ece 3 tane duan kaldı bari birlikte okuyalım kimseyi bulamıyoruz umudumsuna yapim yeni listeyi çok zaman geçti benim fazla zamanım yok bana haber ver okuyalım birlikte
aminnnnn rabbım tum isteyenlere nasıp etsın hasretı zor aratmasın
ıyı aksamlar kızlar duanız dıkkatımı cektı ben 5haftalık gebeyım bu dua kım ıcın nasıl okunacaksa bende okuyabılırım rabbım dualarınızı kabul etsın
canım ben 2 sini aldım birini kardeşim birinide eşim okuyacak yada ben tamam mı canım
ece okuyamazsan bende istersen okurum birini eğer okuyamazsan sölee canım bulamadık kimseyi artık rabbim inşallah kabul etsin yinede önemli olan niyet rabbim bu tedavinin sonunda pozitif sonuç alıp sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu
aminnnn canımmm alllah razı olsunnn inşallah canım kardeşimle konuştum bugünn okuyacagını söyledi zaten benim yerime eşim okumultu bi tanede ben okuyayım istiyorum canımmm yarına okundu diye haber verririm allah kısmet ederse canım inşallah cumartesi toplama işlemi olacak inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim canım umutla heyecanla bekliyorum
amin canıminşallah iyi sonuçlarla gelirsin
tamam okundu yazdım zaten umudumsunda okuyunca yeni listeye geçeriz hemen :))))))))))))
aminnnn inşallahhh tamam canımmm sonra umudumsun arkadaşımıza mı okuyacagız sırada kim var
amin canıminşallah iyi sonuçlarla gelirsin
tamam okundu yazdım zaten umudumsunda okuyunca yeni listeye geçeriz hemen :))))))))))))
nurcanimm....benim adetim cuma gunu bitiyo ancak o zaman ecenin duasini okuyabilirim canim ben..biter bitmez hemen okuyacagim...
tamam kızlar benim nette sorun var oğllumun odasından maasa üztünde giriyom ama laptoptan giremiyom girince yeni listeyi yaparım sen cuma eceninkini oku hafta sonuda seninkine başlayalım ki ayşeyede yetişsin tedavisinde onada okuyalım
.................................................
canım netimde sorunvar geliyomu mesajlar bilmiyorum size
olsun okuyalım sorun değil ama artık kaldığı yerde mecbur kalacak çünki okıcak kişi bulamıyoruz artık herkez bi şekilde çevresine tamamlatcak mecbur ama sanada okıcaz o listede adın varmı var karşısında okundu yazcak :))))))
arkadaşşşlarrrr merabaaa size bişeyyy daışıcammm bana yardımcı olurmusunuzzzzz
arkadaşşşlarrrr merabaaa size bişeyyy daışıcammm bana yardımcı olurmusunuzzzzz
tamam canım benim Allah razı olsun ben epey bir kısmını arkadaşlarımdan rica ederim zaten.
ama lütfen sen de kendini bunun için üzme kimse alınmasın ama kendine okunan arkadaşlar bile senin kadar umursamıyor yani..
iyi gecelerr canımmmm nasılsınnnherkese selamlar..nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?