inşallah canım
karışık duygular içinde olman normal tabi.
umutlu ol, iyisini iste ki iyisi olsun.
umudumsun çok teşekkür ederim ikisinide araştıracağım
gunaydin kizlarr...tum arkadaslara gunaydin...
hilbayim gecmis olsun..nasil gecti histereskopin ve sonuc?
ece tedavin hayirli olsun insallah iyi haberler ile sonuclasin...
pear insallah canim benimmm guzel haberler vereceksin..cok inaniyorum ben...
aysem benimmm kardesimmm nasilsin canim bugun?
iyiyim cankuşum çok şükür biraz kendime geldim
tatil planları yapıyorum önmüzdeki hafta için bakalım önce eşim izin istesin o alabilirse ben de istiycem.
sen nasılsın?
çok güzel bir bahar geldi buraya insanın içi açılıyor. orası da güzel mi? güzel olmasa bile sana burdan bahar gönderiyorum
selam kızlar ...
bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..
artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...
ya ben de hep transferden sonra gideriz tatile diyordum ama önce gidip daha moralli başlamak sanırım daha mantıklı olacak.canimmmm aldim miss gibi bahar havasini..sen boyle moralli ol bana bahar geliyo zaten inankiii...iyi oldugunu duyunca cok seviniyorum canim benim...tatil muhtesem olur senin icin kafan dagilir hem...icin acilir..tedavi oncesi super olur canim benim...
iyiyim bende...iste malum adet oncesi sendromu bende fazlasiyla yasaniyor..
günaydın kızlarr
ya ben de hep transferden sonra gideriz tatile diyordum ama önce gidip daha moralli başlamak sanırım daha mantıklı olacak.
iyiyim sen de iyi ol karşılıklı moral bulalım sevgi yumağı olalım :))
sana da günaydın savaşçı kadın :))
tamam canım sana yapıyorum ozaman listeyislm kızlarr nurcan dua listesini benim için başlatabilirsiniz
ha ha taşının istanbula ya hem bana arkadaş olursunuz :)))))))))) he h eÖyle yap gerçekten ikimizde arızalıyız biz :)) Bursa'nın havası bizi böyle yapıyor galiba, başka bir yeremi gitsek ne?
dayakçı nuracan geliyorkaçın millet
sağol canımkuzum hadi sana kolay gelsin canım eşinle ilğilen
ayyyyyyy canım hoş geldin sonunda kavuştuk gerçi senle kavuşnak için eşinin gitmesi gerekiyo o kötü oluyo ama bizde artık özlemiiştikceylinn canim dogum gunun kutlu olsun.....
kizlar gecmisi tam okuyamadim ama anladigim kadariyla bir huzun hakim herkeste...benimde adet gunum yaklasti bi sinir bi karamsarlik bi huzun coktu banada...
ayse canim yaa az kendine gel sen o kadar gucluydun yaaa...
nurcanim prensesimiz iyi okudugum kadariyla optum cokkkk..
pear gun sayiyosun transferine insallah hamisim diye yaz buraya; hepimizede moral olsun..sole silkelenip kendimizi gelelim insallah...
yeter canim esin eve gelmisss hadi gozun aydin...
ve diger tum arkadaslar optum herkesi cokkkk....sevgiler hepinize...
derin hilbay ve diger tum tum arkadaslar opuyorum herkesi cokkk..
geçmiş olsun tekrardan inşallah umutların hiç bitmesinselam kızlar ...
bugün histeroskopiye girdim. çıktım. dinlendim. şimdide size yazıyorum..
artık umutluyum....
neden olmsaın demi ...
canimmmm aldim miss gibi bahar havasini..sen boyle moralli ol bana bahar geliyo zaten inankiii...iyi oldugunu duyunca cok seviniyorum canim benim...tatil muhtesem olur senin icin kafan dagilir hem...icin acilir..tedavi oncesi super olur canim benim...
iyiyim bende...iste malum adet oncesi sendromu bende fazlasiyla yasaniyor..
tamam canım sana yapıyorum ozaman listeyi
ha ha taşının istanbula ya hem bana arkadaş olursunuz :)))))))))) he h e
sağol canım
ayyyyyyy canım hoş geldin sonunda kavuştuk gerçi senle kavuşnak için eşinin gitmesi gerekiyo o kötü oluyo ama bizde artık özlemiiştik
canım kızım iyi şükür birşeyi yok sen nasılsın
geçmiş olsun tekrardan inşallah umutların hiç bitmesin
aaaaaaaaaa yok öle adet öncesi sendromu felan burdaki karıları toplayamadık daha dayakla tehdit ediyoruz bide sen yapma :))))))))
gunaydin kizlarr...tum arkadaslara gunaydin...
hilbayim gecmis olsun..nasil gecti histereskopin ve sonuc?
ece tedavin hayirli olsun insallah iyi haberler ile sonuclasin...
pear insallah canim benimmm guzel haberler vereceksin..cok inaniyorum ben...
aysem benimmm kardesimmm nasilsin canim bugun?
tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım
tamam canım sana yapıyorum ozaman listeyi
ha ha taşının istanbula ya hem bana arkadaş olursunuz :)))))))))) he h e
sağol canım
ayyyyyyy canım hoş geldin sonunda kavuştuk gerçi senle kavuşnak için eşinin gitmesi gerekiyo o kötü oluyo ama bizde artık özlemiiştik
canım kızım iyi şükür birşeyi yok sen nasılsın
geçmiş olsun tekrardan inşallah umutların hiç bitmesin
aaaaaaaaaa yok öle adet öncesi sendromu felan burdaki karıları toplayamadık daha dayakla tehdit ediyoruz bide sen yapma :))))))))
gözün aydınnnnnnnnnnnnn
canım benim öle bu karılar ömrüü yedi hepsi depresyonda benden beterler :)))))))nurcanimmmm iyiyim bende hayatim:))) bende cok ozledim sizi ...valla aklim hep sizde kaliyo giremeyince...dimi bir dayak lazim bize..nushtan anlamayanin hakki tektir; tekdirden anlamayanin hakki kotektir:)))
tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım
canım benim öle bu karılar ömrüü yedi hepsi depresyonda benden beterler :)))))))
hadi hayırlı olsun caım bende şimdi listeni yapim
neden deprsyonda olduğumuzu yüzümüze vuruyonnnnnnnnnn
e napim ölesiniz yüzünüze vurmazsam düzelceniz yok ha h a:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?