bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

misafirin var demek ne guzel..bende cok severim misafir agirlamayi..hele coluk cocuk gelsinler bayilirim...

HEHE aldık slmınızı....toz aldım yemek koydum geldim oturdum kene kıpraştı bugün daha çok hissettirdi kendini maşallah ona...

sğl cnm...eşin nasıl daha iyidir değilmi

canim benim yaa...sole anlatiyosunuzya nasil imreniyorum..bir an hissediyorum karnimda bebisim oldugunu ve kiprastigini..lutfen benim ve bizim icin cok dua et canim benim..Rabbim insallah evladini sana bagislasin..tabi nurcaniminda:))

canim benim yaa...sole anlatiyosunuzya nasil imreniyorum..bir an hissediyorum karnimda bebisim oldugunu ve kiprastigini..lutfen benim ve bizim icin cok dua et canim benim..Rabbim insallah evladini sana bagislasin..tabi nurcaniminda:))

cnm hiç merak etme sen özellikle dua ettiğim bi liste var hepinize okuyorum...
nurcan sustum...

misafirin var demek ne guzel..bende cok severim misafir agirlamayi..hele coluk cocuk gelsinler bayilirim...
bende misafiri çok severim ama sevmediğim insan gelmicek bide pat diye gelen misafiri sevmem sanki ahıra gelirgibi önceden en azından bi alo desin en kötü onun dışında çok severim bişiler yapim yensin içilsin çok hoşuma gider ben kalabalık ailede büyüdum evde 6 kardeş anne baba 2 tane yetim komşumuz vardı öle büyüdük e üst dairede babannem alt dairede halam en üstte halamın kızı onunyanında halamın oğlu yan binada diğer kuzenler görsen herkez bizim evde öle bi yerde büyüyünce burası bana zindan gibi :))))))
sağol canım benim rabbim tez vakitte sanada diğer tüm arkadaşlarımada çifter çifter nasip etsin inşallah rabbim hiç birinizie artık evlat hasreti çektirmesin
cnm hiç merak etme sen özellikle dua ettiğim bi liste var hepinize okuyorum...
nurcan sustum...

Allah kabul etsin dualarını canım
şaka dedim kız :)))))))) alınmadın dimi

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
19-)pinar1202

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
hilbay--------------okudu
pinar1202----------okudu
umudumsun

vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş

kızlarrrrrrrrrrr 3 tane dua var ya kimse okutamıyomu kimseye ya ablam müsait değil bitek kız kardeşim vardı oda okudu hadi şu bitsinde diğer arkadaşlara başlayalım yaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrr topiğimizin acilen neşeye ihtiyacı varrrr ne yapsak acaba :26::26::26::26::26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrr topiğimizin acilen neşeye ihtiyacı varrrr ne yapsak acaba :26::26::26::26::26:

ben gelsem acaba bi işe yarar mııı?
GÜNAYDIIIIIIIN BEN DÖNDÜÜÜM...
Kızlar sizce ben salak mıyım? Dün tekstil fabrikasına uğradık yolda, olmayan çocuğumun doğumunda sererim diye lohusalık nevresim takımı falan aldım :))) Satıcı kızlar da beni hamile sandı bende bozmadım Valla Allah akıl fikir versin..

Bak baaakk şimdi okudum geçmişiii.. Arkamdan konuşmayın kııızz.. Ay dün erken dönerim sanıyodum ama gece 11 de geldim, pestile dönmüştüm yorgunluktan yattım hemen. Sabahın köründe kalktım ha bire çamaşır yıkıyorum şimdi de..
Güya dinlenmeye gittik ya sanki komando bölüğüne yazıldım, atla zıpla, kayalarda kayalar sek, yürü yürü canım çıktı. Şimdi her yerim tutulmuş vaziyette :)) Şimdi 2 gün de evde dinleneyim bir gün de Eskişehire anneanneme gideyim. Sonra yine iş (

Hoşgeldin Ayşemmm,
Nasıl özledik seni bilemezsin Ama tatil sana iyi gelmiş muhakkak... Çok iyi oldu zamanda hızla ilerledi bak....

Hoşgeldin Ayşemmm,
Nasıl özledik seni bilemezsin Ama tatil sana iyi gelmiş muhakkak... Çok iyi oldu zamanda hızla ilerledi bak....

Canııım iyi misin? Evet zaman çok çabuk geçmeye başladı şükür. Maillerine baksana :))

Profilime de bi resim koyayım bakalım becerebilcek miyim..

ay kız bakarsın kısmettir ondan almışındır inşallah tedavide pozitifi gört 9 ay sonra bebişinle sağ sağlim koyun koyuna yatarsınız o çarşaflara

:26::26::26::26::26:ben arkandan konuştum totona oh olsun dedim :26::26::26::26:

ya istanbul yokmu gezi rehberinde

Son düzenleme:

canimmm hosgeldin...ay ne guzel kiz gezdin eglendin...calikusu gibisin..bir orda bir burda...imreniyorum bu haline..ben bir yere gitmek istesem..simdi kocam 50 senaryo yazar bana:)))) canim bende dogmamis bebisime batnaniyler bereler aldim..ama su an hic bakmiyorum hic birine..kaldirdim sandiga koydum..insallah bir gun onlari kullanmak hepimize nasip olur...

cnm hoşgeldin...
niye öyle diyosunki belki aldığın o nevresim takımı uğur getirir cnm benim bak ben inanaırım öyle şeyleree
bu arada benim haberim yok lohusalıkta kullanmak için nevresim takımlarımı varmış:26::26::26:

hoşgeldin Ayşecim umarım kafa dağıtmak çok iyi gelmiştir sana bebişin için aldığın şeylerde gayet normal sonuçta bebişinin annesinin göbüşüne konacağı gün çok yakın inşallah kuzum

bu arada arkadaşlar yarın test günüm aslında dün 22si test günümdü ama ben 2 gün daha erteledim yani perşembe benim için büyük ve bir o kadarda endişeli birgün inşallah mübarek gün hürmetine meleklerimin benimle olduğu haberini alabilirim Allahımın izniyle

canim senden haber alabildigime cokkk sevindim...dun yazdim hatta topige halevden haberi olan varmi diye? insallah yarin buraya hamisim diye yazabilirmisin? bende merakla bekliyorum hayirli haberlerinii

halev mrb cnm inş buraya güzel hbrlerini yazarsın perşemba gününü iple çekiyorum...

canim senden haber alabildigime cokkk sevindim...dun yazdim hatta topige halevden haberi olan varmi diye? insallah yarin buraya hamisim diye yazabilirmisin? bende merakla bekliyorum hayirli haberlerinii

teşekkür ederim tatlım haberimi almak için gün sayıyordum bugünde haber vereyim sizlere dedim inşallah güzel haberlerimi vermeyi nasip eder güzel Rabbim hayırlısı ile inşallah

halev mrb cnm inş buraya güzel hbrlerini yazarsın perşemba gününü iple çekiyorum...

sağol canım inşallah mübarek günün hürmetine hayırlı mutlu güzel haberlerimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…