bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

gunaydin kizlarr...tum arkadaslara gunaydin...

hilbayim gecmis olsun..nasil gecti histereskopin ve sonuc?

ece tedavin hayirli olsun insallah iyi haberler ile sonuclasin...

pear insallah canim benimmm guzel haberler vereceksin..cok inaniyorum ben...

aysem benimmm kardesimmm nasilsin canim bugun?

iyiyim cankuşum çok şükür biraz kendime geldim
tatil planları yapıyorum önmüzdeki hafta için bakalım önce eşim izin istesin o alabilirse ben de istiycem.
sen nasılsın?
çok güzel bir bahar geldi buraya insanın içi açılıyor. orası da güzel mi? güzel olmasa bile sana burdan bahar gönderiyorum

canimmmm aldim miss gibi bahar havasini..sen boyle moralli ol bana bahar geliyo zaten inankiii...iyi oldugunu duyunca cok seviniyorum canim benim...tatil muhtesem olur senin icin kafan dagilir hem...icin acilir..tedavi oncesi super olur canim benim...

iyiyim bende...iste malum adet oncesi sendromu bende fazlasiyla yasaniyor..

ya ben de hep transferden sonra gideriz tatile diyordum ama önce gidip daha moralli başlamak sanırım daha mantıklı olacak.
iyiyim sen de iyi ol karşılıklı moral bulalım sevgi yumağı olalım :))
günaydın kızlarr

sana da günaydın savaşçı kadın :))

:
savaşçı kadınmı hoşuma gitti bu

slm kızlarr nurcan dua listesini benim için başlatabilirsiniz
tamam canım sana yapıyorum ozaman listeyi
Öyle yap gerçekten ikimizde arızalıyız biz :)) Bursa'nın havası bizi böyle yapıyor galiba, başka bir yeremi gitsek ne?
ha ha taşının istanbula ya hem bana arkadaş olursunuz :)))))))))) he h e
dayakçı nuracan geliyor kaçın millet

kuzum hadi sana kolay gelsin canım eşinle ilğilen
sağol canım
ayyyyyyy canım hoş geldin sonunda kavuştuk gerçi senle kavuşnak için eşinin gitmesi gerekiyo o kötü oluyo ama bizde artık özlemiiştik
canım kızım iyi şükür birşeyi yok sen nasılsın
selam kızlar ...

bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..

artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...
geçmiş olsun tekrardan inşallah umutların hiç bitmesin

aaaaaaaaaa yok öle adet öncesi sendromu felan burdaki karıları toplayamadık daha dayakla tehdit ediyoruz bide sen yapma :))))))))

nurcanimmmm iyiyim bende hayatim:))) bende cok ozledim sizi ...valla aklim hep sizde kaliyo giremeyince...dimi bir dayak lazim bize..nushtan anlamayanin hakki tektir; tekdirden anlamayanin hakki kotektir:)))

tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım

iyi akşamlar nurcancım nasılsın canımm dua yı başlatacagını söylemişsin canım tşkr ederim bugün başladık bizde tedaviye eger duaya başlanırsa 1 tanede ben alırım eşim okur hatta 2 tanede alabilirim canım

nurcanimmmm iyiyim bende hayatim:))) bende cok ozledim sizi ...valla aklim hep sizde kaliyo giremeyince...dimi bir dayak lazim bize..nushtan anlamayanin hakki tektir; tekdirden anlamayanin hakki kotektir:)))
canım benim öle bu karılar ömrüü yedi hepsi depresyonda benden beterler :)))))))
tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım

hadi hayırlı olsun caım bende şimdi listeni yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…