bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Ayşecim tam takip edemedim ama sen histereskopi mi çekilecektin?öyle kalmış aklımda diilsede kusura bakma kafam milyar milyarda:)bencede dinlennn eğlen öyle başla tedavinee harika düşünmüşsün
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum akşama belki giremem :))))))) herften paparayı yedim dün bugünde elime alırsam :)))) pc yi tam oluruz hepiniz kendinize iyi bakın giremezsem byyyyy

nurcaaaaan:)bebeğim nasılsın yewww bebekimisi seni öptüm koccamannn

canım afiyet olsun
ne güzel kararlar almışsın ayşem
inşşş canım bu tedavinde maleğin gelecek ve sen bir daha diye bir şey yaşamayacaksın
birde şu fistan işi güzelmiş iyi geliyor insana valla
hadi bakalım iyi vakit geçir kocişinle anladın sen onu

Ayşecim tam takip edemedim ama sen histereskopi mi çekilecektin?öyle kalmış aklımda diilsede kusura bakma kafam milyar milyarda:)bencede dinlennn eğlen öyle başla tedavinee harika düşünmüşsün
Yok canım yanlış kalmamıştır aklında bana doktor bin kere falan histereskopi yaptı ya normaldir öyle hatırlaman. Şimdilik yok histereskopi falan d.kontrol hapı alıyorum ayın 29unda bitecek. O bittikten 3 gün sonra da tedavim başlayacak yani inşallah çünkü benim alt takımlar sapıttı bazen hap falan dinlemiyorlar kafalarına göre adet falan görüyorlar :)))

evet kuzum ya inan omzumdan yük kalktı.. kendimi sıkmaktan yorulmuşum.
inşallah dediğin gibi olur da bir daha bir daha bu yükleri taşımak zorunda kalmam.

Aman kızdırma kocanı canım..... Sen dinlenmene bak yakında Allah'ın izniyle bebeğin gelecek bu mutluluğu düşün :) Bana da dua et nurcan ne olur içimde sinsi sinsi şeytanlar dolanıyorrrr

senin içindeki o sinsi şeytanları var yaa biiiiiiip
hem sen temizlik yapmıycak mıydın napıyosun forum köşelerinde? az mı geldi kendi şeytanların?

fundacığımın kulakları çınlasın :))) sadece o geliyo aklıma bu durumlarda, çakma hürrem

di mi aferin bana.. benim yapacağım yaramazlık ancak bişeyler tıkınmaktan ibaret :))
ay valla onlada byağıdır görüşemiyom :)))))))))
tamam tamam sen iyi bak şu kocana da iyileşsin biran önce, özlüyoruz seni.
kız mendebur benimki ya sen biliyon zaten az çok baksamda yaranamıyom konuşuruz özelde nasılsa :))) şimdi burdsa anlatmim :)))))
Aman kızdırma kocanı canım..... Sen dinlenmene bak yakında Allah'ın izniyle bebeğin gelecek bu mutluluğu düşün :) Bana da dua et nurcan ne olur içimde sinsi sinsi şeytanlar dolanıyorrrr

kız kov o şeytanları aaaaaaa birinizi bırakıp öbürünü<ü dövecem heeeee :))))))
bişicik olmaz canım ben hep duacınızım ama kabul olur olmaz bilemem canım inşallah kabul olurda yavruna kavuşursun

sağol canım benim iyidiyelim iyi olalım şükür sen nasılsın canım inşallah iyisinsdir bizde seni öpüyoru zkızımla :))))))))

bugün benim doğumgünüm
yine yalnızım yine etraf hüzün
bir yaş daha geldi geçiyor hala kucağım bomboş
söyle ne zaman geleceksin be iki gözüm

allahın izni ile inşş öyle olcaka kuzum

sen var ya en iyisi ikimizin kafalarını tokuştur gitsin :)))

bugün benim doğumgünüm
yine yalnızım yine etraf hüzün
bir yaş daha geldi geçiyor hala kucağım bomboş
söyle ne zaman geleceksin be iki gözüm

aaa insan doğum günüde hüzünlenir mi hiç?
bu evlatsız son yılın olsun. bundan sonra ceylininle beraber nice nice yıllara..
bak yeni bir yaş yeni bir başlangıç bu.. sana yeni yaşın güzellikler getirsin..

anam döveceklerinden birisi benmişim gibi geldi nedense:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…