmene bak yakında Allah'ın izniyle bebeğin gelecek bu mutluluğu düşün :) Bana da dua et nurcan ne olur içimde sinsi sinsi şeytanlar dolanıyorrrr
Ayşecim tam takip edemedim ama sen histereskopi mi çekilecektin?öyle kalmış aklımda diilsede kusura bakma kafam milyar milyarda:)bencede dinlennn eğlen öyle başla tedavinee harika düşünmüşsün
nurcaaaaan:)bebeğim nasılsın yewwwbebekimisi seni öptüm koccamannn
bugün benim doğumgünüm
yine yalnızım yine etraf hüzün
bir yaş daha geldi geçiyor hala kucağım bomboş
söyle ne zaman geleceksin be iki gözüm
Yok canım yanlış kalmamıştır aklında bana doktor bin kere falan histereskopi yaptı ya normaldir öyle hatırlaman. Şimdilik yok histereskopi falan d.kontrol hapı alıyorum ayın 29unda bitecek. O bittikten 3 gün sonra da tedavim başlayacak yani inşallah çünkü benim alt takımlar sapıttı bazen hap falan dinlemiyorlar kafalarına göre adet falan görüyorlar :)))
evet kuzum ya inan omzumdan yük kalktı.. kendimi sıkmaktan yorulmuşum.
inşallah dediğin gibi olur da bir daha bir daha bu yükleri taşımak zorunda kalmam.
kız kov o şeytanları aaaaaaa birinizi bırakıp öbürünü<ü dövecem heeeee :))))))
bişicik olmaz canım ben hep duacınızım ama kabul olur olmaz bilemem canım inşallah kabul olurda yavruna kavuşursun
bugün benim doğumgünüm
y valla onlada byağıdır görüşemiyom :)))))))))
kız mendebur benimki ya sen biliyon zaten az çok baksamda yaranamıyom konuşuruz özelde nasılsa :))) şimdi burdsa anlatmim :)))))
kız kov o şeytanları aaaaaaa birinizi bırakıp öbürünü<ü dövecem heeeee :))))))
bişicik olmaz canım ben hep duacınızım ama kabul olur olmaz bilemem canım inşallah kabul olurda yavruna kavuşursun
bugün benim doğumgünüm
dimi hem yorulmam fazla :))))))))sen var ya en iyisi ikimizin kafalarını tokuştur gitsin :)))
anam döveceklerindenbirisi benmişim gibi geldi nedense:26::26:
sen var ya en iyisi ikimizin kafalarını tokuştur gitsin :)))
anam döveceklerindenbirisi benmişim gibi geldi nedense:26::26:
kızlar eşim bugün erken gelicekmiş yoldaymış ben bidaha girmicem bugün yarın inşallah Dua listesinyapıcam herkez takip ederse sevinirim
sen var ya en iyisi ikimizin kafalarını tokuştur gitsin :)))
Öyle yap gerçekten ikimizde arızalıyız biz :)) Bursa'nın havası bizi böyle yapıyor galiba, başka bir yeremi gitsek ne?
dimi hem yorulmam fazla :))))))))
sende üstüne al hayatım sende 3 oldunuz eğer böle herşeyi dert ederseniz hepinizi bi temiz dövcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?