bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim bilmiyorum..iyi degilim..sildim zaten mesaji...kafam allak bullak..ama yeniden tup bebek yapmak hic istemiyorum...Rabbime siginiyorum..alistim her defasinda dusup yeniden kalkmaya....

canim bilmiyorum..iyi degilim..sildim zaten mesaji...kafam allak bullak..ama yeniden tup bebek yapmak hic istemiyorum...Rabbime siginiyorum..alistim her defasinda dusup yeniden kalkmaya....

hayatım yazdıgını okudum bide baktım kaybolmuş demekki sen silmişsin yeterin söyledigi gibi canım bencede hiç degilse dr size tüp bebek şansını vermiş ya o şansı olmayanlar ne yapsın sıkma canını herşey olacagına varır belkide rabbim hiç yormadan nasip edecek bencede kafana takıp kendine stres yapma

canım arkadaşım bizim sığınacağımız tek liman rabbimiz içini ferah tut o bu kadar duayı geri çevirmez sabırmızın karşılığını verir allahım bu kadar yalvarışı karşılıksız bırakmaz canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

inşallahhhh inşallahhhhh

Günaydın kızlar,
İyi haftalar inşallah....Ayşe can tatildesin iyi dinlen, kafanı topla, moral depola arkadaşım keyfini çıkar bizim içinde gez... Ama anlaşılan bizden pek uzaklaşamıyorsun ki laptopu almışsın yanına
Umut bu hafta sana iyi başlamamış anlaşılan. Senin bu hislerine binlerce kez sahip oldum neredeyse. Ama sana yine sen yardım edebilirsin arkadaşım başka hiç kimse... Yorulursan dinlenirsin ama yola yine kaldığın yerden devam etmek mecburiyetindesin. Keşke elimizde bir şifa olsada bu acılarımızı dindirebilsek. Biraz kafanı dağıtmaya başka şeylerle meşgul olmaya gayret et canım daha çok gençsin olacaktır inşallah. Hep dua ediyorum ismini bildiğim burada tanıdığım tüm kardeşlerime hemde. Rabbim duyacaktır inşallah...
Nurcanım senin turta işe yaramış ama bak minik turtan karnında maşallah Alemsin valla...

:)))))))))))))))))))))))

gunaydin kislarrrrr..gununuz cok guzel gecsin..hayal ettiginiz hersey gercek olsun insallah....
sağol hayatım seninde güzel geçsin
günaydınnnnnnnnnnn canlar
çok güzel bir hafta olsun inşşşş
sağol canım inşallah hepimiz güzelbir haftayan uyanmışızdır gerçi ben sab ağrıyla uyandım çok korktum ama geçti şükür :)))))
aaaaaaaaa umutcum yakışıyomu sana hani atıcaktın aklında bu bebek olaylarını hem doktorlara bakma onlar herşeyi sölüyor benim doktorumda bize demişti eşinin sipermleri 6 milyondan bile az yerlerde sürünüyo asla bebeği olmaz normal yolla dedi ama geçen hemşiremle arşılaştım benim 3 dondurulmuşum vardı onlar çöpe gitmiş ben üzüldüm kardeş yapardım belki dedim hemşiremde kaliteleri kötüydü zaten takma kafaya bitane olsun bak aklın çocukta olmıcakya ozaman kardeşide gelir dedi siz hep bebeğe odaklandığınız için kaşlmyo zaten önünüzde engeller var en büyük engelide siz koyuyonuz dedi doğum yapınca korunma sakın sen sezeryansın 7 ay bişi kullanmadan korunun sonra bırak baak nasıl kalıyon anlamazsın bile dedi kadının yumurtalar sağlamsa kanallar açıksa oraya ulaşacak bir siperm eninde sonunda olur diyolar

ah canım konuşamıyoruz yaaaaaa özlüyorum valla çok acayip insanın hiç tanımadan birilerinin boşluğunu farketmesi :))))) nasılsın naptın canım ilaçları kullanıyorsun sanırım hala
ay karamsar olmayın tabi raabbimin vediğine boyun eğecez neden olmasın hiç olmaz dediğimiz neler oluyor rabbim neler yaratmış en basıt gördüğümüz bir yiyeceğe bakın hepsi nasılda en ince ayrıntısına kadar yaratılmış rabbim bizden bir evladımı esirgicek vermiyosada tabikide bizim için hayırlısı bölemiş dicez bilemeyiz sorgulayamayız nasipten öte yol yok elimizden tek gelen dua edip inanmak inşallah duaların hürmetine rabbim kabul verecek meleklerimizi

canım ay valla belkide öle heeeee heralde yaradı :))))))) duysalar turta yaptığımı kafamı kırarlar :)))))):))))))) benim arkadaşlarda icat çok yakın değilim uzağım yakın olsam neler yedirirler bana kim bilir hah ha

Son düzenleme:
tutmazsa tüp bebek ücretinin dörtte üçü geri ödeniyor
Arkadaşlar son dönemde Dr Celalettin Örnek e tedavi olan varmı? Tedavide başarısızlık durumunda tüp bebek ücretinin 4 te 3 nü iade ediyor. Daha öncede bu hekimin methini çok duymuştum. Bu hekimde tedavi olanınız var mı? Kendisi şimdi Kalamış Tüp bebek de hastalarını görüyor. Tedaviye başlamayı düşünüyorum . Acil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

şimdi bi topic gördüm bu yazı vardı ya valla benim aklım karışıyo böle garanti veren doktorlar çıkınca nasıl garanti veriyolarki yaaaaaa bazen acaba kastenmi tutturmuyolar diyorum böl olunca

Bende özlüyorum sizi. Bu aralar sık giremiyorum. Ama hep aklımda ve dualarımdasınız canım. Evet dediğin gibi ilaçlara devam cuma dr randevum var us bakacak. Hayırlısı inşallah canım yaa... Allah hepimize yardım esin inşallah...
Turtana iyi bak :)) öptüm ikinizide...

selam kızlar nasılsınız.

ben söngül arkadaşımızın meryem suresini c. tesi okudum. ancak şimdi yazabildim. Allah hayırlı haberlerle bebek sahibi etsin inşallah....

ne var ne yok görüşmeyeli...

hadi iyi haberlerle gel inşallah turtamla bende seni öpüyoruz sende kendine iyi bak canım haber ver bize mutlaka :)))))))))
selam kızlar nasılsınız.

ben söngül arkadaşımızın meryem suresini c. tesi okudum. ancak şimdi yazabildim. Allah hayırlı haberlerle bebek sahibi etsin inşallah....

ne var ne yok görüşmeyeli...

Allah kabul etsin canım napalım bizlerde eskisi kadar sık girmiyoruz herkez müslüm takılıyoyakında çıkarcaz jiletleri onundışında bişi yok şükür pece ve pearlflover arkadaşlarımızın tedavilerii bekliyoruz hayırlısı ile sen anpıyon gşremiyosun pek iş yerinden giriyodun sen dimi zor oluyo tabi fazla girilmiyo iş güç

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
19-)pinar1202

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
hilbay--------------okudu
umudumsun
pinar1202
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş

Son düzenleme:
ay hadi kızlar ha gayret şu dualar bitsin ben zarzor kardeşime okuttum birtane ablam müsait değil kardeşimde genç zor oldu ama kabul etti okıcak en küçüğü eline kitap almaz alsa onada okutucamda başkasına okunacak dersem hiç okumaz heralde bitekbana okur öle cins kimseye hayrı dokunmaz :)))))) ha ha

bu arada canlar sırada kendine okunmasını isteyen tedavisi yaklaşan varsa sölesin yeni liste yapim hadi yazın haber bekliyorum bu liste bitince hemen başlayalım zaten yavaş ilerliyoruz :b

Son düzenleme:

canim ben adetliyim eceninki okuyamadim...ama adetim bitince hemen okuyacam...eger sirada birisi yoksa bana okunsuz isterim..canim cok sikkin cunku cok..ama tedavisi olan varsa oncelikli ona okunsun isterim tabikide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…