bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayseee nasil geciyo tatil? uzaklasabildinmi stresten?

Ayyy tatil de ne tatil yaniiii... Sabah zırt diye 7 de uyandım, bi vurduk kendimizi kırlara bayırlara, o harabe senin bu harabe benim dolaşmaktan ayaklarım koptu. Sanki askere yazıldım haaa.. Sonra geldik termal havuzlar var onlara girelim derken bir de kıç üstü yere yapıştım gitti totom, şimdi yan yan oturuyorum Birazdan yemek yeriz ve sanırım yorgunluktan ölürüm..
Ama var ya şu meşhur mevzu aklıma bile gelmedi bütün gün. Keşke hepimizin imkanı olsa da bu tedavinin başından sonuna kadar değişik bir yerlerde tatil ortamında olabilsek. O zaman eminim kesin başarılı olunur.Keşke biraz daha kalsak yarın öğlen dönüşe geçeriz (
Öptüm siziiii

tbi bende aranıza katılmak tan zevk duyarım gerçekten hoş bir dostluk olmuş dua konusuna gelince elimden dilimden gelen herşeyi yaparım lütfen bu konuda için rahat olsun bi nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana şimdi 1 adet meryem suresi okuyup haber veririm sevgiler

canim ben adetliyim eceninki okuyamadim...ama adetim bitince hemen okuyacam...eger sirada birisi yoksa bana okunsuz isterim..canim cok sikkin cunku cok..ama tedavisi olan varsa oncelikli ona okunsun isterim tabikide..
canım tamam mecbur beklicez adetinin bitmesini zaten daha eksiğimiz çok 4 tane var senden başka sana ben garantii bakıyorum okumuş gibi diğerleri sorun zaten :)))))))))
sırada kimse yok bildiğim tedavide olan ozaman sana başlıyalım peşinden ayşe geliyo tedaviye ona okuruz hemen :)))))))

oh olmuş sana az bile almış pc yi tatile gidiyo totosu acımışmış hıııııh canımada değsin :b
şaka şaka kıyamam kız sana ben üzüldüm ((((((((( bebeğim ben hep diyorum nerde unutursanız tedavide olduğunuzda orda kalın ben annemlerde boşunamı kaldım okadar curcuna hergün 20den fazla insan gelip gidiyo eve yol geçen hanı gibi her gelenle 10 dakka dedikodu yapsam gün bitiyordu çocuk aklıma bile gelmiyodu akşamlarıda arada kardeşlerimle yemeğe çıkıyodum meşhur hamburgerimi yemeğe tabi yemek dediğimde :))))))))))
ohhh bi yatarken bide sabah ilk kalktığımda bebiş aklıma geliyodu ozamanda dua ediyodum ben duamı etmeden eve gene millet doluyodu gır gır şamata valla nerde çocuk düşünmicekseniz oraya kaçın he biraz masraflı oluyo eşim evde dışardan yiyo ben orda ailemle kalsamda biçoğu şeyi ben aldım ailemin durumu çok iyi değil oyuzden oraya gittiğimde herşeyi ben karşılarım biraz öle bide ben mc donalds hastasıyım gün aşırıda kardeşlerimle oraya gittim derken masrafımız oldu haha ama bi tatilede gitsem harcıcam nasılsa o parayı gittim güzelce ailemin yanında mutlu mutlu harcadım :))))))
ayşem sende artık gelince bu tatil dopingi ile malum konuyu düşünme lütfen elenmene bak senin yüzün gülsün hayat hiç bişey için mutsuz olmaya değmyor canım benim bu arada uralara gelirsen haber vermezsen döverim bAK forum istanbul bizi bekliyo he he

tamam canaım adını yazdım ben zaten hoşgeldin tekrar rabbim okuduğun ve okuyacağın tüm duaları kat be kat sana döndürsün inşallah :))))))))))

bu arada bende kendimi anlatayım tanışalım adım nickimdeki gibi nurcan bizde sorun eşimde eerkek infertilitesi bendede polikistik over var 3 yıl önce ilaç tedavisi ile gebe kaldığım bebeğimi doğumdan 2 gün sonra kaybettim şimdi ise tüp bebek ile ilk tedavide kızıma gebeyim şükür 6 ayımız biti 7. ayda yiyoruz rabbim cümle evlat isteyan arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

slm kızlaar nasılsınız...
dün ablama gittik yemeğe ayy süper geçti 9 aylık yeğenim var eve dönmek için zor kaçtım gitmeyeyim diye kapıda saçımı çekti kıyamadım ama dönmek zorundaydım
çünküüüüü
bugün 4lü tst sonucum için dra gitmem gerekiyodu
kızlar 4lü test sonucum çıkmış çok şükür dr süper dedi...artık 20.haftada gel detaylıya ulrasonda bakalım dedi...ben haftada 1 gidiyodum ya dr 20.haftada gel yani 2buçuk hafta sonra dedi
bebişte çok şakrabanlıklar yaptı 211 gr olmuş...ben ise 74 ama kahvaltı edip gitmiştim onunda etkisi vardır bi haftada 2 kilo almam mümkün değildir heralde
geçmişi okuyamadım dua dağıtımı varmı yokmu..
ayşecim sen tatile gittin bebeğim ne alırsın pc ni yanına...ayrıca dikkat et totişe lazım olacak

bende nickimdende anlaşılacağı gibi pınar :)))mesajını okuyunca önce çok üzüldüm sonra çook sevindim ne güzel ya bir prensese hamile olmak muhteşem bi duygudur eminim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve darısı benim ve ,isteyen herkese umarım. Allahın izniylee eminim bu benim son tedavim bende hayırlısı ile kucağıma alacağım bebeğimi :)) bu arada 1 adet meryem suresini okudum Rabbim kabul etsin inşallah umarım okuduğumuz arkadaşımız tez zamanda kucağına alır sağlıkla büyütür bebeğini.benimde çook az kaldı tadavimin başlamasına adet olmayı beekliyorum sanki hemen bebeğimi kucağıma alacakmış gibi heyecanlıyıminşallah yüzümüz kara çıkmaz sevgiler:)))

pınar hoşgeldin aramıza cnm...
bak içine doğmuş bu tedavinde alırsın inş bebeğini kucağına cnm...
bende 2 defa tüp bebek tedavisi geçirdim 2.sinde hamile kaldım çok şükür 4 ayımız bitti...
neredensin cnm?

:))))))))))))))))) canim dimi...helede bana nasil lazimmm bir tatill..sole kendimi salsam bayira kira..kafami bosaltsam..ama ehliyet kursuna yazildim...en azindan simdilik kendimi eglendirecek biseyelr buldum:))))

hosgeldin tatlim......insallah burdan hepimiz birbirimize hayirli haberler veririz..dua kardesligi:))))

hayatim adet olmasam hemen okurdum biliyosunz atem..ama malum kadin ozel halleri:)))) ohhh siz bensiz istanbul forum felan plan yapin:)))))) bende gelecem yaaaa:)))))

aminnnnnnnnnnnnnn canim insallahhhhhh.....aminnnnn

canim..dimi insala ayrilamiyo bu mucizelerden..benimde arkadasiminikizleri var..yanlarinda nasil geciyo zaman....oda dert yaniyo butun gun ikizlerle ugrasamiyom diye..ayy benim sole dorduz besizim olsun geceleri uyuyamayayim raziyim valla:))))

bebisine kocaman masalllah teyzesinden

aynen cnm ya insan ayrılamıyo...
inş en kısa zamanda duaların gerçekleşir ve kolların dolar Allahın izni ile..
sğl cnm iyi dileklerin için...

aynen cnm ya insan ayrılamıyo...
inş en kısa zamanda duaların gerçekleşir ve kolların dolar Allahın izni ile..
sğl cnm iyi dileklerin için...

amin canim benim....inan hep dularim tup bebek icin ugras verenlerde..dogal yoldan olanlarin zaten oluyo ama tup bebiste kisilerin o kadar cok duaya ihtiyaci varki...manevi yonu tamir etmek cok ama cok zor...

niyeee kimse yok yaaaaa topik neden boşşş nerdesinizzz hatunlarrrrrr:::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

oooohhhhhhh keyifler yerinde ne güzelllllllll
gözün aydın canımmmm
hoş geldin aramızaaaa
niyeee kimse yok yaaaaa topik neden boşşş nerdesinizzz hatunlarrrrrr:::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ecem ne oldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…