ya bi geldimm kimseciklerrr yokkkkksıkıldım beklemekten belki biri aglamamı duyarda gelir diye yırtınmaya başladım
hoş geldin canımslm arkadaşlar ben geldim
nasılsınız
canım yeni dua dağıtılmadı eksiğimiz var dahaslm kızlaar nasılsınız...
dün ablama gittik yemeğe ayy süper geçti 9 aylık yeğenim var eve dönmek için zor kaçtım gitmeyeyim diye kapıda saçımı çekti kıyamadım ama dönmek zorundaydım
çünküüüüü
bugün 4lü tst sonucum için dra gitmem gerekiyodu
kızlar 4lü test sonucum çıkmış çok şükür dr süper dedi...artık 20.haftada gel detaylıya ulrasonda bakalım dedi...ben haftada 1 gidiyodum ya dr 20.haftada gel yani 2buçuk hafta sonra dedi
bebişte çok şakrabanlıklar yaptı 211 gr olmuş...ben ise 74 ama kahvaltı edip gitmiştim onunda etkisi vardır bi haftada 2 kilo almam mümkün değildir heralde
geçmişi okuyamadım dua dağıtımı varmı yokmu..
ayşecim sen tatile gittin bebeğim ne alırsın pc ni yanına...ayrıca dikkat et totişe lazım olacak
amin canım sağolbende nickimdende anlaşılacağı gibi pınar :)))mesajını okuyunca önce çok üzüldüm sonra çook sevindim ne güzel ya bir prensese hamile olmak muhteşem bi duygudur eminim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve darısı benim ve ,isteyen herkese umarım. Allahın izniylee eminim bu benim son tedavim bende hayırlısı ile kucağıma alacağım bebeğimi :)) bu arada 1 adet meryem suresini okudum Rabbim kabul etsin inşallah umarım okuduğumuz arkadaşımız tez zamanda kucağına alır sağlıkla büyütür bebeğini.benimde çook az kaldı tadavimin başlamasına adet olmayı beekliyorum sanki hemen bebeğimi kucağıma alacakmış gibi heyecanlıyıminşallah yüzümüz kara çıkmaz sevgiler:)))
ay bebeğim gel ben çok isterim senide görmeyi ama sen çok uzaksın benimki hayatta yollamaz şehir dışına ayşem gelirse görüşecez bizde anca yoksa onuda göremezdim çok istiyorum görmek geçen sefer bulcanı bilsem buluşurdum ama okadar yakına gelceni bilmiyodum yer iz bilmeyince :))))) halbuki bendekide akıl kadın eninde sonunda otogara geleek ha ha ama işte :))))))) ozaman kaçırdım bidaha gelrise kaçırmıcam inşallah sende gel takılalım :)))))hayatim adet olmasam hemen okurdum biliyosunz atem..ama malum kadin ozel halleri:)))) ohhh siz bensiz istanbul forum felan plan yapin:)))))) bende gelecem yaaaa:)))))
ayy söylemeyi unuttum izmirdeyim ben izmirdeki hemen hemen tüm merkezlerde tedavi oldum smyrna irenbe çok memnun kalmadım açıkçası bi sürü sorun soru işareti va para ve para maalesef şimdi oralar kadar popüler olmayan amaa iyi işler yapan bir yer buldum doktorum acayip şeker bi adam bilmem içimde bi his işte güzel olacak bu sefer diyo korkma herşey çok güzel olacak
ayyçoke arkadaş sevdim ben burayı hepinize kocaman bir hoşbulduk arkadaşlar dua konusunda cidden elimden geleni yaparım çünkü bilirim bu zorlu yollarda aslında tek çıkış yolumuz dualar herzaman seninle ne gzel sende hamişlerdensin rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin size. ben tanıdık tanımadık tüm hamişlere söylüyorum ne olur bizede dua edin biliyorum mutlaka ediyosunuzdur zaten çünkü bizi en iyi bizler anlarız ne bileyim yinede söylemek istedim işte:)) umudumsun ne güzel bi nick umudumuz hiç bitmesin inşallah hoşbulduk arkadaşım yeteeer nickn çok uzun zamandır dikkatimi çekerdi:)) bazen herşeye yetr diyesi geliyo insanın sanırım sende böyle bi zamanda aldın bu nicki :)) dilerim herşey güzel olur bizim için :)) sevgiler
günaydınnnnnnnnnnnnn
slm güzel arkadaşlarım nasılınız bugün...
bende biraz ev işi yaptım oturdum pc nin başına dinlenmeye kızım pıt pıt buradayım hee slm söyle teyzelerime dedi...
pınarcım sen hiç merak etme cnm duaları herkese inş en kısa zamanda kucaklarınız dolacak Allahın izniyle...
ayşe ye hepimiz kızdık neden pc aldın tatile giderken diye ya bakıyorumda girmemiş yoksa gizli gizli okuyup kaçıyomu haha
sağol arkadaşım çok şükür daha iyig ünaydın hayaım nasılsın eşin nasıl oldu soramadım kaçgündür :)
slm güzel arkadaşlarım nasılınız bugün...
bende biraz ev işi yaptım oturdum pc nin başına dinlenmeye kızım pıt pıt buradayım hee slm söyle teyzelerime dedi...
pınarcım sen hiç merak etme cnm duaları herkese inş en kısa zamanda kucaklarınız dolacak Allahın izniyle...
ayşe ye hepimiz kızdık neden pc aldın tatile giderken diye ya bakıyorumda girmemiş yoksa gizli gizli okuyup kaçıyomu haha
HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...benim kızımdanda kızına çoooook selamlar inşallah ilerde birlikte oynarlar :)))))))))
ayşe yaramaz ya kesin girip okuyup kaçıyodur o bugün dönüşe geçecek ay sanki yakınımda hergün gördüğüm isan tatile gitmiş gibi özledim valla :)))))))) yan komşum gitse 2 gün tatile hatta 1 ya ne iki günü farketmem bile yokluğunu ha ha
sağol arkadaşım çok şükür daha iyi
sende selam söyle teyzelerinden
HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...
sğl cnm...eşin nasıl daha iyidir değilmi
HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...
sğl cnm...eşin nasıl daha iyidir değilmi
ya onun daha var heralde gerçi yakın bugün yarın yapması lazımselam kizlarrrr...halevr sonucun ne oldu canim yaaaa? cok merak icindeyimmm..umuyorumki olumludur sonucun tatlim
amin canım inşallah işe yaramıştırda kavuşursun yavrucuğuna sendeilk bu foruma gewldigimde bahsettiğim süt ve maydanoz buharını yapan varmı kızlar? ben bu ay uyduladım adetten sonraa bakalım martın sonunda adet olmazsam inşş hamileyim demektir beklemedeyim. hakkımızda hayırlısı olsun inşşş
sağol arkadaşım çok şükür daha iyi
sende selam söyle teyzelerinden
inşşşşşşşşşşşşşilk bu foruma gewldigimde bahsettiğim süt ve maydanoz buharını yapan varmı kızlar? ben bu ay uyduladım adetten sonraa bakalım martın sonunda adet olmazsam inşş hamileyim demektir beklemedeyim. hakkımızda hayırlısı olsun inşşş
Allahım iyilik versin canım
ilk bu foruma gewldigimde bahsettiğim süt ve maydanoz buharını yapan varmı kızlar? ben bu ay uyduladım adetten sonraa bakalım martın sonunda adet olmazsam inşş hamileyim demektir beklemedeyim. hakkımızda hayırlısı olsun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?