canım ya valla tefriceye başlamıştım ona bile kimse bulamadım yardım edecek sagolsun bi eşim var oda okudu biliyorsun
ece bittimi tefriciye kız ben okyayımmı biraz
:)))))))))))))))))))))))
gunaydin kislarrrrr..gununuz cok guzel gecsin..hayal ettiginiz hersey gercek olsun insallah....
canım senni çok iyi anlıyorum bend eyaşadım aynı şeyleri ama bak sana dr tüp bebk ten başka şansın yok demiş ya buda bir şans öyle insanlar varki bu kadar bile umudu yok bak tüp bebk topiğinde bir bayan yazmıştı abisinde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebk yapılmış tese ile bulunurdiye ama bulunmamış neden olmasın rabbim ol dedikten sonra seninde olur ama kendini toplaman lazım
canim bilmiyorum..iyi degilim..sildim zaten mesaji...kafam allak bullak..ama yeniden tup bebek yapmak hic istemiyorum...Rabbime siginiyorum..alistim her defasinda dusup yeniden kalkmaya....
canım valla yardım edersen sevinirim benim bu bitsin sana yardım ederim hiç degilse olmaz mı
canim bilmiyorum..iyi degilim..sildim zaten mesaji...kafam allak bullak..ama yeniden tup bebek yapmak hic istemiyorum...Rabbime siginiyorum..alistim her defasinda dusup yeniden kalkmaya....
canım arkadaşım bizim sığınacağımız tek liman rabbimiz içini ferah tut o bu kadar duayı geri çevirmez sabırmızın karşılığını verir allahım bu kadar yalvarışı karşılıksız bırakmaz canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tamam tatlım 500 tane okurum ben ilk fırsatta başlarım tamamı canım bitmese tekrar alırım
tamam canım tşkr ederimmm llah razı olsun canım senden
ne demek bebğim allah kabul ettsin bebiiyin yolunu açsın inşşşşşş şifan olsunnnnnnnnnnnn
sağol hayatım seninde güzel geçsin:)))))))))))))))))))))))
gunaydin kislarrrrr..gununuz cok guzel gecsin..hayal ettiginiz hersey gercek olsun insallah....
sağol canım inşallah hepimiz güzelbir haftayan uyanmışızdır gerçi ben sab ağrıyla uyandım çok korktum ama geçti şükür :)))))günaydınnnnnnnnnnn canlar
çok güzel bir hafta olsun inşşşş
aaaaaaaaa umutcum yakışıyomu sana hani atıcaktın aklında bu bebek olaylarını hem doktorlara bakma onlar herşeyi sölüyor benim doktorumda bize demişti eşinin sipermleri 6 milyondan bile az yerlerde sürünüyo asla bebeği olmaz normal yolla dedi ama geçen hemşiremle arşılaştım benim 3 dondurulmuşum vardı onlar çöpe gitmiş ben üzüldüm kardeş yapardım belki dedim hemşiremde kaliteleri kötüydü zaten takma kafaya bitane olsun bak aklın çocukta olmıcakya ozaman kardeşide gelir dedi siz hep bebeğe odaklandığınız için kaşlmyo zaten önünüzde engeller var en büyük engelide siz koyuyonuz dedi doğum yapınca korunma sakın sen sezeryansın 7 ay bişi kullanmadan korunun sonra bırak baak nasıl kalıyon anlamazsın bile dedi kadının yumurtalar sağlamsa kanallar açıksa oraya ulaşacak bir siperm eninde sonunda olur diyolarcanim bilmiyorum..iyi degilim..sildim zaten mesaji...kafam allak bullak..ama yeniden tup bebek yapmak hic istemiyorum...Rabbime siginiyorum..alistim her defasinda dusup yeniden kalkmaya....
Günaydın kızlar,
İyi haftalar inşallah....Ayşe can tatildesin iyi dinlen, kafanı topla, moral depola arkadaşım keyfini çıkar bizim içinde gez... Ama anlaşılan bizden pek uzaklaşamıyorsun ki laptopu almışsın yanına
Umut bu hafta sana iyi başlamamış anlaşılan. Senin bu hislerine binlerce kez sahip oldum neredeyse. Ama sana yine sen yardım edebilirsin arkadaşım başka hiç kimse... Yorulursan dinlenirsin ama yola yine kaldığın yerden devam etmek mecburiyetindesin. Keşke elimizde bir şifa olsada bu acılarımızı dindirebilsek. Biraz kafanı dağıtmaya başka şeylerle meşgul olmaya gayret et canım daha çok gençsin olacaktır inşallah. Hep dua ediyorum ismini bildiğim burada tanıdığım tüm kardeşlerime hemde. Rabbim duyacaktır inşallah...
Nurcanım senin turta işe yaramış ama bak minik turtan karnında maşallahAlemsin valla...
sağol hayatım seninde güzel geçsin
sağol canım inşallah hepimiz güzelbir haftayan uyanmışızdır gerçi ben sab ağrıyla uyandım çok korktum ama geçti şükür :)))))
aaaaaaaaa umutcum yakışıyomu sana hani atıcaktın aklında bu bebek olaylarını hem doktorlara bakma onlar herşeyi sölüyor benim doktorumda bize demişti eşinin sipermleri 6 milyondan bile az yerlerde sürünüyo asla bebeği olmaz normal yolla dedi ama geçen hemşiremle arşılaştım benim 3 dondurulmuşum vardı onlar çöpe gitmiş ben üzüldüm kardeş yapardım belki dedim hemşiremde kaliteleri kötüydü zaten takma kafaya bitane olsun bak aklın çocukta olmıcakya ozaman kardeşide gelir dedi siz hep bebeğe odaklandığınız için kaşlmyo zaten önünüzde engeller var en büyük engelide siz koyuyonuz dedi doğum yapınca korunma sakın sen sezeryansın 7 ay bişi kullanmadan korunun sonra bırak baak nasıl kalıyon anlamazsın bile dedi kadının yumurtalar sağlamsa kanallar açıksa oraya ulaşacak bir siperm eninde sonunda olur diyolar
ah canım konuşamıyoruz yaaaaaa özlüyorum valla çok acayip insanın hiç tanımadan birilerinin boşluğunu farketmesi :))))) nasılsın naptın canım ilaçları kullanıyorsun sanırım hala
ay karamsar olmayın tabi raabbimin vediğine boyun eğecez neden olmasın hiç olmaz dediğimiz neler oluyor rabbim neler yaratmış en basıt gördüğümüz bir yiyeceğe bakın hepsi nasılda en ince ayrıntısına kadar yaratılmış rabbim bizden bir evladımı esirgicek vermiyosada tabikide bizim için hayırlısı bölemiş dicez bilemeyiz sorgulayamayız nasipten öte yol yok elimizden tek gelen dua edip inanmak inşallah duaların hürmetine rabbim kabul verecek meleklerimizi
canım ay valla belkide öle heeeee heralde yaradı :))))))) duysalar turta yaptığımı kafamı kırarlar :)))))):))))))) benim arkadaşlarda icat çok yakın değilim uzağım yakın olsam neler yedirirler bana kim bilir hah ha
hadi iyi haberlerle gel inşallah turtamlaBende özlüyorum sizi. Bu aralar sık giremiyorum. Ama hep aklımda ve dualarımdasınız canım. Evet dediğin gibi ilaçlara devam cuma dr randevum var us bakacak. Hayırlısı inşallah canım yaa... Allah hepimize yardım esin inşallah...
Turtana iyi bak :)) öptüm ikinizide...
selam kızlar nasılsınız.
ben söngül arkadaşımızın meryem suresini c. tesi okudum. ancak şimdi yazabildim. Allah hayırlı haberlerle bebek sahibi etsin inşallah....
ne var ne yok görüşmeyeli...
ay hadi kızlar ha gayret şu dualar bitsin ben zarzor kardeşime okuttum birtane ablam müsait değil kardeşimde genç zor oldu ama kabul etti okıcak en küçüğü eline kitap almaz alsa onada okutucamda başkasına okunacak dersem hiç okumaz heralde bitekbana okur öle cins kimseye hayrı dokunmaz :)))))) ha ha
bu arada canlar sırada kendine okunmasını isteyen tedavisi yaklaşan varsa sölesin yeni liste yapim hadi yazın haber bekliyorum bu liste bitince hemen başlayalım zaten yavaş ilerliyoruz :b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?