bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aminnnnn rabbım tum isteyenlere nasıp etsın hasretı zor aratmasın

AMİNNNNNNN inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bekleyen dua eden herkesin yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıyı aksamlar kızlar duanız dıkkatımı cektı ben 5haftalık gebeyım bu dua kım ıcın nasıl okunacaksa bende okuyabılırım rabbım dualarınızı kabul etsın

canım bu hafta songül sarıışık arkadaşımıza okuyoruz herkeze sırayla meryem suresi okunuyor herkez 1 adet okuyor eğer katılmak istersen ekliyim ama çok arkadaş okuyacağım diyip birdaha uğramıyor eğer katılırım okurum dersen yazayım listeye senide sanada okuruz benle bir arkadaş daha var gebe bizlerede sağ sağlim doğurmamız için okunacak bu arada rabbim analı babalı büyütsün sağ sağlim gelsin yavrun inşallah

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
19-)pinar1202

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
yeter--------------- okudu
derin----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
nurcan--------------okudu
sonece--------------okundu
sonece--------------okundu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
hilbay--------------okudu
pinar1202----------okudu
umudumsun

canım ben 2 sini aldım birini kardeşim birinide eşim okuyacak yada ben tamam mı canım

ece okuyamazsan bende istersen okurum birini eğer okuyamazsan sölee canım bulamadık kimseyi artık rabbim inşallah kabul etsin yinede önemli olan niyet rabbim bu tedavinin sonunda pozitif sonuç alıp sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu

aminnnn canımmm alllah razı olsunnn inşallah canım kardeşimle konuştum bugünn okuyacagını söyledi zaten benim yerime eşim okumultu bi tanede ben okuyayım istiyorum canımmm yarına okundu diye haber verririm allah kısmet ederse canım inşallah cumartesi toplama işlemi olacak inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim canım umutla heyecanla bekliyorum

amin canıminşallah iyi sonuçlarla gelirsin
tamam okundu yazdım zaten umudumsunda okuyunca yeni listeye geçeriz hemen :))))))))))))

nurcanimm....benim adetim cuma gunu bitiyo ancak o zaman ecenin duasini okuyabilirim canim ben..biter bitmez hemen okuyacagim...

tamam kızlar benim nette sorun var oğllumun odasından maasa üztünde giriyom ama laptoptan giremiyom girince yeni listeyi yaparım sen cuma eceninkini oku hafta sonuda seninkine başlayalım ki ayşeyede yetişsin tedavisinde onada okuyalım

nurcanım senden Allah bin kere razı olsun ama ben üzülüyorum kendini paraladın şu dualar tamamlansın diye gerçekten. bence bu halinle sen buna sıkılma bir de.. zaten benim başımın altından çıktı ama sana dert oldu. hem daha önce de konuştuk bana sizler de yardım ettiniz kendi tanıdıklarım okudu Allah kabul ederse, bir daha uğraşma lütfen.

.................................................

canım netimde sorunvar geliyomu mesajlar bilmiyorum size
olsun okuyalım sorun değil ama artık kaldığı yerde mecbur kalacak çünki okıcak kişi bulamıyoruz artık herkez bi şekilde çevresine tamamlatcak mecbur ama sanada okıcaz o listede adın varmı var karşısında okundu yazcak :))))))

tamam canım benim Allah razı olsun ben epey bir kısmını arkadaşlarımdan rica ederim zaten.
ama lütfen sen de kendini bunun için üzme kimse alınmasın ama kendine okunan arkadaşlar bile senin kadar umursamıyor yani..

evet cok haklisin...bende once cok yakin arkadaslarimdan simdiden rica ediyorum dua icin ...eksik felan olunca tamamlanmiyo cunku...ama evet nurcan cok ugrasti gercekten ya..benimde aklim kaliyo; hamis hamis ugrasiyo kiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…