bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayyçok sevdim ben burayı hepinize kocaman bir hoşbulduk arkadaşlar dua konusunda cidden elimden geleni yaparım çünkü bilirim bu zorlu yollarda aslında tek çıkış yolumuz dualar herzaman seninle ne gzel sende hamişlerdensin rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin size. ben tanıdık tanımadık tüm hamişlere söylüyorum ne olur bizede dua edin biliyorum mutlaka ediyosunuzdur zaten çünkü bizi en iyi bizler anlarız ne bileyim yinede söylemek istedim işte:)) umudumsun ne güzel bi nick umudumuz hiç bitmesin inşallah hoşbulduk arkadaşım yeteeer nickn çok uzun zamandır dikkatimi çekerdi:)) bazen herşeye yetr diyesi geliyo insanın sanırım sende böyle bi zamanda aldın bu nicki :)) dilerim herşey güzel olur bizim için :)) sevgiler

ayy söylemeyi unuttum izmirdeyim ben izmirdeki hemen hemen tüm merkezlerde tedavi oldum smyrna irenbe çok memnun kalmadım açıkçası bi sürü sorun soru işareti va para ve para maalesef şimdi oralar kadar popüler olmayan amaa iyi işler yapan bir yer buldum doktorum acayip şeker bi adam bilmem içimde bi his işte güzel olacak bu sefer diyo korkma herşey çok güzel olacak

slm arkadaşlar ben geldim
nasılsınız
hoş geldin canım
canım yeni dua dağıtılmadı eksiğimiz var daha
ay kızçeyi gördün heeeee yerim onu 20 haftada olacakmış yakında :))))))
testinde güzel çıkmış gözün aydın canım bencede artıkın biraz seyrelt doktor randevunu zaten seninki iyiyden iyiyiye başlar kıpırtılara :))))))

amin canım sağol
inşallah içine doğduğu gibi son olur tedavin canım yavruna kavuşursun rabbim kimseyi evatsız bırakmasın
hayatim adet olmasam hemen okurdum biliyosunz atem..ama malum kadin ozel halleri:)))) ohhh siz bensiz istanbul forum felan plan yapin:)))))) bende gelecem yaaaa:)))))
ay bebeğim gel ben çok isterim senide görmeyi ama sen çok uzaksın benimki hayatta yollamaz şehir dışına ayşem gelirse görüşecez bizde anca yoksa onuda göremezdim çok istiyorum görmek geçen sefer bulcanı bilsem buluşurdum ama okadar yakına gelceni bilmiyodum yer iz bilmeyince :))))) halbuki bendekide akıl kadın eninde sonunda otogara geleek ha ha ama işte :))))))) ozaman kaçırdım bidaha gelrise kaçırmıcam inşallah sende gel takılalım :)))))

inşallah Allahın izni ile

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
19-)pinar1202

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
hilbay--------------okudu
pinar1202----------okudu
umudumsun

vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş

aynen arkadaşım aynen

slm güzel arkadaşlarım nasılınız bugün...
bende biraz ev işi yaptım oturdum pc nin başına dinlenmeye kızım pıt pıt buradayım hee slm söyle teyzelerime dedi...
pınarcım sen hiç merak etme cnm duaları herkese inş en kısa zamanda kucaklarınız dolacak Allahın izniyle...
ayşe ye hepimiz kızdık neden pc aldın tatile giderken diye ya bakıyorumda girmemiş yoksa gizli gizli okuyup kaçıyomu haha

benim kızımdanda kızına çoooook selamlar inşallah ilerde birlikte oynarlar :)))))))))
ayşe yaramaz ya kesin girip okuyup kaçıyodur o bugün dönüşe geçecek ay sanki yakınımda hergün gördüğüm isan tatile gitmiş gibi özledim valla :)))))))) yan komşum gitse 2 gün tatile hatta 1 ya ne iki günü farketmem bile yokluğunu ha ha

g ünaydın hayaım nasılsın eşin nasıl oldu soramadım kaçgündür :)
sağol arkadaşım çok şükür daha iyi

sende selam söyle teyzelerinden

HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...
sağol arkadaşım çok şükür daha iyi

sende selam söyle teyzelerinden

sğl cnm...eşin nasıl daha iyidir değilmi

ilk bu foruma gewldigimde bahsettiğim süt ve maydanoz buharını yapan varmı kızlar? ben bu ay uyduladım adetten sonraa bakalım martın sonunda adet olmazsam inşş hamileyim demektir beklemedeyim. hakkımızda hayırlısı olsun inşşş

HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...

sğl cnm...eşin nasıl daha iyidir değilmi
nazardecek kız susu
:b
ay ben bi çıktım çıkış o çıkış eşim telefon etti akşama misafir ver diye başladım hazırlığa daha totomu yeni koydum koltuğa ha ha ha :)))) valla kızlar elmalı turta yaptım ha hayyyyyyy ama bukez elmalar duasız :))))))))
selam kizlarrrr...halevr sonucun ne oldu canim yaaaa? cok merak icindeyimmm..umuyorumki olumludur sonucun tatlim
ya onun daha var heralde gerçi yakın bugün yarın yapması lazım
amin canım inşallah işe yaramıştırda kavuşursun yavrucuğuna sende

bunu bilmiyorum..ama kurlerle sonuc alan oluyo...almayanda..insallah vesile olur bebisin gelmesine..sizde sorun neydi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…